Jump to content

Motorkáři

Recommended Posts

Taky se zeptam.

Nemate nekdo ulozeny odkaz v oblibenych na video ktere se jmenovalo myslim Cornering bible?

Pokud mozno i v CJ. Ja to kdysi videl v AJ a asi tam byly aj titulky, ale ted jsem nasel jen nejakou rusky mluvici verzi.

Kamarad by to rad videl.

Chlapi, nekupoval jste nekdo moto v K2 Vrbovka? Nebo v podstate obecne - da se ukecat sleva z cenikovy ceny?

Asi poprvy v zivote pujdu do novy... :)

Nikdo nic?

Jeste jeden dotaz vespolek, nazory... Vracim se po letech. Nemam aspiraci zavodit ani nejak dramaticky cestovat, proste sem tam do prace (spis malo), nebo se vecer projet, nebo vikend jednodenni vylet, projizdky. Proste relax.

Nejradeji bych nove cb1100 ex, ale to je daleko financne.

V Honde me lakaji na cb650r, prekvapive se na to dobre vejdu a libi se mi.

Ve hre je starsi Bandit 1250 s polokapotou..

Nebo treba sv650?

Zaroven me leta laka Guzzi Sport 1200

A nebo BMW r1200, klasika...

Toto som dnes videl vo Viedni

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Ten tvoj prispevok zle zacina,lebo ja jazdim BMW ;) no a teraz k tvojej otazke.Pokym som sa k nej uplne nepriblizil,tak som bol fascinovany a uz som rozmyslal,ako budem doma guglit a kupovat,ale po lepsiom zhliadnuti mi to spracovanie plastov prislo az moc "lacne" ako na cinskych skutroch,tak teraz neviem.Mozno len zly ocny odhad a oblapavat som ju tam nechcel.

Boban, ano. Projel jsem chorvatskej tet, pak me chytil zub a z bosenskych hranic jsem si dal uprk smerem doms. Pekne brufen k snidani a v 9hod jsem odpalil, ve 20.15 jsem byl doma. Peknejch 1007km :) Zitra jdu k doktorce, tak uvidime , alespon mam duvod se tam vratit a dokoncit plan, protoze je to tam pecka, mam to tam ,,dole´´ moc rad :).

mAra bomba, uzivej!

Doufám, ze zub uz ok. Jaký tam mas gumy? Co bys poradil jako ideál na 1290 SAR? Mam tam porad tovární Scopriony, na asfalt super, ale na mimo nej to neni.

Dyt to je jednak nepohodlny a jeste nevic osklivy :-)

to je vacsinou aj prvy sex a co ma byt.. :)

nacelnik ma vytribeny vkus (rozumej paci sa mu to co mne), tak by som ho nechal nech si tie papiere urobi. garaz ma velku :)

inac bmw motorrad slubuju v seriovke minimum elektroniky, takze bude asi len sest trojpismenkovych skratiek :)

boban> já mám na 1290 SAR Continental Trail Attack, perfektní guma, se kterou se dají brousit stupačky, ale to je taky spíše a jen na silnici. Zkoušel jsem Metzeler Karoo3, ale na mokru katastrofa, na vodě ty gumy prostě nedržely. Hledám dobrý kompromis na ježdění cestou necestou už poměrně dlouho, přemýšlím teď delší čas nad MotoZ Tractionator, ale nechce se mi přijít o to skvělé svezení na asfaltu, tak uvidím.

speslmbcz> Diky. Mam stejne dilema, ty tovární Pirellky na asfaltu supr drží, nechce se mi s nima dolu, ale zas mi prijde skoda mit R moto a nesvezt se sem tam mimo nej.

Nikdo nic?

Jeste jeden dotaz vespolek, nazory... Vracim se po letech. Nemam aspiraci zavodit ani nejak dramaticky cestovat, proste sem tam do prace (spis malo), nebo se vecer projet, nebo vikend jednodenni vylet, projizdky. Proste relax.

Nejradeji bych nove cb1100 ex, ale to je daleko financne.

V Honde me lakaji na cb650r, prekvapive se na to dobre vejdu a libi se mi.

Ve hre je starsi Bandit 1250 s polokapotou..

Nebo treba sv650?

Zaroven me leta laka Guzzi Sport 1200

A nebo BMW r1200, klasika...

Tak to zkusim zestrucnit...

Guzzi 1200 sport

Bandit 1250

SV 650

Nazory?