Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 16 hodinami, Xenomorfus napsal:

Embalse de Tranco de Beas....

....plus jedna po ceste....

Zitra Sierra Nevada.

Resizer_17555377358001.jpeg

Resizer_17555378532001.jpeg

Tam chci jet za 2 tydny autem, pojedeš nahoru na mulhacen?

Odesláno

To jste věděli, že když zastavíte v kopci napříč silnicí a máte tím pádem jednu nohu níž, gravitace během 2 vteřin hravě překoná zdánlivý dojem rovnováhy? Tak já už to vim taky 🙈.

Naštěstí jsem bike držel, co to šlo, takže si prakticky jen něžně lehnul na bok. Boj s 230 kilama na opuštěný účelový komunikaci uprostřed ničeho trval nekonečných 10 minut, zoufalství ve mně narůstalo každejch pár vteřin, ale nakonec jsem našel správný místo, úhel i úchop, abych mašinu dokázal postavit na kola. Vykapalo trochu oleje kolem filtru a chladičovky (plnící hubicí). Škrábanec na blasteru a řadičce. Jinak naštěstí nic.

Míru vlastního nas*ání přehlušil jen hlasitý trhavý zvuk z kyčelního kloubu během pokládání motorky, který hodinu po návratu domů dospěl do potupného rozhodnutí dobelhat se do auta a odjet do špitálu. Na pohotovosti jsem pak vypadal jak simulant, protože RTG OK a cloumání nohou a prohmatávání různých částí těla a kloubu bylo bez bolesti.

Tohle místo je pro mě prokletý, loni jsem tu podobným způsobem položil Suzuki. Už tam asi nepojedu.

Celej tenhle kratičkej výjezd 2 km od baráku byl za účelem natočení zvuku novejch vejfuků. To se teda nakonec povedlo, ale radost z toho videa úplně nemám.

x_pad.jpg

• Haha 3
  • Sad 3
Odesláno

Ale fotka se Ti v tom stresu povedla pekna, ma to vse, co ma dobra fotka mit, pribeh, dynamiku, perspektivu a i barevne moc hezky, Odpocivajici Tecko bych to nazval a povesil na zed

A jinak samozrejme uprimny soucit s havarii

• Like 1
  • Haha 1
Odesláno

Tak jistě.. když jsem po 5 minutách zápasu bez dechu a vzteky bez sebe popad telefon, že někomu zavolám, tak jsem jednak zjistil, že nemám komu a taky že si musim udělat fotku pro upamatování vlastní blbosti. Těch 10 vteřin na zemi navíc mašině určitě neublížilo.

Odesláno
Před hodinou, KFL napsal:

Tohle místo je pro mě prokletý, loni jsem tu podobným způsobem položil Suzuki. Už tam asi nepojedu.

Špatně, neživ konstrikce a udělej přesnej opak. Chyby dělat musíš, jinak se hovno naučíš. Za mě vše v pořádku. :) Na moto se musíš pořád učit, jiná cesta není.

• Like 1
Odesláno
před 1 hodinou, KFL napsal:

To jste věděli, že když zastavíte v kopci napříč silnicí a máte tím pádem jednu nohu níž, gravitace během 2 vteřin hravě překoná zdánlivý dojem rovnováhy? Tak já už to vim taky 🙈.

Naštěstí jsem bike držel, co to šlo, takže si prakticky jen něžně lehnul na bok. Boj s 230 kilama na opuštěný účelový komunikaci uprostřed ničeho trval nekonečných 10 minut, zoufalství ve mně narůstalo každejch pár vteřin, ale nakonec jsem našel správný místo, úhel i úchop, abych mašinu dokázal postavit na kola. Vykapalo trochu oleje kolem filtru a chladičovky (plnící hubicí). Škrábanec na blasteru a řadičce. Jinak naštěstí nic.

Míru vlastního nas*ání přehlušil jen hlasitý trhavý zvuk z kyčelního kloubu během pokládání motorky, který hodinu po návratu domů dospěl do potupného rozhodnutí dobelhat se do auta a odjet do špitálu. Na pohotovosti jsem pak vypadal jak simulant, protože RTG OK a cloumání nohou a prohmatávání různých částí těla a kloubu bylo bez bolesti.

Celej tenhle kratičkej výjezd 2 km od baráku byl za účelem natočení zvuku novejch vejfuků. To se teda nakonec povedlo, ale radost z toho videa úplně nemám.

x_pad.jpg

Dani Pedrosa startoval v moto GP z jedné nohy a měří 1.65m. Musíš trénovat.

Já jsem kdysi hodil na zem pravou nohu a tam byla příkopa,pak jsme se váleli oba, já i moto.

Hlavně kola na zemi, toto jsou malé věci. 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 10 hodinami, SUZUKIGSXR napsal:

Dani Pedrosa startoval v moto GP z jedné nohy a měří 1.65m. Musíš trénovat.

Já jsem kdysi hodil na zem pravou nohu a tam byla příkopa,pak jsme se váleli oba, já i moto.

Hlavně kola na zemi, toto jsou malé věci. 

Dani má 1,58m, je opravdu malinký a vše musel mít upravené na míru (samozřejmost v Moto GP). Jeden z hlavních problémů pro něj byl udržet gumy na provozní teplotě, protože při jeho výšce měl váhu 51kg.

Kolečkama dolů a pevnou a rovnou zem při zastavování 🙂

Odesláno
před 25 minutami, Eddie35 napsal:

Dani má 1,58m, je opravdu malinký a vše musel mít upravené na míru (samozřejmost v Moto GP). Jeden z hlavních problémů pro něj byl udržet gumy na provozní teplotě, protože při jeho výšce měl váhu 51kg.

Kolečkama dolů a pevnou a rovnou zem při zastavování 🙂

Zem byla rovná, boční stojan byl vysunutý, ale moto bylo ještě převáženo na opačnou stranu, když jsem začal vystupovat.

Zůstal jsem přibitý mezi motorkou a plotem a 300 kg nešlo zvednout. Ještě, že mám hodnou ženu (motorky snáší pouze jako divák) a fajn souseda jinak bych tam hnil ještě dnes. Tak tam kosmetické pozůstatky.

20250820_091356.jpg

Odesláno
Před hodinou, SUZUKIGSXR napsal:

Zem byla rovná, boční stojan byl vysunutý, ale moto bylo ještě převáženo na opačnou stranu, když jsem začal vystupovat.

Zůstal jsem přibitý mezi motorkou a plotem a 300 kg nešlo zvednout. Ještě, že mám hodnou ženu (motorky snáší pouze jako divák) a fajn souseda jinak bych tam hnil ještě dnes. Tak tam kosmetické pozůstatky.

20250820_091356.jpg

Stane se 🙂 Škody na motorce minimální, tak taky dobrý 🙂 

Odesláno
před 21 hodinami, KFL napsal:

x_pad.jpg

Včera po dobu servisu jsem měl půjčenýho scramblera XE a musím říct, že mě překvapilo jak je to velká motorka. I se 186 cm jsem měl problémy a bylo i pár rozjezdů do kopce a byl jsem rád, že jsem to ustál.

Po přesednutí na street tripla jsem si to pak neskutečně užíval. Oproti scrambleru je to hračka.

Takže velkej respekt ke krocení scramblera😎

Odesláno
před 2 hodinami, marty87 napsal:

Včera po dobu servisu jsem měl půjčenýho scramblera XE a musím říct, že mě překvapilo jak je to velká motorka. I se 186 cm jsem měl problémy a bylo i pár rozjezdů do kopce a byl jsem rád, že jsem to ustál.

Po přesednutí na street tripla jsem si to pak neskutečně užíval. Oproti scrambleru je to hračka.

Takže velkej respekt ke krocení scramblera😎

To nemá HOLD brzdě?

Odesláno
V 19. 8. 2025 v 20:05, KFL napsal:

Boj s 230 kilama na opuštěný účelový komunikaci uprostřed ničeho trval nekonečných ..

To je moje noční můra, že někde položím R18. Protože na těch 350 kilo budu muset zavolat jeřáb 😀

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...