Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Hele, nevím, jak přesně tahle akce funguje, nikdy jsem se neúčastnil a ani po tom netoužil.

Jen pokud je to pro dobrou věc, nemám s tím problém.

Ať si každý rozhodne sám, zda je to dle jeho gusta nebo ne.

Jen mi vadí to tady hejtovat... Nic víc.

Mně jsou taky k smíchu všechny ty kluby, barvy, prezidenti, supporti atp. Ale nikde to nehaním a nehejtuju do nich, je to jejich volba. Když chce někdo být členem nějakého klubu, spolku nebo co já vím čeho, tak ať si je. Když mne s tím neobtěžuje, je mi to fuk.

Já jezdím sám, celý život si jezdím proto, že mne to baví a ne, že chci někam patřit...

Ale chápu, že někdo tu potřebu někam patřit má a neberu mu ji.

Aneb jak praví jedno staré přísloví: co mi není rovno, po tom je mi... však to znáte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, nevím, jak přesně tahle akce funguje, nikdy jsem se neúčastnil a ani po tom netoužil.

Jen pokud je to pro dobrou věc, nemám s tím problém.

Ať si každý rozhodne sám, zda je to dle jeho gusta nebo ne.

Jen mi vadí to tady hejtovat... Nic víc.

Mně jsou taky k smíchu všechny ty kluby, barvy, prezidenti, supporti atp. Ale nikde to nehaním a nehejtuju do nich, je to jejich volba. Když chce někdo být členem nějakého klubu, spolku nebo co já vím čeho, tak ať si je. Když mne s tím neobtěžuje, je mi to fuk.

Já jezdím sám, celý život si jezdím proto, že mne to baví a ne, že chci někam patřit...

Ale chápu, že někdo tu potřebu někam patřit má a neberu mu ji.

Aneb jak praví jedno staré přísloví: co mi není rovno, po tom je mi... však to znáte.

to je teraz tak, ze ked niekto nema ten isty nazor ako ty, tak to uz je hejtovanie? no to ma poser..

Odkaz ke komentáři

to je teraz tak, ze ked niekto nema ten isty nazor ako ty, tak to uz je hejtovanie? no to ma poser..

Pokud o někom napíšeš, že je to jenom vystajlovaný klaun, pozér, ztrapňující se exot atp. bez toho, aniž bys dotyčného znal, tak ano, přijde mi to jako hejtování. Ale zrovna u Tebe nečekám, že to pochopíš... ;-)

Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

ale priatelu, to tak vobec nie je.. hater je niekto, kto ma negativny nazor bez ohladu na subjekt o ktorom sa diskutuje a bez racionalnej priciny. Ja som svoj nazor vysvetlil dostatocne racionalne - aspon si myslim.

Kazdopadne, aj keby som ho nevysvetlil, mysliet si o niekom, ze vyzera ako nastajlovany klaun, je moje osobne pravo a moja osobna sloboda mat na vec nazor, a ten nazor povedat. Nepotrebujem toho cloveka poznat, pokial hodnotim jeho vyzor - staci ze ho vidim. Myslienkou ani nazorom nikoho prava ani slobody neporusujem. Takych, co nam hovorili, aky mame mat na to alebo ono nazor, som si uzil v zivote dost.

kazdopadne k teme:

Odkaz ke komentáři

Hele, kamarád se už řadu let účastní podobný sranda akce "Sedlickej úprk".

http://www.i-vysocina.cz/zpravodajstvi-pelhrimovsko/video-recesiste-si-pri-sedlickem-uprku-zazavodili-uz-po-dvacate

Místo motorek maj lyže. V parným létě. To se sejde parta lidí v podobnejch dobovejch hadrech, jenže po dědkovi nebo z veteše. V červenci pak vyrazej po silnici z Pelhřimova na dřevěnejch lyžích (bez koleček). Velkej tyjátr, co končí ještě větším mejdanem. Vtip je v tom, že se nikdo nebere vážně. Takže Spešl, simTě, mokrej hadr na čelo, bo hejtování protichůdnejch názorů je sice v módě, ale furt blbý.

Odkaz ke komentáři

Americkej> no vždyť jo, tak to má být ne? Nějak mi uniká pointa tvého příspěvku... Já se té akce zastával, že pokud chtějí dělat akci v určitém kostýmu a pro určitou věc, proč ne. A pokud to má ještě nějaký, byť třeba jen nepatrný dobrý úmysl i výsledek, tak tuplem nevidím důvod je pomlouvat.

Jisté akce mívají jistá pravidla, třeba ta akce tvého kamaráda také má jisté pravidlo - zúčastnit se akce na starých lyžích ve starých hadrech. Nikdo to nerozporuje, nebo ano? Nikdo přece neříká, že jsou to jen vystajlovaní klauni ne?

A o to mi šlo.

Já se již zhruba šestým rokem účastním a pomáhám na akci Keep respect, kdy motorkáři pomáhají /nejen/ pacientům rehabilitačního ústavu v Kladrubech, takže vím, co to je něco organizovat, připravit, uklidit poté atd.

Ale instant má prostě vždy poslední slovo, protože jeho názor je ten jediný správný a tak to je. :-)

Takže jo, nechám to být, protože pokud není druhá strana připravena na diskuzi, je to marné a je to ztráta času... A já ho marnit nechci. ;-)

Pěkný den všem.

Odkaz ke komentáři

Americkej> no vždyť jo, tak to má být ne? Nějak mi uniká pointa tvého příspěvku... Já se té akce zastával, že pokud chtějí dělat akci v určitém kostýmu a pro určitou věc, proč ne. A pokud to má ještě nějaký, byť třeba jen nepatrný dobrý úmysl i výsledek, tak tuplem nevidím důvod je pomlouvat.

Jisté akce mívají jistá pravidla, třeba ta akce tvého kamaráda také má jisté pravidlo - zúčastnit se akce na starých lyžích ve starých hadrech. Nikdo to nerozporuje, nebo ano? Nikdo přece neříká, že jsou to jen vystajlovaní klauni ne?

A o to mi šlo.

tu niekto niekoho pomlouva? chapes ty vobec vyznam slov, ktore pouzivas?

inac ten sedlickej uprk, to nema chybu - ide im to ako v lete na lyziach :)

Odkaz ke komentáři

Jak to bylo s motorkama? Skutečně tam byly jen ty povolené kategorie nebo to bylo benevolentnější?

A kde je víc fotek? Jestli něco máš, tak to hoď aspoň k sobě na facebook.

Radku, bylo tam cca 70 motorek, HD taky, takže by\ jsi byl v pohodě. Původně jsem chtěl jet s Financem a do Brna, nakonec sám do Olomouce :-). Jinak fotky a videa jsou na Fcb Triumph tým.

Odkaz ke komentáři

to ako ze ked tam prides na niecom inom tak ta vyhodia..? tvl tak tomu hovorim charity ride. klub nastajlovanych klaunov.

To bych neřekl. Mají stanovené určité pravidla, které by se měly dodržovat a dává mi to smysl. Jinak si myslím, že tě na jiném stroji než je doporučen nevyhodí, jen bohužel na téhle jízdě budeš (např. na cross speciálu) za blbce.

Odkaz ke komentáři

Ten jejich styl a úroveň pro mě nejlíp vyjadřuje fakt, že 51 džentmenů se vzmohlo na upatlanejch 641 doláčů. To je 13USD na jednoho distingáče.

Edit: A udržování si úrovně tím, že jakože jezdím na motorce s motejlem, to nepochopím ani nerespektuju.

Můžeš přispět a nemusíš se účastnit. Takže všech 51 džentlmenů nemuselo přispět a naopak, šlo přispět přímo na místě. Ale jo, každého názor, každého věc.

Odkaz ke komentáři

Psal sem původně něco o tom, že bych se hambou propad, viset někde moje fotka a jméno a u toho 0,-USD ale hlavně, že sem distingovanej (píčus). Nicméně i při tý trapnosti se celostátně vybralo přes 13k USD a to zas není tak málo. Ale já to mám radši potichu.

EDIT: A teď koukám, že sem to asi špatně pochopil - ty borci tam nic sami asi moc nedávaj a čekaj, kdo za ně něco zaplatí. Jakože komu se líbím na motorce, ten na moje jméno pošle prachy?? WTF.

Člověče to jsou dedukce, na to už je asi potřeba škola :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...