lorch Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Dnes v duchu babího léta... Jsem se byl včera taky projet, jen jsem se zapoměl vyfotit. Kolik jsi najel Km? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Když tak koukám na ty krásný starý stroje tak se mi hned vybaví starej MAD MAX s Melem....je to krása 6ti hrnek CBX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Mám rád americké přestavby. Vždycky mi ale vadí, že jsou spíš chopper než cruiser. Ale dnes jsem se tak trochu zamiloval:http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/suzuki/suzuki-m1800-intruderr/suzuki-m1800-intruderr-257621.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Mám rád americké přestavby. Vždycky mi ale vadí, že jsou spíš chopper než cruiser. Ale dnes jsem se tak trochu zamiloval: http://www.motorkari...err-257621.html To je bomba,jenom bych to nechtěl leštit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Včera jsem vytáhnul z archivu Haryka Sportstera, natočil a poslouchal Screaming Eagly, jak si duní. Už aby bylo jaro.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Taky uz se s "Eatonem Huntem" nemuzeme dockat jara... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo S. Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Dnes v duchu babího léta... :notworthy: :notworthy: nadhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Taky jsem blázen do motorky, mám svou Hondu CB600 F hornet a jsem spokojený. Nejlepší letní vyjížďky po práci. BTW - skvěle to pročistí hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 BTW - skvěle to pročistí hlavu Zejména když ti řidič auta nedá přednost, to pak máš v hlavě fest vyresetováno (z vlastní zkušenosti :-( ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) A to je presne ten reset, kterej nikdo z nas nikomu z nepreje... Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Zejména když ti řidič auta nedá přednost, to pak máš v hlavě fest vyresetováno (z vlastní zkušenosti :-( ) Taky to mám za sebou, řidička bílého Opel Corsa ujela a nechala mě na asfaltu i s Harykem (ten měl úraz za 65 000,-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) Taky to mám za sebou, řidička bílého Opel Corsa ujela a nechala mě na asfaltu i s Harykem (ten měl úraz za 65 000,-) jo jo čtyřikrát jsem se tomu vyhnul (jednou zelená felda z vedlejší, dvakrát úplně stejný bílý pickup jedné cukrářské firmy z vedlejší, jednou černý medvěd z vedlejší), ale když ti to tam z vedlejší pošle chlap který tě vidí příjíždět po hlavní a máš asi tak pět metrů na zastavení z padesátky tak nezbývá než motorce ustlat na kapotě jeho opla a zády mu vysklít čelní sklo Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Zejména když ti řidič auta nedá přednost, to pak máš v hlavě fest vyresetováno (z vlastní zkušenosti :-( ) Musím říct, že už jsem to taky zažil, ale stačil ubrzdit:-( Radši jedu pomaleji i tam kde mám přednost, jinak to tu nejde:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 povedzme si to uprimne, preco by som mal chciet len jednu, ked ich mozem chciet vsetky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 povedzme si to uprimne, preco by som mal chciet len jednu, ked ich mozem chciet vsetky? Už ve vedlejším vlákně jsem koukal na ty sympatické modýlky z Bologne, co máš v garáži v měřítku 1:1? Já měl D. Monster... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 mal som kadeco, ale nebol na to cas, minuly rok som predal predposledny kus CB1300SA, zostala mi Majesty400, na tom jazdim cele leto. Ale laka ma teraz nieco dobrodruznejsie, z coho kape olej a nie vzdy to startuje, dukna, guzzi, alebo harlej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Tak zdovolením přidám něco z dnes již loňské sezony ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 máš recht na okruhu Avii ani jinou plechovku nepotkáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 JJ, jak říkáš. Jezdím už nějaký tenpátek. Vždycky to byly naháče, ale po jednom mojem pádu a páru pohřbech jsem začal utíkat na okruh. No a skončilo to takhle. A cesta mi ani nějak nechybí. Leda až si konečně postavím toho cefáče a nebo scrambla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Tak zdovolením přidám něco z dnes již loňské sezony ;-)Koukám na poslední fotku. A ty budeš předpokládám ten nejvyšší, bo ten jedinej má hodinky. Ale fotka je to blbá, páč ty hodinky jsou schovaný za nějakým pohárem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se