Pavlos Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2008 Máte někdo Sachs MadAss? Dnes jsem si "šílenou prdel" pořídil na nákupy..... a vlastně taky pro prdel... 50 nebo 125cc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2008 Máte někdo Sachs MadAss? Dnes jsem si "šílenou prdel" pořídil na nákupy..... a vlastně taky pro prdel... dobře šílenej fichtl a jméno tomu sedí. Designér má očividně rád kyberpunkové scifi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2008 milosklikar: napiš co a jak, za kolik, kde atd... skútr je ve šrotu, nenápadně pokukuju po něčem novém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2008 50 nebo 125cc? 50, chtěl bych , aby na něm jezdila manželka a ta má papíry jen na 50. Je to takové postrkovadlo ale líbí se mi. Zajímavé je, že rám, brzdy, vidlice a ostatní komponenty jsou nadimenzované, jako u velké mašiny....jen ten výkon chybí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2008 Vlastně mám model 2008 ve žluté barvě, ve stejné, jako se dělají 125. První dojmy pozitivní. Vše je opravdu masivní a ovladatelnost je vynikající. Co mě překvapilo nemile jsou strašně krátké kvalty, taže se dá v pohodě rozjíždět na 2. Po zajetí se chystám Mada "otevřít", přesně řečeno vyhodit krabičku, která uměle snižuje výkon a má na svědomí lepší emisní hodnoty. Ale i po otevření není rychlost nijak závratná, možná by pomohla menší rozeta, ale tu budu asi těžko shánět. Na nákupy po městě ideální vozítko, za kterým se rozhodně každý ohlédne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2008 Sákra a kotoučové brzdy vpředu i vzadu. To nemám ani na Magně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 24. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2008 Sákra a kotoučové brzdy vpředu i vzadu. To nemám ani na Magně Dyk to říkám..... ani na enduru nemám takovej průměr předního kotouče, jako na tomhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2008 No tak hlavně aby si manželka , až pojede z těch nákupů , nezvykala vystupovat přes řidítka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 Dnes 100km při 6st/c SUPER!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 Vypadáš jak kosmonaut, jak jsi nabalený. Úplný Remek, ten jen asi nejezdil na Yamaze Zítra taky vyjedu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlabka Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 Doufám, že bude ještě pěkně a o víkendu vyjedu!!! S vyhřejvanejma packama je to paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 Koupil jsem si vobyč vyhřívaný rukojeti od Hein-Gericke za 19 Euro s tím, že rok vozkouším a pak se uvidí jeslti má smysl něco koupit a musím říct, že i takový šajzky úplně změní komfort jízdy. Doporučuju každému vyzkoušet! Já jedu na lyže... takže vyjedu nejdřív až příští neděli. Minulý týden dostala bandaska k Valentýnu nový rozvody, seřízení ventilů a podtlaků tak se musí předvést, aspoň jsem si jí zašel nastartovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 Dnes byl super den pro jednu stopu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zungar Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 Taky fandím jedné stopě, vlastním Jawa 350, r. 1958, ideální na klidné projížďky po okolí.sajda.bmp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 Taky fandím jedné stopě, vlastním Jawa 350, r. 1958, ideální na klidné projížďky po okolí. paráda!do sajdy pár lahváčů a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 Senzační side!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 Dnes byl super den pro jednu stopu V Lánské oboře mají teď takové nádhery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 Ne-e. Uprostřed mezi Řevničovem a Slaným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 Dnes byl super den pro jednu stopu To jsi jel jak sirotek,když tě ani neměl kdo vyfotit? No,lepší než nejet vůbec v tom krásným počesí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 panové ani mi nemluvte mám zazimováno a než bych to připravil k jízdě tak je půl dne pryč ještě pár oprav a můžu taky vyjed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se