Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 14,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 1 hodinou, obchodnik-o3 napsal:

Ta farba je štandard alebo je to lakované? Mi príde taká nemotorkova 🤷‍♂️

Je to puvod rakusan v nadhernem stavu s ohledem na stari… kosmetiku ma damozrejme…

puvodni je stribro.

nekdo si s tim hral… 🤷‍♂️

Odesláno
před 2 hodinami, obchodnik-o3 napsal:

Fakt je, že farbu si môžeš vyberať pri kupé novej. 

Je to tak, navic me se tadle barva uprimne libi, odlisuje se to… je to pekne 🤔😁

Odesláno

Chtěl jsem ho asi 10 let. Hledal jsem ho 2 roky zadání bylo mále míle a pokud možno origo stav. No teď aby se mu nic nestalo po cestě z US. Na příští sezónu se fakt těším. 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 5
Odesláno
před 1 hodinou, HD_Bagger napsal:

Chtěl jsem ho asi 10 let

toto je veľká paráda 👍, dlho som nevidel tento model akurát minulý víkend na Prague Harley days aj to len pár kusov - gratulujem k úlovku

Odesláno

Pánové, zrak mi zabloudil do inzerce. Připomínám: s výchovou je potřeba začít již v ranném věku 🙂

• Like 1
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Dneska bylo krasne.. Drobnou kankou byla pravotociva zatacka u C. Rudolce, kde si frajer na GSu zkracoval stopu moji pulkou silnice. Nastesti tam bylo misto a oba jsme zareagovali spravne.

640070d87a4c00d1cc3ccb386cd1bd52.jpeg

96c14a56f42007eb27fbe3e314b1457c.jpeg

20eb38d5f12e1e2774f44639d9770ff8.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 10 minutami, KFL napsal:

..... Nastesti tam bylo misto a oba jsme zareagovali spravne....

Rozumím tomu tedy dobře tak, že jste si plácli pravačkama 🙂

Odesláno

Moc špatný. Já viděl i z druhé strany auto. Není mi z toho dobře. Je to místo, kudy jezdím nejméně dvakrát denně. Silničáři tam dělají nové semafory, je tam provizorní vodorovné značení, a lidí jezdí jak dementi ..... Mimochodem, ten Mercedes, co stojí naproti mně to do křižovatky řízené policajtem poslal v okamžiku, kdy měl stát. No comment.

Odesláno

Dnes sem testoval calimoto a snad poprve tel pred sebou. Trasy to planuje hezky to je pravda, ale to navigovani by chtelo doresit, jedu .. mam nekde zahnout doprava .. 700 .. 600 .. 200 ... sipka nekam aaaaa uz sem to prejel. Wtf, je to strasne priblizeny takze nevidim kam mam jet, v nastaveni sem toho moc nenasel. Celkove to jezdeni s navigaci je uplne jine. Da se tabtrasa nejak exportovat do google map nebo tak neco?

Odesláno

Co ja som nedokazal s calimoto vyladit bola jazda len podla sluchatok (s mobilom v batohu) ale pokial vidim na obrazovku tak s navigovanim problem nemam ... je tam +/- tlacitko a mozes si to nazoomovat. 

Odesláno

Tak vcera dalsi den s calimoto, na tu navigaci uz sem si asi zvykl a je to ok. No ted pro zmenu me to vedlo nejakyma lesnima cestama, chvili sem mel pocit ze jsem na houbach. Po tech rozslehanejch cestach kde se nedalo jet vic jak 30 koukam na benzince ze to odsral plast. A to na teto moto byly plasty doted netknute. Ach jo.

Odesláno

Yamaha YZF 600R Thundercat, uz sem to "opravil" ... abych mohl dnes jezdit xD .. drzelo to uz jen zevnitr tou tepelnou izolepou. Nastesti je to na miste kde to neni moc videt, zespodu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...