speslmbcz Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 TLD> měním za rekonstrukci domu... Kdybych nepotřeboval peníze, tak bych ji nikdy neprodal. Až se vyhrabu z rekonstrukce domu, bude zase zpět v garáži. Ale teď je bohužel priorita jinde, stejně jen chudák smutně stojí od podzima v garáži po čerstvém servise a s novým obutím, tak je to škoda ji tam nechat stát, ať si někdo radši užije ten božský pocit 160-ti koní a quickshifteru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 spesl... aha, no, to znam, S4R taky padla za obet stavbe... si pamatuju, ze se delala zrovna elektrika, tak alespon ty draty byli v trikolore Tak preji fofr prodej a pak brzkej nakup! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Čaute, prosím o radu. Menim naháč za cestovnú moto, pozerám Kawa 650 Versys, Suzuki Storm, ale neusi byt adventure, pre 2 osoby. Skor aby som sa vyhol niečomu s čím mate zlu skúsenosť. cenovo do 7000? ročník od 2012 vyššie km cca okolo 30tis max. Do čoho by ste šli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Stromek je vice cestovnejsi, lepsi ochrana pred vetrem. Versys je vice zabavnejsi dle me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Zrušil som predaj , necham si ju. Sorry za zmatocne správy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 osobne by som isiel do versysa ale myslim ze ani jednou neurobis chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 V Itálii dělají lepší displeje než v Japonsku Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Dneska jsem testoval Royal Enfield a musím říct, že ten oranžový Interceptor 650 mě nasadil brouka do hlavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 U mne to byl taky jen test .. Multistrada 950S a spokojenost velika Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Ducati test day ? Měl jsem tam být,ale včera mě volali, že Icon tam nebude tak jsem jel do Klasick Wheels. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Dneska jsem testoval Royal Enfield a musím říct, že ten oranžový Interceptor 650 mě nasadil brouka do hlavy.A kdes to zkoušel? A zkusil jsi i toho Himalayana ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Přesně tak. Chtěl sem to zabalit kvůli počasí,ale nakonec sem tam jel (i když autem).Ještě jsem odpoledne stihnul Yamahu ve Štěrboholech. Ještě bych někde chtěl vyzkoušet Africu Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Ahoj tady:https://www.klasickwheels.cz/Himalayan je pohodlná obratná motorka,ale chybí tomu koně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Jj díky, s tím výkonem to je jasny, ale stejně mě láká to zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Po pár letech si chci zase něco koupit a občas pojedu i po dálnici a na to ten Himalayan není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Jo tomu rozumím, já bych to měl k nám na vesnici a blízký okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Ta Hymalaja se me strasne libi, v bile. Pavlin co rad sleduju jeho videa na ni dal indii, nepal a tak a strasne to chvalil. Vypada moc pekne. V podstate cela jejich modelava rada je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 ja som vymenil skuter za crosstourera DCT, rano som priletel z USA, tak v ramci terapie som si nahodil novy lauf, ktory som vydrazil na ebáji za stovku aj s dopravou. Pekne je po tyzdni zakonzervovana v saharskom piesku a psich chcankach.. zajtra jej doprajem pohybu aj hygieny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Stará škola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Jé, to je Diversion..? Na tom jsem dělal papíry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se