Horhe Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 (upraveno) furt nemůžu z nosu vyhnat ten smrad spečenejch hoven, chlupů, krve a masa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. května 2015 uživatelem Horhe
Chronař Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Jo, je tomu třicet let, kdy mě srna sundala z mé zánovní třipade.Jel jsem po prdeli a přede mnou motorka pokračovala (bylo to z kopce).Spadla na jednu stranu, odrazila se a nadruhou.Škoda 2000 Kčs (nová stála 11 :-) )
Horhe Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 No mám POV od allianz, tam píšou, že to je i na zvěř, ale asi bych jí musel vyfotit. A fotku tý kaše nemám. Byl jsem rád, že se držím. No uvidíme, zatím byj voko jsem v tom tak za 30k.
TLD Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Horhe, dobre si to ustal. Z tohoto mam porad strach.tl
CEGY Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 furt nemůžu z nosu vyhnat ten smrad spečenejch hoven, chlupů, krve a masaDěsivej zážitek. Taky bych se z toho posral..
Horhe Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 textil zevnitř zůstal suchej, akorát zvenku to bylo nazblití, a na každý křižovatce, když čověk musel čuchat ten smrad
badus Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Uf to vypada silene...tod mel kliku, ze to dopadlo jak dopadlo
Wanderer Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 (upraveno) Tak to jsi dopadl velice dobře. Jo srnku jsem taky potkal. Taky tak devadesát na tacho. Jenže jsem to neustál, mlaskl jsem sebou, lehký otřes mozku. Jen jsem tak sáhnul na páčky, víc jsem toho nestihnul. Tak jsem to později přehodnotil, dal jsem motorku dohromady a prodal. Jinak dneska jsem tátovi na Emce konečně zprovoznil dynamo a relé. Já vím, že pro vás je to běžná záležitost, když zmáčknete startér a všechno funguje. Ale my milovníci vintage střepů máme takovou radost, když po startu zhasne kontrolka dobíjení. A že z nás už musí kolikrát být elektro experti. Upraveno 17. května 2015 uživatelem Wanderer
Cyril Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Gratuluju! Mel jsi obrovky stesti. Muzes tenhle den slavit jako svoje druhy narozeniny! Asi pred 10 lety jsem pujcil svoje 1150 Gs kamaradovi a on taky sundal srnu. Jel i s pritelkyni. Srna jeste za letu narazem komplet na miste vyvrhnuta a na GS zlomenej komplet zobak, plexi a ohnuta jedna vidle. Nastesti to nebylo v zatacce/naklonu. S pulkou zvirete na riditkach nejak dobrzdil. Nekdy je holt potreba trochu stesti. Plasty vzal cert.
solidus Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Tak včera mě poprvé napadlo, že by to chtělo něco silnějšího. Jako po šesti tisích km mě to samotného překvapilo. Pamatuju, když jsem na to v loni v říjnu sedl poprvé, bez zkušeností na čemkoliv, jak jsem byl chvílema i vyděšenej. Před zazimováním jsem měl radost, jaká je Hornet 600 raketa. Na jaře pořád nadšení. No a včera vyjíždím ze zatáčky na dvojku, plnej kotel až do červenýho a ono se nic neděje. Dřív přesun hyperprostorem a teď sice zábavné, leč trochu nuda Samozřejmě motorkování je o zatáčkách a toho já se striktně držím, ale na výjezdu to chce pořádně osolit Je jasné, že se mám toho moc co učit, tohle ale překvapilo.
solidus Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Horhe: jsi frajer, že jsi to ustál. Trochu nechutná otázka, krev, chlupy, kosti, to je mi vše jasný. Ale co ty hovna? Hodně? Jo, je to nechutný, ale zajímá mě to, tohle většinou při srážce nikdo neokomentuje, ale je to prostě tak.
Horhe Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 No hovna hnus, to zelený na předním kole a masce, na kalhotách a botě, rukavici a levym rukávu. Jak jí to zlomilo v půli, tak to z ní všechno vyšpriclo. Nebylo toho málo a smrdělo to dost. Hlavně z motoru a kolen, jak se to pěkně peklo. Jinak pojišťovna mi nedá ani vorla..
wave ceptor Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 jak to? střed jsi psal že máš.
Horhe Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Jakej střed? Jinak vidle je kaput Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wave ceptor Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 sorry střet se zvěří že si měl....né střed
Wanderer Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 hele, jestli na silnici nebyly tvoje střeva, tak furt dobrý... jinak tohle na Emce normálně rovnáme s palicí na betonu...
Horhe Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 sorry střet se zvěří že si měl....né střed Jsem si myslel, že to maj v základu, a ono je to za příplatek a to nemám. Takže smolík.Jinak měl jsem střet na srnky střed hele, jestli na silnici nebyly tvoje střeva, tak furt dobrý... jinak tohle na Emce normálně rovnáme s palicí na betonu... No nevím nevím, to bych si k tomu ale musel asi přimontovat sajdu, abych byl trochu klidnější. Tomu rovnání šavlí nějak moc nedůvěřuju. Fakt je, že jet se na tom dalo, sice trochu šejdrem, ale šlo to. No a při brzdění to tak trochu drhlo... Ale i tak jsem dal v serpentinách u Albrechtic nějakýho vymóděnýho závodníka na litrovym gsxru
xjr1 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Rovnat trubky se se dají, když na nich nevznikla hrana nebo vlna, to už se pak neodstraní. Jinak samozřejmě nový jsou nový, ideálně origo, ale dají se i aftermarket, obvykle vychází na plus mínus půlku originálu. Jinak při takovýhle bouračce taky někdy zakuká kotouč/e, nebo ráfek a skoro vždy osa kola ale ta nebejvá drahá... Držím palce, ať to máš rychle po kupě a jsi zas brzy na silnici;-)!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se