Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Vcera som bol na finalnu upravu mojej rakety - doladit palivove mapy. Len z kratochvile som si obcas nahral kratke video, ze si to popocuvam neskor, a celkom ma prekvapilo co som zistil: Prve je masina s fabrickym nastavenim riadiacej jednotky, beziaca na prilis chudobnu zmes (sportovy airfilter, decat). Druhe video je takmer hotovy "custom tune" - vo finale sme este pridali 2% v nizkych otackach, i ked ja by som zniesol aj viac.. ale posluchol som veduceho, ze staci tak. Rozdiel je pocutelny aj na zvuku, ten motor bezi uplne inac.

Vo vysledku 157hp a nejakych 237Nm krutaku.. ak si dobre pamatam. Grafy dostanem bud tyzden.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes som sa trocha prevetral na Donovaly za kamaratmi z CZ co su tu na dovolenke.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Tos pěkně vytunil, Krasavce.

Jo, zejo? Dik. Novy riditka s hrazdou, pravy zrcatko off, tlumic rizeni, vejfuk Zard, Scottoiler, novej zadni blatnik a zadni svetla. Ty sem chtel, aby se odkazovaly na predni svetla staryho Speed Tripla, nevim proc. Sedlo hodobozovy a hlavne tasticka na klobasu - zakrejva drzak na puvodni vejfuk. Sem spokojenej. Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Pořád je to imho Krasavec a já ho mám pořád stejně rád.

Ten Zard mu setsakramentsky sluší. A klobásová brašnička jakbysmet.

Akorát bych se zamyslel nad předníma blinkrama a páčkama, nějak moc to trčí obojí.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Zmizik: Trosku mne seres, pac to je tuze hezky. Uz Te nemam rad!

Mas. Me sere Horhe, musim na to mrknout, jestli nema castecnou pravdu. Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Cim dal vic mi vadi bejt chudej. Duchem. A taky materialne.

Vselijaky motocykly nadherny, slapaci kola lehka jako pirko, hodinky za hafo keš, dovoleny buh vi kde.....  To vse je tu k videni.

A takhle nejak plizive zacina utocit zavist!  

Jediny co mi dela skodolibou radost, ze nemuzes jist vsechno jako ja!  :D

Smeju se kysele.

Pyrhovo vitezstvi.

Odkaz ke komentáři

Před a po, ještě naladit podvozek na váhu + kontrola vent.vůlí a pár drobností...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...