Cyril Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Na tom možná přijela na pivo z Amsterodamu nějaká smažka a teď už rok hledá mašinu.. .Za ten odvoz se to asi z NL nevyplatí. To by musel bejt jedině fakt nějakej velkej milovník starý klasiky. Ale řekl bych, že tohle už je trochu napadený nějakým Krrtkem. (Krrtek to ale umí o poznání líp). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Myslim, ze by se z toho dalo udelat jeste neco zajimavyho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Ti dam adresu, staci priject s vozejkem a dvema silnejma kamaradama. No a problem vyresi rozbruska.Podle fotky to je na Prokopáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Cyrile,spis estli po ni v NL nekdo neplace:(tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Dalo by se s tím dělat to nejlepší a to vrátit jí origo sedlo a řídítka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 asi by se dalo zjistit nějaký info http://nrplaat.nl/kenteken/XL2944 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Podle fotky to je na ProkopákuJj, tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Jj, tam.Je mi divný že zrovna na Žižkově ta bezprizorní motorka takhle dlouho vydržela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 No jo, a jelkem ve slusnym stavu. Jako by tam stala teprve mesic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 (upraveno) https://www.google.cz/maps/@50.086702,14.452539,3a,15y,173.09h,85.5t/data=!3m4!1e1!3m2!1sauM0nhjG-hR1FZ8_oEGKjw!2e0 jako mě se to nezdá takováhle pěkná mašina, která tam leží ladem... aby v tom nebyla nějaká past NL televize, jak se krade v Praze... já už nevěřim ničemu a nebo se něco nenadálýho stalo s majitelem. Upraveno 6. května 2015 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 https://www.google.cz/maps/@50.086702,14.452539,3a,15y,173.09h,85.5t/data=!3m4!1e1!3m2!1sauM0nhjG-hR1FZ8_oEGKjw!2e0 jako mě se to nezdá takováhle pěkná mašina, která tam leží ladem... aby v tom nebyla nějaká past NL televize, jak se krade v Praze... já už nevěřim ničemu a nebo se něco nenadálýho stalo s majitelem.Je to divný, na gogle mapách stojí na chodníku kdežto na Cegyho fotce na tom naměstíčku.Asi s ní občas někdo manipuluje, nevím kdy aktualizujou streetw. ale já tam mám na baráku starou fasádu což už min 4 roky neplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Stroj je to krásnej, že bych zajel na žižkov:-)? K originálu jí moc nechybí, jen řidítka a sedlo.. Občas se stává, že páníček zapomene na svýho miláčka, kdysi za dobu mýho působení v yamaze se to v servisu stalo dvakrát. Jeden kus byl teda šrot na vyhození, ale druhej bylo celkem pěkný a v tý době ještě aktuální XT600. Přes veškerou snahu se nepodařilo majitele kontaktovat/přimět k tomu, aby si motorku vyzvedl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Zkoukl jsem to jako znalec, je z anglie. Ma levostranne řizeni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Je to divný, na gogle mapách stojí na chodníku kdežto na Cegyho fotce na tom naměstíčku.Asi s ní občas někdo manipuluje, nevím kdy aktualizujou streetw. ale já tam mám na baráku starou fasádu což už min 4 roky neplatí.No vona stoji na namesti, ale zkraje, tak to mozna na tom guglu vypada jak na chodniku. Jinak majitel byl opatrny, pres sedlo a kolo dal zamek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 na gogle stojí na chodníku, tvoje foto, stojí nahoře na náměstí, je to vidět na kolech jak na gogle stojí dole pod tím rantlem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A pade v číče . Asi si šlohnu tu hondu jen zdílím svou užasnou naladu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Až tam zase půjdeš, vyfoť prosím ten pojízdnej štendr pod Glajdou. Jestli to teda ještě stihneš a ona už nebude na kolech. A za co pade? Trochu všechno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Repas vidlic jsou vzduchové přetesnit atd vzal bych nové páč to vyde nastejno ale dostupnopst nejdříve 2měsíce a já jedu za měsíc rakousko tak uvidíme no a ktomu plynové a brzdové lanka bratru za 8 a nejvíc práce odstrojovat ten předek je hrozná pakárna no ale dost nás toho ještě čeká to už lepší nemluvit Říkám si zda prodat a koupit novější model ale zas se nehci vzdát EVO motoru Jedu tam zítra vyfotím ¨koukám jak jsem nasranej napsla dokonce zdílím to je dost i na mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 to je krasa.. a ten zvuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 taktiez zvyknem slintat v jeho garazi, dobry program. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se