Duke650 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Brečím jak želva a do toho se občas tlemím jak debil. P.S. Něco málo matematiky:Před 16 lety jsem po 2. bouračce a narození 2. dítěte prodal svoji 3. motorku.Volal jsem mámě ?prodal jsem motorku?. Začala plakat. Povídám ?neboj, koupím si novou :-) až bude synovi 18?Synovi bude v říjnu 17.Kdy si koupím motorku?Výsledek: už nikdy.Člověk může být kříženec Rossiho s Marquezem a stejně se nevrátí domů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Chapu to dobre ze kdyby ten kluk na tom blogu mel kvalitni boty a ne tyhle jebky, ze by nohu nemusel mit tak rozdrcenou a mohl by fungovat zase celkem normalne? Kdyz mel takovyhle boty, jak asi vypadal zbytek vystroje. Kazdopadne zly cteni no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 No vzhledem k tomu ze ma nohu amputovanou nad kolenem, tak by to lepsi boty moc nevylepsily.. :/ Jinak cteni je to husty.. Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Nad kolenem to ma diky infekci, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 No taky mi prislo, ze tomu sel hodne napred s tema botama. Ta druha amputace byla uz kvuli komplikacim spojenym s prvni amputaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Du si vobjednat lepší boty, na scrambleroj jezdím v RW a to asi taky není úplně vono. Třeba máme každej někde nějakýho svýho idiota s Fábií a plným vozejkem betonu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Skoro měsíc nenapsal žádnej příspěvek. Víte o něm někdo něco víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Spíš bych řekl to sepisuje s odstupem, včera dával na Instagram příspěvek s odkazem na článek DEN 15https://instagram.com/pacholek_com?igshid=1vcuqph5eug50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Kluka a holky je me lito. Prelouskal jsem, to cele a bylo me mistama do breku. Nemel asi sanci neco delat. Souhlasim, ze plateny Vansky vypadaj super, ale ne na motorku. Mit poradne boty, noha by se treba klouzla jinak a kdo vi... Ja sem v tomto posera a vzdycky se komplet oblikam...Prckum zacla skola, tak je cas to zas protahnout. Dopoledne po krasne Vysocine. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Keď už sme pri tej bezpečnosti aký máte názor na tie kevlarové rifle? Pomôže to pri páde, či je to len reklama? Jedna známa tiež dostala šmyk, na nohe tenisky a tak to aj dopadlo. Kosť na členku zodratá riadne. Museli jej robiť plastiku. Od vtedy už len s moto topánkami chodí. Ja sa tiež radšej oblečiem, motoboty, kevlar rifle, bunda, rukavice, prilba. Cítim sa tak bezpečnejšie. Bo tiež vidím čo sa deje na cestách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Vždy je to jen o tom jak spadneš a pokud nic netrefíš, je to cajk ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Vám se v teniskach dobře řadí? Měl jsem Bandita a vždy jezdil v motobotach, jednou jsem si zkusil tenisky a nikdy více. Já vlastně na tom jezdil jen v hadrech na motorku, mě strašilo i potkat čmeláka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Tak jsem si pořídil nový motocykl. Tenhle má i zpátečku, super věc. Jedna z prvních vyjížděk, bylo krásně, tak jsem to cvaknul. V podstatě zánovní uloženka, všude mi ho chválí, šlape parádně a mám z něj radost. Jinak i na tomhle starém verglu jezdím v kevlarových džínách bundě atd... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Ja teda nemam motorkarske boty, ale mam kotnikove pracovni. Od urazu pred lety mam trochu problem s nartem, takze se do kalsickych motorkarskych nevejdu. Jezdim v motoobleceni, ale priznam se, ze docela casto v horku zavidim tem, kteri se neboji a jezdi v tricku. Na druhou stranu jsem se jako mladej vyblbnul a zpusobil si spoustu urazu, takze vim, jak nektere veci boli, takze si to nechci zopakovat. Mozna trochu posera, ale zas kdyz statistika rika, ze za 45 % nehod motorkaru muzou ridici aut, tak se vzdycky oblecu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Ja teda nemam motorkarske boty, ale mam kotnikove pracovni. Od urazu pred lety mam trochu problem s nartem, takze se do kalsickych motorkarskych nevejdu. Jezdim v motoobleceni, ale priznam se, ze docela casto v horku zavidim tem, kteri se neboji a jezdi v tricku. Na druhou stranu jsem se jako mladej vyblbnul a zpusobil si spoustu urazu, takze vim, jak nektere veci boli, takze si to nechci zopakovat. Mozna trochu posera, ale zas kdyz statistika rika, ze za 45 % nehod motorkaru muzou ridici aut, tak se vzdycky oblecu.Kotnikove pracovni budou mozna co se tyce bezpecnosti asi jeste lepsi, nez ruzne "motoboty". Ty pracaky byvaji poradne vystuzene kdyz nekoupis nejaky hodne spatny, ale nevim jak na řazení. Kazdopadne v ohledu bezpecnosti bych spis veril firme, ktera vyrabi kvalitni bezpecnostni boty, nezli firme co dela motohadry. https://www.engelbert-strauss.de/arbeitsschuhe/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Ja som sa nedávno vybral po dlhej dobe len v triku a kraťasoch, že veď idem len vedľa natankovať. A hneď na druhej ulici som trafil osu do krku. Vletela pod tričko a začala hrýzť. Kým som zastal mal som dohryzený celý predok pod trikom. Osa potom veselo vyletela preč. Otočil som sa, obliekol komplet a šiel natankovať... Večer som to mal všetko spuchnuté fajne. A o trafení prekážky mi až tak nešlo. Išlo mi o ten rozdiel šmýkať sa po ceste v obyč ryfliach alebo kevlarových.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Kotnikove pracovni budou mozna co se tyce bezpecnosti asi jeste lepsi, nez ruzne "motoboty". Ty pracaky byvaji poradne vystuzene kdyz nekoupis nejaky hodne spatny, ale nevim jak na řazení. Kazdopadne v ohledu bezpecnosti bych spis veril firme, ktera vyrabi kvalitni bezpecnostni boty, nezli firme co dela motohadry. https://www.engelbert-strauss.de/arbeitsschuhe/Promiň ale co je todle za píčovinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 (upraveno) Promiň ale co je todle za píčovinu? Jo, napsal sem fakt blbost, zadny ty pracaky nejsou na to aby se s nima klouzalo po asfaltu a podobne, ja bral v potaz z nejakyho duvodu pouze lepsi ochranu proti deformaci. A ta horsi ochrana proti deformaci se u motobot dost zlepsuje s rostouci cenou, to je taky fakt. Upraveno 4. září 2019 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Vzpomnel jsem si na jeden dokument, ktery jsem pred casem videl. Kluk na dirt biku v teniskach.Zabery jsou vice mene necenzurovane, takze kdo se neciti, necht video nepousti. V celem serialu je az neprijemne moc nehod motorkaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Tyvole a ja si to pustil v pul sesty rano na lacno. Normalne se mi zvednul zaludek. Dokoukam odpoledne, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se