dawee Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 V sobotu kdyz bylo asi nejtepleji, jsem nestihal, ale v nedeli jsem si to ujit nenechal.. Mňam
dawee Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 Protože jsem tu novej, tak přihodím svůj "young timer" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dalilamc Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 ...dovolím si jednu v negližé... Detaily apgrejdu na : http://www.motorkari...tel/?muid=69290 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
luidis Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 Já té moji montoval nosiče, ale sundal jsem ji jenom spodničku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jdx Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 Sakra pes, motorka po zimě nechytá, vypadá to na benzín, odmontoval jsem nádrž, všechno (skoro) vylil, nalil tam nový a furt to nechce chytit, kašle to, bouchá, no musím počkat až se mi dobije baterka a zkusím znovu :-(. Pravda, benzín tam byl od října, má na to právo.
Martyp Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 (upraveno) Zkus odkalit karbce, jestli teda motorka neni strikacka.. ;)a koukni na svicku(y).. Upraveno 16. března 2012 uživatelem Martyp
jdx Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 Takže přátelé vyřešeno!! A já vyrážím na první letošní vyjížďku ....PS: To bylo poprvé, co mi udělalo tento problém, ale byla to moje chyba :-(. Při montáži baterky, když jsem zvedl nádrž, mi vyskočil bowden plynu z objímky a pravý válec na volnoběh díky tom vůbec nejel. Fuj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martyp Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 Tak to pak jo..tak hlavne ze je vyreseno a uzivej prvni letosni kilaky!
xjr1 Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Odesláno 16. března 2012 (upraveno) jdx: Tak přesně tohle se mi před pár lety taky stalo, chodil jsem kolem géesa dvě hodiny, než jsem si toho vyskočenýho bowdenu všiml. No a příště už jsem věděl hned:-). Upraveno 16. března 2012 uživatelem xjr1
African Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 Tak jsem konečně si našel čas, vytáhl značky z depositu a vyrážím, hurá, hurá Sezonka tímto pro mě začíná" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martyp Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 (upraveno) Protože jsem tu novej, tak přihodím svůj "young timer" To je stejne klasika ta Inazuma...Tohle se mi nikdy neokouka proste.. Jinak o vikendu jsem zase vyjel na mensi vylet.. Uz to zacinaaaaaa... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. března 2012 uživatelem Martyp
African Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 (upraveno) Tak bylo moc moc příjemné odpoledne, dal jsem převážně polňačky, protože jsem neměl moc náladu na auta a udělal jsem dobře, sice jsem dvakrát lehnul, ale to je začátek sezony, to se stává Aprílka maká jak Švýcarky, trohu jsem se jen obával velikosti Béček do rukavice, ale spokojenost maximální, ani nevím, že je mám na ruce, je to ta správná motorkářská časomíra Krásný den" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. března 2012 uživatelem African
Ivan Lelák Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Taky už jsem vyjel. S velkou bramborou i jejím malým potomkem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyril Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Dnes jsem osedlal alepoň na chvilku jinak k mé veliké lítosti dost zanedbávaný Montauk. Vedou prostě GéeSa nebo LT.
lorch Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2012 Tak jsem letos taky konečně odzimoval a udělal malou projížďku.
Dřevák Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 děte už někam s těma bramborama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyril Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 děte už někam s těma bramborama No konečně pěkný starý "Káčko"! Fešák!
lorch Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 děte už někam s těma bramborama že bych taky došel vyfotit svou bramboru?
wave ceptor Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2012 V motorkách se prd vyznám.....ale zeptám se. Ten blatník(přední) na tom bílém stroji není nasazený obráceně? Já to mám na skůtru naopak.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se