TLD Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Kluci diky. OK, necham je udelat olej a filtr a brzdovku a pak si necham ve vlastni rezii udelat olej v rozvodovce a ventily. Ivane,pekny. Super barvy. Me se ny te ,,moji´´ libi cernej motor:). Mam pocit, ze na ucely pro ktere jsem to poridil budu spokojenej. Je az neuveritelny, jak malo takova super motka stoji
Cyril Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Jo a bacha na výměnu brzdové kapaliny! Dělá se to zaplavovacím systémem ze speciálního zásobníku pod elektrikou! Jinak se ti zavzdušní celej systém a umřeš krvavej v příkopě! .
TLD Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 Rano jsem se vypravil na 3km vzdalenou postu a vratil se k obedu se 160km na budiku a fantastickym vyletem Posazavim Todle miluju. Cyrile, diky moc!!! Stavil jsem se tam a tak nejak se chlapka ptal jak to bude delat, samo ze vedel ho.no. Tak jsem jim rekl, at na to nesahaji, dojel za klukama co delaj bmw a umej to a pristi tyden mam prijet. Udela se to co se tu psalu, plus jeste kontrola remenu alternatoru a cele to projde. Prekvapila me predbezna cena - prijemne:) Tak se tesim, jeste jsem se dohodl, ze se u toho muzu motat a on me vse vysvetli. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 R1150R, stara laska.. minule som sa pristihol ze to chcem znova kupit..
Cyril Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 Dnes jsem na parkovišti seznámil Electru s tímhle starým fešákem...
instant Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 (upraveno) Tak som konecne obstaral oblecenie na moje vyziable telicko. zaodel som sa nakoniec u Triumphu - hoci nemusim "motoznackove" oblecenie, lebo je vacsinou obrandovane az hruza - velkost mi fakt sadla, cislovanie maju "europske", tj na velkych mogonov ako ja staci 2XL. (pre porovnanie, do 4XL talianskej bundy ani nezmestim ruku do rukava). Po celom nakupnom cviceni mi zvysila bunda ixon Rock Copper, ktoru som uz nestihol v 14dnovej lehote vratit (skleroza proste leze do penazi), takze kto by ste mali zaujem o novu, kvalitnu ciernu kozenu bundu, napiste mi SZ, pustim ju za 200e. Velkost je C-4XL, velkostna tabulka a vsetko ostatne dolezite je v inzercii LINK Upraveno 7. června 2016 uživatelem instant
TLD Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Hrosik je doma. Jsem nadsenej. Pekny svezeni. Dal jsem necelejch 400km a prvni dojmy jsou -motor je jak diesel. Praskne se tam sestka a clovek si s ni vystaci skoro na vse -kdyz se tomu nalozi,tak se da I celkem svizne povozit -podvozek a brzdy jsou bozi -plego vypada strasne,ale funguje tak ho necham. Na Sumave pekne chcalo a vubec me to nevadilo. Kolena jsou v ,,nadrzi" a nohy chranej valce -rezerva zacne sviti okolo 300km. Bozi,to jsem neznal -za poslednich cca 10-11 let bylo moje cestovni nacini tuono,s4r,tripl a scrambler,takze bawo je pro me neskutecne,ale fakt neskutecne pohodlny -jizdni pozice me paradne sedne,i po tech km jsem v pohode -zacala se me libit I ta strasna palubka,hodiny jsou fajn:) -do zatacek to pada snad samo V tydnu se udela servis,tak doufam,ze bude tak OK,jak pekne vypada. Moc se tesim az vypadnu na delsi vylet.
African Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Kluci motorkářský, nemáte nějaký tip na půjčovnu motorek na Korsice? Právě mě kontaktoval kamarád s kterým jsem ji před léty projel, jestli nedáme repeté :-) Týden volna jsem v červenci objevil, mám ale malý problém že jsem svoji motorku prodal. Takže jsme se dohodli že by jel napřed, já tam zaletím a n?j?ké lehké enduro si tam půjčím, ale nikde nemůžu žádnou půjčovnu najít a na blind se mi nechce. Děkuji za každý postřeh :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Rozhod sem se to tady úplně zaspamovat fotkama toho svýho čumáčka. Včera jen 100km ale začínám objevovat kouzlo polňaček. Plus si gratuluju k tomu, že sem začal zase hulit, takže tydle okamžiky si dokážu plnohodnotně vychutnat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ivan Lelák Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Zmizík - jen spamuj, mně se ta mašina moc líbí... Zámčus by Ti ji poslintal. TLD - ještě jednou gratuluju! Co fotka? Na Šumavu jsi jel na výlet nebo jsi tam byl pro motorku? My tam jezdili obytňákem, nějaký eRko si vybavuju, ale brambor tam jezdilo spousta... eRko je fakt bezva, Drákula je spokojená, zvládne 900 km za den a když měla R850R, občas jsem nestíhal. S 1150 se sžívá, teď přezula, tak zase časem přestanu stíhat...
sureshot Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 jj polnacky su super, dostanes sa na nove a zaujimave miesta ... az po prvy dazd Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Zmizik, pecka. To hnedy sedlo je super. Ivane diky. Jen tak na vylet, mam ten smer rad Dneska 200km v desti a je to pohodicka. Vyhrejvany hefty jsou super. Jsem zvyklej jezdit v mx rukavich a zima nebyla. Jen z valcu me ta voda odstrikuje presne tam, kde konci bota Mam hotovej servis, vsechny oleje, brzdovka, ventily, kontrola remene, loziska na zadnim kole,a celkova kontrola. Kluci na dilne me udelali radost, protoze oleje by nebylo potreba vubec delat, remen je z roku 2014, motorka v super stavu, je videt ze se o ni nekdo staral. Ty km jsou realny. Brzdovku bylo dobre, ze se udelala. Ventily v pohode. Tak jsem moc rad. Chci poresit pneu - asi Pilot Road 4. Nejaka zkusenost? A mam to nizsi sedlo, tak kouknu po tom nejvyssim. Fotky nejaky poslu az bude pekne. V sobotu jsem byl tak natesenej, ze jsem skoro vubec nezastavoval:)
Ivan Lelák Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 (upraveno) TLD - kdysi, na R850R (jen menší obsah 1150R, jinak totožné motorky), jsem Drákule objednal Conti Road Attack 2. trochu nadával, že prý zapomněli udělat vzorek, ale hodně rychle si zvykla a nedala na ně dopustit, za sucha s tím projela i šotolinu a střední rumunský offroad. Vloni kupovala R1150 s nějakými Micheliny s cca 60% vzorkem, dala 4500 km Balkán a dost si stěžovala, že nedrží, 2x dostala parádní smyk, z toho jednou na suchém asfaltu, bez písku, naštěstí to zvládla, jeli jsme za ní a fakt jsme nechápali co se stalo. Teď na jaře je zahodila, byly sjeté a uprostřed placka, koupila zase ty Road Attacky a chrochtá blahem, i když to zatím neklopí jako dřív. Nevím přesně co je to za model, dělá se jich víc, tohle je nějaká 2-směsovka a opravdu to funguje - v zatáčkách sedí výborně na suchu i mokru a mají dost vysoký nájezd. Když tak mohu večer zjistit přesný typ. Ale gumy, které jednomu sednou, nemusí vyhovovat všem. Pár fotek z akce Balkán 2015 - 15 dnů, 4500 km, 11 zemí, jedna z nejkrásnějších motoakcí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. června 2016 uživatelem Ivan Lelák
TLD Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Ivane, nejspis to bude toto. Ono v te 170ce siry toho zase tolik neni...http://motopneu.cz/motopneu-detail.php?id=116Taky vypada pekne. Ja tam ted mam Piloty Road 3, na strane jak nove, ale uprostred uz placatej, tak na nich jeste neco najedu a pak bych rad menil. Za tech par km nebyl zadny problem, ale zatim se seznamuji, tak to moc nehrotim
Ivan Lelák Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 TLD - asi máš pravdu, Drákula při výběru říkala že ve 170 jsou snad jen ty co už měla. Kdyby sis chtěl udělat z Vysočiny výlet, tak můžeme dát kafe na terase a můžete s Drákulou pokecat..
TLD Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Ivane, ty hlinikace tomu fakt slusej. Ale jsem asi divnej, me se libil i speed triple s alu kuframa. Je to oblibena moto majitele touratechu, tak je nechal zaradit do vyroby:)Dekuji za pozvani, ted na vikend jedu pryc, pak mam nejaky kolo a druhej cervencovej tyden vezmu bawcu zase do hor, tak nekdy mezi tim nebo potom bych se ozval. Rad Vas poznam a taky bych Ti rad okouknul Duru:)
Ivan Lelák Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 TLD - OK, domluveno, rádi Tě také uvidíme.
Roland Sands Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Dnešní trénink, trochu vedro a prach ale jinak super. Unavenej ale spokojenej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 story so zlomenym klucikom - kazdy ma s tym poslal niekam, beznymi postupmi to neslo, tak som si objednal na ebáji tuto sadu za 3.55USD aj s dopravou, prislo to behom 10 dni postou a zlomeny klucik som vytiahol za 15s, ani som si nemusl nasadit okuliare.. Ponaucenie: nedavat na klucik privesky ktore vo vysokej rychlosti robia divy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 a este jedna betonovo-asfaltova zo vcera, aby som vyvazil tu hnusnu zelen co sem vsetci pchate Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se