johny357 Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Automat Yamaha: https://www.garaz.cz/clanek/motorky-motorkarska-revoluce-verte-nebo-ne-ale-automat-y-amt-na-novych-yamahach-je-naprosto-bozi-21014740 Dole pod clankem anketa. Ja sem zarytej old school a hlava mne nejak nebere ze 3/4 lidi chcou na masine automat?
Kairos Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Nevim jak funguje ten automat Yamahy, ale PDK nebo DSG automaty v autech fungujou vyborne, rukou rychleji nepreradis a meziplyny to dava uplne presne. Na jedne masine mam oboustranny quickshifter a chtel bych ho mit na vsech. Nahoru dolu to radi bez spojky jak automat, prechod na masinu bez qs je slozitejsi nez naopak. Skutr je taky bez spojky a ve meste jsem za to rad. Tak jestli nema Yamaha automat s menicem jako ze ne, tak by s tim mohla byt zabava.
marty87 Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Jelikož YAMT nespolupracuje s náklonovou jednotkou a umí přeřadit/podřadit i v zatáčce, tak ne, děkuji nechci.
instant Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května 15 hours ago, johny357 said: Automat Yamaha: https://www.garaz.cz/clanek/motorky-motorkarska-revoluce-verte-nebo-ne-ale-automat-y-amt-na-novych-yamahach-je-naprosto-bozi-21014740 Dole pod clankem anketa. Ja sem zarytej old school a hlava mne nejak nebere ze 3/4 lidi chcou na masine automat? si robi niekto picu nie? motorkarska revolucia.. v Honde je dvojspojkovy automat od r 2010 a dct je absolutne skvela vec. ja som fanusik od prvej jazdy, a to bol este pomerne hlupy system oproti tomu co je to dnes. dnes by som uz manual nechcel v ziadnej cestnej motorke - nevadi mi, obcas si to na chvilu aj uzivam, ale ak je moznost, tak urcite dct.
AlfGS Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Včerá s kamarádkou na Hartě... Hezké a svižné to bylo,hlavně mezi "dědinama"
Jarett Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 13 minutami, AlfGS napsal: Včerá s kamarádkou na Hartě... Hezké a svižné to bylo,hlavně mezi "dědinama" Nejmenuje se Míša ?
Xenomorfus Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května S par komplikacema a nejakym tim destem, nicmene RS Tesla, Horni Bradlo...
Xenomorfus Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Vikendovych 500km za mnu. Proscany jak pysky nymfomanky po zajezdu fotbalistu. Hemerojdy rozmočene. Mezi Vitkovem a Budišovem sem narazil na dva zmrzle germany na GeeSach, zhřivali se a sušili o vyfuky. Bylo mi jich lito. Jendovi promokl beran, tak smrdi jak babska šatna po tělocviku. Přednaška měla vcelku uspěch, asi to bylo tym, že byli všici navaleni. No, včil čaj s rumem a počkat, až se narovnaju varhanky. 1
KFL Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Pro velký úspěch opakovačka trénovacího kempu zatáček v Písku s @Bukoowsky. Poprvé v životě jsem škrtal stupačkou, což mě samozřejmě vyděsilo, ale člověk si zvykne. Pak velká zábava při sledování profi závodníka, kterak se snaží být rychlejší na Indianovi v zatáčkách a nejde mu to (omezený možnosti náklonu v kombinaci s pomalýma obloukama jsou svinstvo) . No a tentokrát se sjelo hodně velkejch Harleyů a sledovat průlety obytňáků s hromobitím po okruhu byla mnohdy velká paráda (bez ironie). Klasicky nejlepší jezdec z žáků byl postarší frajer na Indianovi FTR, kterýmu přezdíváme Primátor (typová podoba s Bohuslavem Svobodou). Už loni byl neuvěřitelnej a přišlo mi, že letos se zase posunul o kus dál. Lítal jako úplnej ďábel. Zážitek... jako obvykle . 3
CEGY Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Máte tady někdo Buella? Nějaký postřehy nebo názory?
unimatic_fan Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Doporučí mi někdo servis na ostravsku, kam bych mohl dát svůj skútr Honda na servis a ideálně by zařídili i STK? Díky!
Kairos Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května (upraveno) před 45 minutami, CEGY napsal: Máte tady někdo Buella? Nějaký postřehy nebo názory? Měl jsem Bulíčka nahatého a byla s ním hrozná sranda. Ideální do města a na okresky, spíš pro menší postavy, super bezúdržbový pohon řemenem, jeden přední kotouč ho v pohodě ubrzdil. Na cestování bych si ho nebral, naháč, takže na něm fouká, žádné úložné prostory, malá nádrž. Servis alá HD. Upraveno 19. května uživatelem Kairos
Xenomorfus Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Jen bych doplnil, ze servis motoru a periferii je u Buellu sice dost HD (ne vsechno), nicmene na zbytek je dost problem s dilama. Sveho casu byl jediny rozumny servis Buell v jiznich cechach, ale jak je to ted, netusim. Bazarove kusy byvaji dost "smutne". Do Buellu musis byt hlavne nadsenec a srdcar, jinak to nedava moc smysl.
CEGY Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května No já přemýšlím, že bych si zas po X letech pořídil motorku. Měl jsem celkem jasno, že bych se zas vrátil k HD, přesněji klasiku XL1200S, kde je vcelku normální posez. Buella znám ještě z doby, kdy jsem jezdil, tak mě napadlo se podívat, co se teď nabízí. Ty Lightningy vypadaj parádně, ale asi by to nebylo pro mě moc pohodlné a na masírování po kavárnách mě taky moc neužije. Zaujal mě Ulysses a nebo ještě lépe STT, ale těch moc není a je to vlastně něco mezi Ligtningem a Ulysses.
Kairos Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Jak píše Xena, musíš být fakt fanda i kvůli dílům, co časem nebudou. A jestli jsi uvažoval o XL, tak se toho drž, Bulíček jezdí úplně jinak než HD.
CEGY Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května před 3 minutami, Kairos napsal: Jak píše Xena, musíš být fakt fanda i kvůli dílům, co časem nebudou. A jestli jsi uvažoval o XL, tak se toho drž, Bulíček jezdí úplně jinak než HD. Já měl za to, že Buell pořád nějak funguje, ne? To asi určitě. Ale od Buellu mi vychází pro mě asi nejlip Ulysses. Normální posez, jako treba na GS.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se