Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Micey - ale dyk jo...:-)

A Cyril to zase rozsekl a moudře pravil. A věřte mu, zkušenější motorkář tu asi není...:-).

Pche!  :wub:

• Odpovědi 14,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Cyril, Ivan mate samo pravdu. Ale tak nejak me z toho dotazu tazatele :) vychazi, ze na moto planuje provozovat beznou ,,turistiku´´ a vrcholem bude nejakej vylet do Alp apod.... pokud by planoval moto na RTW nebo motorku na mix vyleteni jednou do Alp a podruhe do Rumun ci Albanie, predpokladam, ze se nebude dotazovat zda Stradu nebo GS... :) a tak nejak uz bude vedet co ,,kam patri´´. I kdyz vim, ze se da vse na vsem :)

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Teda ja dnes tak zmok. V Luzi se valila voda z kanalizace jak z vridel, navic kolem projizdejici nejakej luzickej turinocefalus me vohodil tema srackama vod hlavy k pate. Smrdim jak polovicni hovnocuc.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

chlapci přemýšlím o návštěvě kamarádů v Piranu přes Bovec koncem měsíce na jak dlouho? až tam budu tak tam budu :-) nechce se někdo přidat nejsem závodník a po dálnici minimálně !!

Je to zatím opravdu nápad

jinak nevím zda to sem patři pokud ne dejte vědet smažu

Odesláno

Jestli nemyslis konec kvetna, tak koncem cervna o tom premyslime s kamaradem taky :) Prodlouzenej vikend, na pohodu, mimo dalnice, Slovinsko jen hory a pres Itosku zpatky... Na lehko, po penzionech :) Ucel je trosku vycistit hlavu, svezt se, po roce se zase pokochat velkejma horama a pekne se nazrat :)

Odesláno

Jestli nemyslis konec kvetna, tak koncem cervna o tom premyslime s kamaradem taky :) Prodlouzenej vikend, na pohodu, mimo dalnice, Slovinsko jen hory a pres Itosku zpatky... Na lehko, po penzionech :) Ucel je trosku vycistit hlavu, svezt se, po roce se zase pokochat velkejma horama a pekne se nazrat :)

co myslíš :-)) uz jsi jak moje paní co me chytá za slovo a náramně si to užívá a me umí někdy rozpálila do bela :-))

Odesláno

O víkendu jsme dali s tátou, na těch našich letitých veteránech, cestu přes půl republiky na Aviatickou pouť do Pardubic. Trasa vedla vedlejšími silničkami, nezastavil nás ani chybějící most, kdy jsme to vzali po polňačce. Sice jsme se v tom museli trochu povrtat, po cestě mi upadl kulomet, ale to k tomu patří...

Odesláno

Tak dakujem za zaujem :)

motorku "potrebujem" len na zabavu a ziadnu cestu okolo sveta...

vcera som bol v Ducati dnes zajdem do BMW

v Ducati som okukoval hlavne XDiavel... sakra ta teda je

mal som doteraz Harley a chcel som zmenu... tak blbnem... :)

Návštěvník Strocek
Odesláno

O víkendu jsme dali s tátou, na těch našich letitých veteránech, cestu přes půl republiky na Aviatickou pouť do Pardubic. Trasa vedla vedlejšími silničkami, nezastavil nás ani chybějící most, kdy jsme to vzali po polňačce. Sice jsme se v tom museli trochu povrtat, po cestě mi upadl kulomet, ale to k tomu patří...

máš to pěkný, ale ten kulomet by bylo první co by z toho letělo, protože je stejně nefunkční a zastávám co je nefunguje, není potřeba, akortá věc navíc, krom toho při nějakým karambolu by to bylo docela nebezpečný se na to nebo někoho napíchnout

Návštěvník Strocek
Odesláno

já chtěl editovat, že bych s tim jezdil jenom při nějakých army ukázkách, ale předběhl si mě. Takže cajk  :cheers:

Odesláno

Srocek: Souhlasím. Jenže já ho potřebuju do ukázek. Na normální projížďky ho samozřejmě nevozím...

Za mě je jediná možnost...zfunkčnit ho!  :lol2:

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

mobilní funkční kulas určitě není na škodu  :)

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Tak dakujem za zaujem :)

motorku "potrebujem" len na zabavu a ziadnu cestu okolo sveta...

vcera som bol v Ducati dnes zajdem do BMW

v Ducati som okukoval hlavne XDiavel... sakra ta teda je

mal som doteraz Harley a chcel som zmenu... tak blbnem... :)

Ked to chces na zabavu tak odhadom polovica motoriek je zabavnejsia ako GS.. ale od Harleya to zmena bude, nie ze nie :)

Odesláno

Kuryr dovezl novy boty, tak jsem je jel prubnout. Presne v ramci kategorie motorky. Krasnejch cca 80km po polnackach, lesnich cestach a rozbitejch asfaltkach te nejnizsi kategorie. Potkal jsem asi 3 auta a tak 15 traktoru... Pohoda:)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...