speslmbcz Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Samozřejmě nechci opomenout celý jeho tým instruktorů a Karlose Táborského. Byl to super den plný ježdění, tréninku, odnaučování chyb a také v neposlední řadě spoustu legrace. Takže kdo váháte, neváhejte. Je to skvělá investice, lepší než nový výfuk... ;-) Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Pecka. Ďalšie leto si to darujem isto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Tak včera absolvována motoškola. Vřele doporučuji všem. Pepa Sršeň je fakt profík a umí poradit a naučit. Jeden den svezení za ním jako vodičem mi dal hrozně moc. Dokáže člověka fakt posunout a ukázat mu, jak jezdit rychleji a zároveň bezpečněji. Za mne pecka. Díky Pepo. Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí TapatalkJá byl letos u Míry Lysého a ten nás upozorňoval, abychom si dávali pozor na pozici nohy na supačce, aby nedošlo k zranění nohy při náklonu o zem (už nevím jak to nazýval asi překlopení nártu nebo tak něco). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Já byl letos u Míry Lysého a ten nás upozorňoval, abychom si dávali pozor na pozici nohy na supačce, aby nedošlo k zranění nohy při náklonu o zem (už nevím jak to nazýval asi překlopení nártu nebo tak něco).Přesně tak to je. I já s tím celý den bojoval a snažil se je posouvat boty na úplnou špičku... :-) Tohle jsou fotky ze začátku dne, pracoval jsem pak na tom celý den. Pepa mi to pak ještě asi dvakrát i v zatáčkách avizoval gestikulací, nechápu, jak to dokáže v těch zrcátkách všechno stíhat sledovat... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Nojo, von tomu Sršen říká nějak ´na lachtana´ nebo tak nějak. Přitom taková blbost a už nemusíš nikdy řešit podvědomej strach, že si v zatáčce škrtneš špičkou a můžeš se věnovat jinejm věcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Nojo, von tomu Sršen říká nějak ´na lachtana´ nebo tak nějak. Přitom taková blbost a už nemusíš nikdy řešit podvědomej strach, že si v zatáčce škrtneš špičkou a můžeš se věnovat jinejm věcem.Jj, lachtan. Ale to je extrém, kdy máš stupačky uprostřed boty... Ale ono úplně stačí mít tu botu jen lehce přes okraj, třeba centimetr, dva. Jsem zvyklý z endura mít stupačku pod kloubem palce, ale na silnici to musíš v zatáčkách cpát nahoru ještě víc. Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Pánové neznáte někde v Praze a okolí spolehlivé a vyzkoušené ruční mytí? Mě to tak zoufale nebaví a navíc mi to vždycky zabere tolik času...ale zase chci jezdit na čistý mašině :-). Navíc mám takový ten "denim" matný lak...bojím se, aby mi to nějací experti nezačali leštit do lesku :-). Pokud o něčem víte, klidně do PM. Děkuji moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Nechával jsem motorku mejt v Express myčce v garážích OC Butovice a vždy spokojenost. Mejou mj. kazdej tejden všechny testovací motorky pro import BMW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Street rod rozložen na prvočinitele. Takže teď toto. Neskutečně baví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Tu su moje potesenia.Jedna do mesta a druha vsade inde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 skoda ze svoje cbr dostavam na stupacku jen v zatackach ktery znam a kam vidim.Ted jsem nekde cetl, že vetsina pilotu moto gp nejezdi v beznym provozu. Abaja patří k výjimkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Vacsina pilotov moto gp to ma zakazane v zmluve.. co je asi aj pochopitelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 nemyslim, ze maji zakaz primo ridit masinu. to by se urcite abaja nechlubil svymi výlety. Maji spis doporuceni vyhybat se rizikvym sportum jako takovým např. lyže jako vsichni ostatní profi sportovci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Ja som niekde cital ze tusim v HRC maju zakaz jazdit sportove motorky na verejnych cestach. Ale zmluvy su pod nda tak to moze byt len domnienka. Fakt je, ze vacsinou ti jazdci jazdia velke skutre, dirt biky a bicykle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Bert, moto super, ale nemas nahodou tie kotuce nasadene opacne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Tu su moje potesenia.Jedna do mesta a druha vsade inde... otazka - tu kriplkaru treba davat na stojan? nevie to stat same, ked uz to ma tri kolesa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 (upraveno) otazka - tu kriplkaru treba davat na stojan? nevie to stat same, ked uz to ma tri kolesa? asi chapu spravne ,ze to ma byt vtip. Pokud ne tak odpoved je, asi vie, ale ono by ti to odjelo,kdyz to nema kvalty ani rucni brzdu :-) Upraveno 11. srpna 2018 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Bert, moto super, ale nemas nahodou tie kotuce nasadene opacne?Já bych řekl, že je vše ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 asi chapu spravne ,ze to ma byt vtip. Pokud ne tak odpoved je, asi vie, ale ono by ti to odjelo,kdyz to nema kvalty ani rucni brzdu :-)Stoji to same aj bez stojanu a aj tam,kde klasicku moto na stojan nedas.Rucnu(rozumej parkovaciu)brzdu to tiez ma,vie to stat aj v nerovnom terene,tam kde klasicku moto nedas na stojan,ale mam tu MP3ojku hlavne preto,ze sa po meste vozim zadarmo,nabijem to bud doma,alebo zadara v obchodaku a ked nahodou nestihnem prist k nabijacke,tak nahodim 300ccm benzinovy motor.Da sa jazdit aj na hybrid mod(ako prius,alebo lexus) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Pardon uz som sa dovzdelal, HD to ma naozaj takto, ale strane ma to taha za oci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se