Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

ahoj,

možná jsem to tu psal ale také jsem hledal něco a jsem atip :-) a pak jsem se rozhodnut pro PSI a pokud jsi si nechal někdy delat něco na míru tak nemusím nic říkat mas vše jak ma byt a nedelas kompromis mam bundu 4-5 nevím přesně ale pokud jeste někdy a firma bude fungovat tak 100%Hubika

s šitím na míru u Hubíka to je, střílim od boku, o troju na kompletu dražší, takže nejsi na 25, ale na 28K Jako neříkám, že to nevypadalo dobře a kvalitně a pozáruční servis zaručen, ale asi půjdu do toho kompletu za 15, teda vyzkoušim a když bude dobrej, tak asi jo. Já vyloženě atip nejsem (mozkovnu nepočítám :) ), takže předpokládám, že mi bude standardní střih.

Odesláno

s šitím na míru u Hubíka to je, střílim od boku, o troju na kompletu dražší, takže nejsi na 25, ale na 28K Jako neříkám, že to nevypadalo dobře a kvalitně a pozáruční servis zaručen, ale asi půjdu do toho kompletu za 15, teda vyzkoušim a když bude dobrej, tak asi jo. Já vyloženě atip nejsem (mozkovnu nepočítám :) ), takže předpokládám, že mi bude standardní střih.

to mas dobry ale je pravda ja jsem koukal na ceník a když jsem to kupoval ja tak cena byla taky min 50-60%min :-( bunda na míru stala 6-7 max u 15 jen za bundu bych měl asi velké dilema mas pravdu :-)

Odesláno

určitě jste to uz někde na netu potkaly ale musel jsem po včerejší rodine návštěvě stačilo 120km a bylo vse v pořádku

až ted jsem si všimnul ze se mi tam nedala fotka :-(

post-9691-0-57829800-1464030110_thumb.jpeg

Odesláno

až ted jsem si všimnul ze se mi tam nedala fotka :-(

Dnes jsem to měl přesně naopak.Těšil jsem se,že zajezdím,ale hned od začátku všechno špatně :(

Ve středu mě čeká ortel jak vážný to je :(

Odesláno

co se stalo?

Čoveče já nevím,nastartuju se sytičem(transalp 650) a moc se tomu nechtělo,tak sytič vypnu a dobrý.Nechám zahřát,pak jsem ji vypnul a šel se obléct.

Startuju a nic,jak jdyby se sekl startér???Zkusil jsem zařadit a znovu vyřadit a už to šlo.vyjel jsem a neměla tah(pocitově)cukala.Po asi 20 km přestávka,potom jsem bez přidání plynu nenastartoval,dýmec z výfuku a střílení do výfuku,znovu lehké cukání :(

Doufám,že je to karbec(maj být vyčištěný ultrazvukem)

Odesláno

Karburator? Sytic? To je este legalne? :)

Inac jak si povedal ze cakas na ortiel, som si predstavil sadu rtg snimkov a primara z ortopedie, a ono to je "len na mechanika".. takze vlastne gut :)

Odesláno

Instant, az ty nase mr.decky se strikackama pujdou do haje, tak verim, ze ty se syticem a karbecama budou vesele jezdit dal :)

Odesláno

Dnes mne tezce zklamal Standa Berkovec, hlasovla pro povinnou matiku u maturit. Za mne konec!

On taky navrhl odložit zákaz billboardů u silnic a aktivně prosazuje přísnější tresty za banální přestupky. U mě skončil dávno.
Odesláno

Udělali jsme si s kamarádem radost...

Nádhera!! To už fakt mělo zadní kotoučovku? Je škoda to ruinovat ale bylo by ztoho nádherné maskulinní kafíčko pro chlapa..

Odesláno

Instant, az ty nase mr.decky se strikackama pujdou do haje, tak verim, ze ty se syticem a karbecama budou vesele jezdit dal :)

No.. jazdit asi budu, len ci "vesele" :) nechcem ziadny flame, ale karburator je jedna z mala veci, ktora by sa medzi dve kolesa nemala nikdy vratit a za ktorou mi proste smutno nikdy nebolo a nebude. Stoleti pary, stoleti karburatoru a uz 16.5r mame 21 stoleti. A tak nech to aj zostane :)

Odesláno

Jebiga na maturity, ale co je spatneho na japonskej motorke?

Edit: a ten gl je teda krasavec

vůbec nic nechtěl jsem rozdmychávat nějaké emoce zrovna Honduras jsem jednou měl Skutr sice ale nejspolehlivejsi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...