Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
50 nebo 125cc?

50, chtěl bych , aby na něm jezdila manželka a ta má papíry jen na 50. Je to takové postrkovadlo ale líbí se mi. Zajímavé je, že rám, brzdy, vidlice a ostatní komponenty jsou nadimenzované, jako u velké mašiny....jen ten výkon chybí....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník milosklikar

Vlastně mám model 2008 ve žluté barvě, ve stejné, jako se dělají 125. První dojmy pozitivní. Vše je opravdu masivní a ovladatelnost je vynikající. Co mě překvapilo nemile jsou strašně krátké kvalty, taže se dá v pohodě rozjíždět na 2. Po zajetí se chystám Mada "otevřít", přesně řečeno vyhodit krabičku, která uměle snižuje výkon a má na svědomí lepší emisní hodnoty. Ale i po otevření není rychlost nijak závratná, možná by pomohla menší rozeta, ale tu budu asi těžko shánět.

Na nákupy po městě ideální vozítko, za kterým se rozhodně každý ohlédne

post-786-1201196653.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar
Sákra a kotoučové brzdy vpředu i vzadu. To nemám ani na Magně :)

Dyk to říkám..... ani na enduru nemám takovej průměr předního kotouče, jako na tomhle

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Koupil jsem si vobyč vyhřívaný rukojeti od Hein-Gericke za 19 Euro s tím, že rok vozkouším a pak se uvidí jeslti má smysl něco koupit a musím říct, že i takový šajzky úplně změní komfort jízdy. Doporučuju každému vyzkoušet!

Já jedu na lyže... takže vyjedu nejdřív až příští neděli. Minulý týden dostala bandaska k Valentýnu nový rozvody, seřízení ventilů a podtlaků tak se musí předvést, aspoň jsem si jí zašel nastartovat!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...