solidus Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Za mnou jel kamos, potvrzuje, ze zadnej extra naklon a proste to zmizelo. Kousek po trati a pak kacer, kterej to vymrstil a spadlo to zpatky pres cumak na bok. Uz se na tom dela, do rana to snad bude. Ceka me jeste jeden den a pak presun do Brna. Kapoty, chladic, podsedlak, brzdova pumpa, riditko, a uz ani nevim. Uplne levny to nebude. 1
solidus Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Mekánik je moc nevyspal, ale I am back on track! Tak na hezky Brajtle to spolklo … Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
solidus Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Btw. noste prosim vsichni airbag. Nebi to ani drahy uz dneska. Par salt a sudometu jsem hodil a jsem ok. Davejte na sebe pozor. 1 3
warann Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července @solidus . Btw vesta Dainese. Mel bych zajet do Bivers Crown na kontrolu. Co s tim vlastne delaji? Kontrolujou i nejak fyzicky nebo jen pichnou na diagnostiku?
huno Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července před 3 hodinami, solidus napsal: Btw. noste prosim vsichni airbag. Nebi to ani drahy uz dneska. Par salt a sudometu jsem hodil a jsem ok. Davejte na sebe pozor. A co pouzivas? Elektronicku? Ja som uz peknych par rokov dozadu nosil, ale mechanicku Hit-Air. Teraz, ked beham len okolo komina, tak sa priznam, ze uz len visi na vesiaku…
solidus Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Kdyz beru kombinezu, takze okruhy nebo Tuono na silnici, tak v ni mam Tech air 7 a kdyz beru jinou moto a jiny obleceni, tak mam tech air 5. Tem mechanickym trhackam ja nejak neverim. Ale ciste muj nazor.
Roland Sands Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července před 5 hodinami, solidus napsal: Mekánik je moc nevyspal, ale I am back on track! Tak na hezky Brajtle to spolklo … Paráda dobrá práce ... ať se daří v Brně
Fester Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Tak dneska konečně po těch vedrech zase celodenní výlet na motorce a oba sladění Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
solidus Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Uzasny! Vim, ze takhle nejaka holka cestovala po svete. Myslim BMW 800GS. A snad taky s ovcakem. Co v pripade padu? Pes tam je “na pevno”? Kazdopadne bozi reseni.
Teatime Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července @solidus Airbag neairbag, ani sis nic nevykloubil, klobouček, jsi šikovnej, asi umíš padat. A ta oprava přes noc, jestli jsem to správně pochopil, to je asi nějakkej deepfake
Teatime Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července @Fester: Fauštrom s vocasem a pes zvyklej na brejle - skvělý! (Jednu dobu tohle byla moje vysněná motorka.) 1
KFL Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Mno, jen si tu ulevím... Občas si říkám, že bych v příštím životě chtěl dělat prodejce motorek. To je práce snů! Nikomu se nepodbízíš, nikde nic nenabízíš, protože zájemci choděj sami. Ty maximálně zařídíš vystavení faktury a posléze předání stroje nebo uvázání mašle. Pravda, musíš občas s někým mluvit po telefonu, řešit často stupidní dotazy, jednat s deme*tama a odhadovat budoucí chování lidí nebo perspektivnost dealu. Ale to je všechno! Easy! A když někdo náhodou něco fakt chce koupit? Tak máš spoooustu času, nota bene když ti odjede asistentka nebo kolega na dovolenou, to se pak můžeš vymlouvat do alelujá, nebrat telefon, nereagovat na maily či SMS a kupující si prostě počká, vždyť ta motorka, co ti stojí na krámě už 3 roky a prodáváš ji s pěknou slevou, ještě klidně chvilku vydrží. -- Pátek: Dvakrát jsem během odpoledne volal prodejci. Hrozně milej a ochotnej klučina. Mluvil srozumitelně, rozumně, skvělej dojem. Měl jsem pár reálných dotazů, žádnej voser, hovor pokaždý do dvou minut. V obou případech jsem řekl, že se rozhodnu do čtyř odpoledne a dám vědět. Chápu, že podobnejch vět slyší denně několik, fajn. V 15:55 posílám mail s objednávkou, shrnuju v něm věci dohodnutý v telefonu, včetně termínů atd., a vyzývám ho k vystavení faktury. Obratem mi přichází automatická odpověď, že je klučina na dovolený a bude na ní celý další týden. A že mám kontaktovat kolegu, který ho zastupuje. WTF, proč mi to neřekl, když jsem s ním mluvil? Volám zastupujícímu kolegovi, vysvětlím mu, že jsem něco řešil s klučinou a že jsem poslal mail s objednávkou. A ptám se ho, jestli se k němu dostane nebo ho chce přeposlat. Mám ho přeposlat. Fajn. V 16:01 ho přeposílám (v kopii na klučinu). Ne že bych čekal nějakou bleskovou akci, ale že se nevrátilo zpět vůbec nic, ani blbý OK, mě trochu překvapilo. Ale budiž. Pondělí: Stále nic. Kolem desáté volám zastupujícího kolegu. Típne mi to a přijde SMS, že nemůže volat, ať napíšu, co potřebuju, že zavolá zpět. Píšu zprávu, odkazuju se na mail a čekám. Úterý: Stále nic. Zkouším teda volat podruhé hned kolem deváté ráno, znova típnutí a tatáž SMS jako v pondělí. Zkopíruju mou odeslanou zprávu, dodám k ní pár slov o opakovaném pokusu a odesílám. Navážu na to i odpovědí na můj prvotní mail, kde si postesknu, že se reálně snažím něco koupit a ne úplně se mi to daří, jestli by mi neporadil, co bych mohl udělat víc. Za pět minut mi mailem přichází lehce dotčená omluva, že je na showroomu sám, neboť všichni odjeli na dovolenou. Přidává reakci na dvě věci z mého pátečního textu (kolem příslušenství a předprodejního servisu), ale nic víc. Z textu nejsem schopen rozklíčovat, jestli se teda věc pohybuje kupředu či ne, resp. jestli můžu se strojem vůbec počítat (a třeba začít vyhazovat prachy za vejfuk a padáky). Obratem mu ale odepisuju, děkuju za reakci a podotýkám, že pokud by nějaké mnou chtěné úkony navíc měly brzdit dodání stroje, nechám je až na první garančku. Původní termín dodání byl po telefonu s prvním klučinou předdohodnut na 29. 7., aby se stihnul právě servis a další. Už žádná odpověď. Středa: Nic, mrtvo - žádnej telefon, žádnej mail, žádná SMS. Inzerát furt na webu visí a jediná změna je, že z něj zmizel prodejce, kterej je na dovolený a zůstal jen ten "můj" stávající. Nevim, no. Jsem z toho takovej lehce rozladěnej. Chápu, že kupuju sociální mašinu ve slevě a NOS mr*ku za (asi trapný) tři kila. Ale přijde mi trochu nepochopitelný, že jako obchodník dostanu bez sebemenší námahy mail s objednávkou, jasnou ochotou koupit a zaplatit a za 3 dny se nezmůžu ani na tu blbou fakturu, abych si kavku pojistil. Celý to na mě dělá dojem, že frajer prostě nechce řešit zakázku prvního klučiny a směřuje to na pondělí příštího týdne, kdy se nebožák vrátí. Ale budiž, i to bych klidně kousnul (třeba maj provizní systém a chce bejt fér), ale to by mi to ku*va musel co? To by mi to ku*va musel říct... Jsem zvědavej, jak to dopadne. Tak trochu očekávám zprávu, že se motorka prodala předchozímu zájemci nebo tak něco . 3
Fester Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července (upraveno) před 5 hodinami, solidus napsal: Uzasny! Vim, ze takhle nejaka holka cestovala po svete. Myslim BMW 800GS. A snad taky s ovcakem. Co v pripade padu? Pes tam je “na pevno”? Kazdopadne bozi reseni. Díky za kompliment. Kira má na sobě postroj s oky, je připoutaná přes zadek, lopatky a pod krkem. A když motorku položím, poberou to kufry a Kira zůstane bezpečně v kokpitu. A ta holka, co jsi zmiňoval, tak přesně od té ho mám S Moxie, ovčandou, ujeli 40 tkm, pak jim umřela na pooperační komplikace a teď jezdí s bílou švýcarkou. A jezdí jako ambasadoři Triumphu. Tuším, že Tiger 900 Upraveno 22. července uživatelem Fester Doplnění
Fester Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července před 5 hodinami, Teatime napsal: @Fester: Fauštrom s vocasem a pes zvyklej na brejle - skvělý! (Jednu dobu tohle byla moje vysněná motorka.) Jj, Fauštrom s vocasem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Zelenina Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Dnes jsem na T120 Bonnie namontoval a vyřadil Lambda sondy a decat. Překvapilo mě, že motor přestal v nízkých otáčkách cukat a celkově jede jakoby lehčeji.Mám aktuálně TKC70 a potřebuji vyměnit přední pneu.Máte tip na něco lepšího/ kvalitnějšího? Jezdím 100% silnici.DikeZ Sent from my iPhone using Tapatalk
KFL Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Dnes jsem na T120 Bonnie namontoval a vyřadil Lambda sondy a decat. Překvapilo mě, že motor přestal v nízkých otáčkách cukat a celkově jede jakoby lehčeji.Mám aktuálně TKC70 a potřebuji vyměnit přední pneu.Máte tip na něco lepšího/ kvalitnějšího? Jezdím 100% silnici.DikeZ Sent from my iPhone using TapatalkMichelin Road Classic se na tyhle stroje dava, ne? Mel jsem je na Speed Twinu a nemuzu jediny krivy slovo. Jestli chces bloky/spunty do tandemu se zadkem, tak treba Pirelli Scorpion Rally STR. 1
Fester Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července (upraveno) před 9 hodinami, Zelenina napsal: Dnes jsem na T120 Bonnie namontoval a vyřadil Lambda sondy a decat. Překvapilo mě, že motor přestal v nízkých otáčkách cukat a celkově jede jakoby lehčeji. Mám aktuálně TKC70 a potřebuji vyměnit přední pneu. Máte tip na něco lepšího/ kvalitnějšího? Jezdím 100% silnici. DikeZ Sent from my iPhone using Tapatalk Já letos kupoval opět na V-Stroma Bridgestone Battlax, které tam byly z výroby. Vydržely 11 tkm, zadní byla ještě v pohodě, ale byly tam 4 roky, na silnici skvěle drží, lítal jsem s nimi i na okruhu a velká spokojenost. A nějakou polňačku zvládnou taky dobře. Upraveno 23. července uživatelem Fester Doplnění 1
Dez123 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 19 hodinami, KFL napsal: Mno, jen si tu ulevím... Občas si říkám, že bych v příštím životě chtěl dělat prodejce motorek. To je práce snů! Nikomu se nepodbízíš, nikde nic nenabízíš, protože zájemci choděj sami. Ty maximálně zařídíš vystavení faktury a posléze předání stroje nebo uvázání mašle. Pravda, musíš občas s někým mluvit po telefonu, řešit často stupidní dotazy, jednat s deme*tama a odhadovat budoucí chování lidí nebo perspektivnost dealu. Ale to je všechno! Easy! A když někdo náhodou něco fakt chce koupit? Tak máš spoooustu času, nota bene když ti odjede asistentka nebo kolega na dovolenou, to se pak můžeš vymlouvat do alelujá, nebrat telefon, nereagovat na maily či SMS a kupující si prostě počká, vždyť ta motorka, co ti stojí na krámě už 3 roky a prodáváš ji s pěknou slevou, ještě klidně chvilku vydrží. -- Pátek: Dvakrát jsem během odpoledne volal prodejci. Hrozně milej a ochotnej klučina. Mluvil srozumitelně, rozumně, skvělej dojem. Měl jsem pár reálných dotazů, žádnej voser, hovor pokaždý do dvou minut. V obou případech jsem řekl, že se rozhodnu do čtyř odpoledne a dám vědět. Chápu, že podobnejch vět slyší denně několik, fajn. V 15:55 posílám mail s objednávkou, shrnuju v něm věci dohodnutý v telefonu, včetně termínů atd., a vyzývám ho k vystavení faktury. Obratem mi přichází automatická odpověď, že je klučina na dovolený a bude na ní celý další týden. A že mám kontaktovat kolegu, který ho zastupuje. WTF, proč mi to neřekl, když jsem s ním mluvil? Volám zastupujícímu kolegovi, vysvětlím mu, že jsem něco řešil s klučinou a že jsem poslal mail s objednávkou. A ptám se ho, jestli se k němu dostane nebo ho chce přeposlat. Mám ho přeposlat. Fajn. V 16:01 ho přeposílám (v kopii na klučinu). Ne že bych čekal nějakou bleskovou akci, ale že se nevrátilo zpět vůbec nic, ani blbý OK, mě trochu překvapilo. Ale budiž. Pondělí: Stále nic. Kolem desáté volám zastupujícího kolegu. Típne mi to a přijde SMS, že nemůže volat, ať napíšu, co potřebuju, že zavolá zpět. Píšu zprávu, odkazuju se na mail a čekám. Úterý: Stále nic. Zkouším teda volat podruhé hned kolem deváté ráno, znova típnutí a tatáž SMS jako v pondělí. Zkopíruju mou odeslanou zprávu, dodám k ní pár slov o opakovaném pokusu a odesílám. Navážu na to i odpovědí na můj prvotní mail, kde si postesknu, že se reálně snažím něco koupit a ne úplně se mi to daří, jestli by mi neporadil, co bych mohl udělat víc. Za pět minut mi mailem přichází lehce dotčená omluva, že je na showroomu sám, neboť všichni odjeli na dovolenou. Přidává reakci na dvě věci z mého pátečního textu (kolem příslušenství a předprodejního servisu), ale nic víc. Z textu nejsem schopen rozklíčovat, jestli se teda věc pohybuje kupředu či ne, resp. jestli můžu se strojem vůbec počítat (a třeba začít vyhazovat prachy za vejfuk a padáky). Obratem mu ale odepisuju, děkuju za reakci a podotýkám, že pokud by nějaké mnou chtěné úkony navíc měly brzdit dodání stroje, nechám je až na první garančku. Původní termín dodání byl po telefonu s prvním klučinou předdohodnut na 29. 7., aby se stihnul právě servis a další. Už žádná odpověď. Středa: Nic, mrtvo - žádnej telefon, žádnej mail, žádná SMS. Inzerát furt na webu visí a jediná změna je, že z něj zmizel prodejce, kterej je na dovolený a zůstal jen ten "můj" stávající. Nevim, no. Jsem z toho takovej lehce rozladěnej. Chápu, že kupuju sociální mašinu ve slevě a NOS mr*ku za (asi trapný) tři kila. Ale přijde mi trochu nepochopitelný, že jako obchodník dostanu bez sebemenší námahy mail s objednávkou, jasnou ochotou koupit a zaplatit a za 3 dny se nezmůžu ani na tu blbou fakturu, abych si kavku pojistil. Celý to na mě dělá dojem, že frajer prostě nechce řešit zakázku prvního klučiny a směřuje to na pondělí příštího týdne, kdy se nebožák vrátí. Ale budiž, i to bych klidně kousnul (třeba maj provizní systém a chce bejt fér), ale to by mi to ku*va musel co? To by mi to ku*va musel říct... Jsem zvědavej, jak to dopadne. Tak trochu očekávám zprávu, že se motorka prodala předchozímu zájemci nebo tak něco . Prodejce chceš dělat jen do doby, než vidíš jejich plat Mě se osvědčilo navázat s člověkem od dealera trochu lidský vztah. Pokecat o mašinách, posedět na showroomu, za prodej donést lahvinku. Občas se jen tak stavím, pže mi přijde, že tam tak půl pracovní doby jen čumí na net, hlavně teda v zimě. Provizní systém mají (u japonců co vím), ale taky je tlačí do projede méně populárních modelů, které se na skladech nehejbou, pže populárních dostane zastoupení málo a prodají se samy.
KFL Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Just now, Dez123 said: Prodejce chceš dělat jen do doby, než vidíš jejich plat Mě se osvědčilo navázat s člověkem od dealera trochu lidský vztah. Pokecat o mašinách, posedět na showroomu, za prodej donést lahvinku. Občas se jen tak stavím, pže mi přijde, že tam tak půl pracovní doby jen čumí na net, hlavně teda v zimě. Provizní systém mají (u japonců co vím), ale taky je tlačí do projede méně populárních modelů, které se na skladech nehejbou, pže populárních dostane zastoupení málo a prodají se samy. S tím přístupem samozřejmě souhlasím. Nicméně tady je dealerství 140 km ode mě a rád bych jim pomoh od tříletýho ležáku, kterej chci. Takže za mě je jednodušší udělat 1-2 telefonáty a pak to pořešit mailem. Reálně jde jen o to, abych dostal fakturu a dohod si termín závozu. Nic víc po nich reálně nechci. Bral jsem to jako rychloakci i pro ně - žádnej opruz, vystav fakturu, připrav to a přivez. Bez průtahů, diskutování, dohadování o slevě a dalších. Flašku za prodej bych řešil v případě, kdy by všechno klapalo a prvotní skvělej dojem, kterej nastolil první klučina, by vydržel po celou dobu. Nemám s tím problém. Leč tady jsem už 6 dní ve vzduchu a nevím nic a nic se neděje... a to mě fakt nebaví. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se