Horhe Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Tady ještě když jsme se sešli s dalšíma klukama v Kutné Hoře u Barbory Ale Barboru už viděl každej stokrát... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Jochne Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Temná strana Japonska už by taky chtěl upustit páru po zimě. Již brzy na okreskách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Fester Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Loni jsem měl na výběr, pes, nebo motorka, takže jsem najel jen 2 tkm. Letos už se rozhodovat nemusím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Po zapsání do TP můžeme jezdit. Ale stejně jsme si neodpustili první krátkou jízdu do servisu na výměnu oleje a gum. Byla sice trochu nervózní, ale nepanikařila a bude se jí to líbit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 3
Kairos Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Dneska dostala hujda do tela, ja taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Kairos Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna A cestou na me utocil terminator Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
klobadysek Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Cestou z práce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2
Vir Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Tak jsem chtěl vyjet.....ale tohle než umeju a vyleštím, tak bude večer Ty chromy jsou za trest Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vir Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Vono to pude Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
lamizol Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Dneska kilčo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
HD_Bagger Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Dnes to bylo fakt dokonalý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 4
Horhe Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Je to prostě krásnej stroj. Dneska jsme si sjeli do Chlumce na kafe, když už ho tam dávají zadarmo. Těch ujetejch 300 km se nepočítá, ta cesta byla pro radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 3
Waya03 Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna (upraveno) Dneska jsem poprvé vyrazil pořádně protáhnout Suzie po zimě (a zimním tunningu). Celý minulý nedělní odpoledne jsem se trápil s utěsněním napojení novýho tlumiče výfuku, ale dneska to tedy sakra stálo zato!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. dubna uživatelem Waya03 2
johny357 Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Horhe Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna před 3 hodinami, johny357 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. I když jsem se zapřísahal, že na ničem jinym než na H-D už jezdit nebudu, tak triplík je můj dávnej sen. Včera jsem jednoho vočumoval v bazáru ve Vítězově. Uvidíme, triplík, nebo raketa.
Jochne Odesláno sobota v 13:51 Nahlásit Odesláno sobota v 13:51 Chtěl jsem dojet z Prahy na Lipno, ale v Prachaticích jsem měl dost. Ještě mě to čeká zpět po okreskách. Je to krása, jih miluju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Horhe Odesláno sobota v 18:43 Nahlásit Odesláno sobota v 18:43 Dneska to vyšlo parádně, slušný 3 kilečka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
zceyee Odesláno sobota v 19:56 Nahlásit Odesláno sobota v 19:56 V 16. 4. 2026 v 14:53, Fester napsal: Po zapsání do TP můžeme jezdit. Ale stejně jsme si neodpustili první krátkou jízdu do servisu na výměnu oleje a gum. Byla sice trochu nervózní, ale nepanikařila a bude se jí to líbit. Takova asi hloupa otazka, je ten pes priksirovanej i nejak zepredu, nebo ho mas pri narazu (nedejboze) zahryzlyho v pateri?
Kairos Odesláno sobota v 20:58 Nahlásit Odesláno sobota v 20:58 Vecer uz tahlo na kolinka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Fester Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Odesláno před 19 hodinami @zceyee má na sobě postroj na motorku a je připoutaná přes zadek, lopatky a pod krkem. Takže jel leží a kouká kolem. A když motorka spadne zůstane v kokpitu. V pátek 10 seznamovacích kilometrů, jednou se zavrtěla, jinak byla v klidu a se zájmem koukala kolem. Líbí se jí to, což je super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se