xnokiax Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 To je fakt šestiválcová CBX? Tak to gratuluju, úžasnej stroj! mne sa zda ze som tu taku niekomu videl. ale bez kapotaze.
xnokiax Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 uz som to nasiel strana 88. tam je ejdna stieborna cbx 6 valec. a v peknom stave ospravedlnujem sa ale neviem nasjt tlacitko EDIT prispevok
xjr1 Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 (upraveno) mne sa zda ze som tu taku niekomu videl. ale bez kapotaze. To bylo u mě a nedá mi to se znovu nepochlubit . Motorek jsem měl spoustu, malý, velký, nový, starý...ale týhle mám pořád tendenci vykat . Jednu cbx jsem neuváženě prodal, ale tak se mi po ní stejskalo, že jsem si jí musel pořídit znova a tohle je ona: edit: na straně 88 je ta první, tohle je ta "nová"..i když jsou skoro stejný, ta nová je zachovalejší..na rok výroby 1978 to není zlý Upraveno 29. dubna 2011 uživatelem xjr1
xnokiax Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 tak to zavidim. to neviem kedy a ci moja bude tak vyzerat je na tom dost prace. a teraz nemam cas momentalne:( vzdy som chcel ten motor a urobit z toho streetfighter podobny ako an obrazkoch. ale ked bola moznost kupit to cele original tak je to skoda kazit si myslim.
xjr1 Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Máš recht, originál je originál, bylo by škoda ho prznit přestavbou, zvlášť když ten tvůj kus je podle fotek v podstatě kompletní. Nějaká práce na něm bude, ale to je taky radost, ne?
xnokiax Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 vyzera kompletne aj to dokonca ide . ale bude treba povymienat dake veci, nastavit a mozno prelestit a prestriekat. ale motorky ma bavia. mal som jednu susuki intruder 1400 rok 1994 a tu som robil viac ako pol roka.ale podla mna to stalo za to lebo sa kazdy otacal .tato bude na dlhsie ale verim ze z toho nieco nakoniec bude
xjr1 Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Bigbos dobrej, i když tohle není úplně můj styl, líbí se mi jednoduchá linie a krásnej výraznej motor. Z fotek se to nepozná, ale lak na tvym cbx nevypadá nejhůř, do toho bych se ani nepouštěl, dáš hromadu peněz za origo samolepky (proužky, nápisy) a stejně bude vidět, že je to nově lakovaný. Trocha patiny takovýmu stroji neuškodí. Slabinou je alternátor, poměrně zábavná je i oprava karburátorů. 3koda že chybí vejfuky, originály jsou prakticky nesehnatelný, asi už všechny zrezly. Samozřejmě se dají koupit druhovýrobní, dokonce existujou i docela věrný repliky..
xnokiax Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 no tu na Sk sa nedaju zvarat a rezat ramy tak ako v USA i ked to by sa mi tiez pacilo vyrobit daky old school:). preto som musel robit trocha tak aby to bolo aj legalne a netajim sa ze zas som nechcel do toho vrazit cely majetok:) vzdy sa da na motorke nieco zlepsovat a kupit pokial je za co na cbx nechcem striekat kapotaze. len mozno ram trocha a kolesa, vydle a take malickosti. tam je uz vidiet dost hrdza a osetrit to dako treba. vyfuk na tejto SPORT je 6-1. ale mam z neho obavy lebo nahrada stoji strasne vela a nevyzera ako original. kolena su trocha inak ohnute. este som sa o to velmi nezaujimal ale co som pozeral tak v usa sa da napr kupit cela sada tesneni na motor aj veci do motora a ostatne suciastky. len uvidime ako to bude s financiami a hlavne moznostami a casom. verim ze dovtedy to uplne cele nezhrdzavie
xjr1 Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 6-1 je dost obvyklá úprava, ale z fabriky měl i tento typ s kapotou a centrálním zadním tlumičem (pro-link) výfuk 6-2. Levnější náhradu dělá třeba holandskej LAZER (JAMA), nebo italskej MIVV, je fakt, že nevypadá úplně přesně jako orig. Poměrně přesnou repliku vyrábí Delkevic a ještě jeden výrobce, na kterýho si teď nemůžu vzpomenout, ale tam je cena vyšší, počítej kolem 1000-1200Eur za celý systém. Spotřební a motorový díly nejsou problém, ale sehnat v evropě třeba plexi na zadní světlo je taky celkem oříšek. V emerice je toho mnohem víc, takže e-bay to řeší. Fakt držím palce, ať tě odhodlání nepřejde, rád uvidím na silnici další cbx vytaženou z pomalý smrti stářím;-).
instant Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 no tu na Sk sa nedaju zvarat a rezat ramy tak ako v USA i ked to by sa mi tiez pacilo vyrobit daky old school:). preto som musel robit trocha tak aby to bolo aj legalne ............verim ze dovtedy to uplne cele nezhrdzavie cbx, hmm.. opovaz z toho robit streetfajt, to je vandalstvo. také veci sa spôsobujú položeným gsx-rám s cestným lišajom (ktorých bol plný dojčland a teraz je plné poľsko). ja napríklad tú svoju hondu hladkám, leštím, piplem to v stabilnej teplote a vlhkosti, že reku zarodí, ale prdlajs, tie dva valce furt nie a nie dorásť. a že by ma potešili, sa mi zdá nejaká ľahká v poslednej dobe
xnokiax Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Odesláno 1. května 2011 cbx, hmm.. opovaz z toho robit streetfajt, to je vandalstvo. také veci sa spôsobujú položeným gsx-rám s cestným lišajom (ktorých bol plný dojčland a teraz je plné poľsko). ja napríklad tú svoju hondu hladkám, leštím, piplem to v stabilnej teplote a vlhkosti, že reku zarodí, ale prdlajs, tie dva valce furt nie a nie dorásť. a že by ma potešili, sa mi zdá nejaká ľahká v poslednej dobe myslis takto ju drzis v stabilnej teplote a vlhkosti ako ja moju byvalu ktm 640 cez zimu? (doma v obyvacke fotene a v predsieni ) ps: ta handra vo vyfuku bola kvoli tomu aby nesm.del tolko karbon z neho
vojt Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Odesláno 1. května 2011 Dneska byl nádhernej den. Jel jsem se podívat za babičkou do Krkonoš. Tadytoho žluťáka jsem koupil na podzim tady na Chonomagu (zdravím Tě, Petře ) Mám z něj radost.
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Odesláno 2. května 2011 (upraveno) Já se včera byl podívat na sraz a nemohl jsem spustit oči z tohohle "libeňáka" A pro zástupce dvou stop by se taky něco našlo..."barokní anděl" po profi renovaci, jen ta barva se kdysi nedělala , ale sluší mu, to je fakt Upraveno 2. května 2011 uživatelem km.kmk
mechano Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Odesláno 2. května 2011 Já se včera byl podívat na sraz a nemohl jsem spustit oči z tohohle "libeňáka" Jé, hele, moje bývalá motorka. Fakt je, že se mi po ní stýká. Inu, mladost - blbost.
xjr1 Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Odesláno 2. května 2011 Dneska byl nádhernej den. Jel jsem se podívat za babičkou do Krkonoš. Tadytoho žluťáka jsem koupil na podzim tady na Chonomagu (zdravím Tě, Petře ) Mám z něj radost. I já tě zdravím a jsem rád, že je spokojenost a žluťák nezahálí jako u mě. Koukám, žes přezul do bahna, tak to má bejt
instant Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 myslis takto ju drzis v stabilnej teplote a vlhkosti ako ja moju byvalu ktm 640 cez zimu? (doma v obyvacke fotene a v predsieni ) huste.. viem si predstavit ako to cerstvo nenalozeny turujem na silvestra o polnoci a borci odpaluju od vyfuku cigaaara preto tu moju nadheru mam v garazi.. ale vyzera ze uz je predana, tak mi za nou bude smutno. ale co ked nie je na nu cas
instant Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 (upraveno) Dneska byl nádhernej den. Jel jsem se podívat za babičkou do Krkonoš. Tadytoho žluťáka jsem koupil na podzim tady na Chonomagu (zdravím Tě, Petře ) Mám z něj radost. temu se na ostravsku nadava mamut ofrodovy Upraveno 5. května 2011 uživatelem instant
Hasňa Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 instant: Ta tvoje Honda je jedna z nejkrasnejsich motorek tady. O tom teda zadna.
African Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 (upraveno) Kluci motorkářský, používáte někdo navigaci? Teď nějákou potřebuji, v autě mám Garmina a jsem spokojený, tak mě napadla tato: GARMIN GPS navigace moto Zumo 660 EuropeMé požadavky jsou mapy celé evropy a cenová hladina okolo těch deseti" Máte nějáký lepší nápad nebo zkušenosti?http://www.garmin.cz/produkty/auto-moto/motocyklove-gps/zuemo-660-moto.html Upraveno 12. května 2011 uživatelem Vlastimil7664
k-mart Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Kluci motorkářský, používáte někdo navigaci? Teď nějákou potřebuji, v autě mám Garmina a jsem spokojený, tak mě napadla tato: GARMIN GPS navigace moto Zumo 660 Europe Mé požadavky jsou mapy celé evropy a cenová hladina okolo těch deseti" Máte nějáký lepší nápad nebo zkušenosti? http://www.garmin.cz...o-660-moto.html Cesta je cíl jinak dobrá volba co se týká Zumo 660..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se