Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
...nikoho jsem neohrožoval...

LOL

tak to mě dostalo.

Nikoho neohrožuješ v rychlosti přes 80 metrů za vteřinu :o)))

To by ta dálnice musela bejt prázdná...

Odesláno
to decebal

dálnice byla "relativně" prázdná, nikoho jsem neohrožoval.Přesáhl jsem 300 km/h, a poté ihned zaklapl.

Pokud máš problém s motorkáři, tak sem nelez, a máš klid.

bye

Ses buh! Az bude nekdy prilezitost, podepsal by ses mi na bricho? I s hvezdickama?

Odesláno
Ses buh! Az bude nekdy prilezitost, podepsal by ses mi na bricho? I s hvezdickama?

prvně břicho, a pak budou hvězdy jak na americké vlajce :smile_anim:

LOL

tak to mě dostalo.

Nikoho neohrožuješ v rychlosti přes 80 metrů za vteřinu :o)))

To by ta dálnice musela bejt prázdná...

raději toho necháme :thumbsdown_anim:

Odesláno
prvně břicho, a pak budou hvězdy jak na americké vlajce :smile_anim:

raději toho necháme :thumbsdown_anim:

Ty neumis podpis pana Herschela Schmoykela Krustofskyho? :crying_anim:

To jsi teda houby frajer :rolleyes:

Odesláno
V penězích na mašině se jim moc dolů nechce, koruna šla nahoru, prodeje o cca 25% dolů, konkurence velká. Ale standardně by si měl uhrát 5 - 7% ve zboží (helma, oblečení, boty atd.).

Dneska si jdu zjistit co a jak, oblečení potřebuju jako sůl, tak snad se nějak domluvíme. Uvidím, jak to dopadne...

Odesláno
to decebal

dálnice byla "relativně" prázdná, nikoho jsem neohrožoval.Přesáhl jsem 300 km/h, a poté ihned zaklapl.

bye

Mohl by jsi, prosim te, pred dalsi tvou jizdou tady nechat vedet?

Rekl bych me sestre at netere a synovce ten den k babicce neveze a zaroven bys mohl svym pribuznym dat vedet at si udelaji vylet po D1.

DIK.

Odesláno
Mohl by jsi, prosim te, pred dalsi tvou jizdou tady nechat vedet?

Rekl bych me sestre at netere a synovce ten den k babicce neveze a zaroven bys mohl svym pribuznym dat vedet at si udelaji vylet po D1.

DIK.

Chlape ty jsi nejakej moralista,nejdriv ti vadej reci o cernouskach a ted tohle------jiste je ti znamo,ze ve 220 se na prumerny zmrzline dloubes jednou rukou v nose a cumis na ptaky.Bezna cestovni rovinova rychlost je od 260 a vejs---------------za posledni tri sezony jsem byl osobne pritomen sesti umrti a pouze v jednom pripade to bylo vinou motorkare--ostatni bylo-nedani prednosti a zkur...syni ze kterejch padal bordel a nebo chcala nafta----Nemyslim si ,ze Buzna na dalnici ve trech kilech muze nekomu ublizit,akorat pitomce, co periferne nesledujou zrcatka,poradne vyplasi

Odesláno
Chlape ty jsi nejakej moralista,nejdriv ti vadej reci o cernouskach a ted tohle------jiste je ti znamo,ze ve 220 se na prumerny zmrzline dloubes jednou rukou v nose a cumis na ptaky.Bezna cestovni rovinova rychlost je od 260 a vejs---------------za posledni tri sezony jsem byl osobne pritomen sesti umrti a pouze v jednom pripade to bylo vinou motorkare--ostatni bylo-nedani prednosti a zkur...syni ze kterejch padal bordel a nebo chcala nafta----Nemyslim si ,ze Buzna na dalnici ve trech kilech muze nekomu ublizit,akorat pitomce, co periferne nesledujou zrcatka,poradne vyplasi

No, ty budeš taky Einstein....

to decebal

bye

Já si myslím, že motorkáři Tvého ražení, mají problém sami se sebou.

Odesláno

Vám ta Nova blbne hlavy, hoši. Ta TV kampaň proti motorkářům bude mít za následek akorát to, že se komplexáři tédéíčkaři a debilové dodávkáři utvrděj v přesvědčení, že motorkář je nesvéprávnej magor a je potřeba ho ještě víc přidusit. Kurva nechte nás na pokoji, plechovkáři, a starejte se vo ty svý pekáče - vo vás tady nejde.

Odesláno

LOL Nova, to tady sleduju kazdy den :)

xxxxxfazerxxxxx co to meles? Videls nekoho v zrcatku, kdo jel 300? Pochybuju.

Osobne nic proti motorkarum nemam. Ba naopak. Ale nevim, proc by mel nekdo prekracovat rychlost a tim ohrozovat me blizke, zname apod. Jdete si jezdit na okruhy pokud mate radi rychlost. Sami priznavate, ze silnice nejsou v CR v dobrem stavu. Jsou v takovem stavu, abys mohl po nich jezdit rychleji nez 130km/h? Pochybuju.

Jak napsal mechano predeslou stranku

No, a vy v autech myslete na to, že motorkář je křehká nádoba, o počtu vašich nehod ani nemluvím.
, tak by jste na to meli myslet taky vy. A pripusobit svou jizdu svemu okoli.
Odesláno

LOL Nova, to tady sleduju kazdy den :)

xxxxxfazerxxxxx co to meles? Videls nekoho v zrcatku, kdo jel 300? Pochybuju.

V Nemecku se jedna o pomerne castou,az mozna beznou zalezitost-napr.u Mnichova jsem pri rychlosti 240 v nocnich hodinach ve sve plechovce bezne predjizden----zrcatka jsou na koukani

Odesláno (upraveno)

Tam asi bude taky zalezet jak rychle jedes ty, abys je mel sanci vubec v tech zrcatkach videt. A zase tak caste to v Nemecku neni. ;)

Upraveno uživatelem nAscA
Návštěvník Rainbow
Odesláno

to nAscA Ty seš suchar jako prase. Vsadím se, že neznáš pravidlo plná čára není zeď , co :D ?

Odesláno

Tak jak nekradu, nekupuju fejky, tak dodrzuji i pravidla silnicniho predpisu. No tady na severu by jste se asi zblaznili. Na dalnici nanejvys 90 km/h a NIKDO si nedovoli ty predpisy porusit.

Odesláno
Vám ta Nova blbne hlavy, hoši. Ta TV kampaň proti motorkářům bude mít za následek akorát to, že se komplexáři tédéíčkaři a debilové dodávkáři utvrděj v přesvědčení, že motorkář je nesvéprávnej magor a je potřeba ho ještě víc přidusit. Kurva nechte nás na pokoji, plechovkáři, a starejte se vo ty svý pekáče - vo vás tady nejde.

No Millisi promiň, ale na to abych si o motorkářích (ne všech, ale o většině) myslel, že jsou magoři, na to nepotřebuju TV kampaň. Nemám TDI ani dodávku, ale rozhodně si nemyslím, že tady o nás nejde. Jde, a ku.....vsky hodně, protože my chodíme a jezdíme ve stejném prostoru,jako ti, co si myslí, že všechno zvládnou. Mám Ti tady vypočítávat příklady? To samé se týká i idiotů, kteří jezdí v autech daleko za limitem, protože mají přece bezvadné auto a všechno pod kontrolou. Platí tady nějaké zákony, nebo neplatí? Proč se tady odsuzuje, jak je špatné porušovat právo a padělat značkové zboží (přesto, že to většinou na životě nikoho neohrožuje) ale na silnici si každý určuje sám, který zákon dodrží a který ne? Parta trapných, nedospělých (není limitováno věkem), samolibých debilů si osobuje právo rozhodovat o svobodném a bezpečném pohybu a životě druhých? Jděte do hajzlu. Dodržujte platné zákony a nebo počítejte s postihem.

O vašich hodinkách si vždy v budoucnu rád něco přečtu ;) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...