Teatime Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 @Wanderer: Když Forma ADV, tak určitě vysoké. Také jsem je měl ve výběru. Pro retro/civilnější look koukni na Gaerne Balance, hnědé či černé. Goodyear šev (podrazitelné) + (v nižších verzích) bez membrány = na věky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drooz3R Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 (upraveno) Já mám Forma Adventure a jsem spokojený. Odjezdil jsem v nich sezónu a žádné strukturální změny nepozoruji, kůže povolila tak akorát, jsou tam vidět ohyby, ale nic se nerozlepuje, nepropadá, nerozedírá, dokonce i suchý zip pořád drží. EDIT: Jo a jsou nepromokavé, a to jako že fakt. Projel jsem v nich bouřkou takovou, že jsem i z nejspodnějších vrstev oblečení vyždímal kýbl vody, ale v botách bylo sucho. Upraveno 6. prosince 2021 uživatelem Drooz3R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Díky chlapi za tipy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Nasněžilo, je čas vytáhnout motocykl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dřevák Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 to mě připomíná moji už ne úplně mladickou blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 před 19 hodinami, Wanderer napsal: Nasněžilo, je čas vytáhnout motocykl. před 15 hodinami, Dřevák napsal: to mě připomíná moji už ne úplně mladickou blbost Parádní mašiny. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Neměl by někdo zde tip, nebo rovnou kontakt na spolehlivou dílnu se zaměřením na chrom. Někoho kdo je schopen realizovat zakázku během dvou až tří měsíců.... narazil jsem většinou na dobu zpracování v řádu půl roku a víc. Rád bych nechal pochromovat kryt chladiče a jeden boční kryt motoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Já v létě nechal chromovat nádrž na Jawu tady: https://nadrze-matousek.cz/ Cena byla sice vyšší, ale to je částečně dáno tím, že pod chrom dává měď. Trvalo to 3 měsíce, ale termín dordžel, jak jsme byli dohodnuti. Rozhodně, jestli budu něco chromovat dál, tak u něj. Měl bych když tak pár dalších kontaktů, ale ty nemám vyzkoušené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Díky, zkusím to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Zkus to určitě. Jsem velkým dlužníkem pana Matouška. Ne jedné z mých mašin odvedl skvělou práci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Renovuji Jawu 250 Sport a na té nádrži jsem ho vyzkoušel. Zbytek mašiny půjde taky k němu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Tak na tohle je potřeba rozebrat půl motocyklu, člověk je rád, že nemusím málem i motor ven. Známá to bolest Nortonů. Teď už by měly výfuky držet dobře. Konečně se našel čas na NC mašině a já si můžu o víkendu nalít víno a pustit se do skládání. Ale i tak počítám, že v letošní sezóně už moc nenajezdím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2021 V 26. 10. 2021 v 20:44, JakubS napsal: Ještě se to dá... hřeje mě nadšení a čerstvej řidičák To vypada jako stejne misto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Kolega z kraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Veselé Vánoce bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Cestu do Teplic jsem obohatil o krátký literárně-vlastivědný exkurs. Šťastný nový rok všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Silvestrovská vyjížďka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Tak co, kdo už zahájil letošní motocyklovou sezónu? Pár nadšenců jsem potkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Nadhernej Norton Ja byl vcera i dnes na tomhle pekelnem ori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Jak vám závidím. Já ještě marodím, tak jsem se byl jen pomazlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se