Horhe Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Já teda v keckách jezdím furt. A v kraťasech a kokosu. Na delší cesty si teda beru koženou bundu, boty a jeansy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Co ta krava? Dostrelila az k Tobe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Krava ma stejnej pohled na HD jako ja Sorry, for Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Krava ma stejnej pohled na HD jako ja Sorry, for Tak teď jsi mě nasral!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Ja myslel tu v pravo, co z toho padla na prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Hodím to ještě sem, ale už moc nedoufám...Pokud někdo chcete nachystanou a krásnou super motorku, na cesty kolem komína i kolem světa, tady je, moje Káťa...Už bylo mnoho zájemců, volali, předháněli se, posílali fotky balíku peněz, který na ni mají připravený, ale nakonec žádný z nich nedorazil.Takže poslední pokus a poslední cena, na kterou jsem ochoten jít a to 335tis.Kč. Motorka je v plné výbavě kromě kufrů.Pořizovačka v téhle výbavě byla 480tis.Kč.R.v.2017,m najeto 12,5tis.km, nové pneu atd.Kdybych neměl hypotéku a nepotřeboval ještě dodělat dům, tak ji neprodám, ale prostě v životě je někdy nutné ujasnit si priority...Více info do zpráv nebo na telefonu 777060480.Díky.Martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Ja myslel tu v pravo, co z toho padla na prdel No proto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Hodím to ještě sem, ale už moc nedoufám...Pokud někdo chcete nachystanou a krásnou super motorku, na cesty kolem komína i kolem světa, tady je, moje Káťa...Už bylo mnoho zájemců, volali, předháněli se, posílali fotky balíku peněz, který na ni mají připravený, ale nakonec žádný z nich nedorazil.Takže poslední pokus a poslední cena, na kterou jsem ochoten jít a to 335tis.Kč. Motorka je v plné výbavě kromě kufrů.Pořizovačka v téhle výbavě byla 480tis.Kč.R.v.2017,m najeto 12,5tis.km, nové pneu atd.Kdybych neměl hypotéku a nepotřeboval ještě dodělat dům, tak ji neprodám, ale prostě v životě je někdy nutné ujasnit si priority...Více info do zpráv nebo na telefonu 777060480.Díky.Martin...že ty šetříš na nový iPhone? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Já teda v keckách jezdím furt. A v kraťasech a kokosu. Na delší cesty si teda beru koženou bundu, boty a jeansy.Sons of anarchy style. Mas asi jedineho HD co bych chtel! Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 A ty boty.. samozrejme by to bylo lepsi kdyby mel motorkarske ale..je to jako s helmou...Kdyz clovek v kile trefi auto tak je hlava na kasi i v prilbe..To by clovek musel mit tech prileb 10 a 20 bot..Lidske telo neni stavene na havarky na motorce Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 moco> nerozumím... iPhone jsem nikdy neměl a ani po tom opravdu netoužím. Jen bych potřeboval dodělat dům, aby děti měli kde večeřet a spát. Toť vše. Jenže dnes je zvykem si nechat motorku rezervovat, nechat prodávajícího pár dnů čekat a pak se vymluvit na cokoliv a kohokoliv... Bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 (upraveno) moco> nerozumím... iPhone jsem nikdy neměl a ani po tom opravdu netoužím. Jen bych potřeboval dodělat dům, aby děti měli kde večeřet a spát. Toť vše. Jenže dnes je zvykem si nechat motorku rezervovat, nechat prodávajícího pár dnů čekat a pak se vymluvit na cokoliv a kohokoliv... Bohužel.Jasný, to byl vtípek, sorry V pondělí mají vycházet nové modely a budou zase za ranec, tak proto můj "OT apple post" Upraveno 6. září 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 A ty boty.. samozrejme by to bylo lepsi kdyby mel motorkarske ale..je to jako s helmou...Kdyz clovek v kile trefi auto tak je hlava na kasi i v prilbe..To by clovek musel mit tech prileb 10 a 20 bot..Lidske telo neni stavene na havarky na motorce Odesláno z mého SM-G930F pomocí TapatalkVždyť helma je jen na to, aby nefoukalo do uší a abych neměl mouchy v ksichtu, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 (upraveno) moco> však v pohodě... ;-) Já jen jak nemám čas nic sledovat (ale dění kolem Apple a mobilů obecně jsem stejně nikdy nesledoval), protože pořád makám na baráku, tak jsem to nepochopil. :-) Upraveno 6. září 2019 uživatelem speslmbcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jery Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Včera jsme byli v H-D muzeu a musím dát teda palec nahoru. Výstava super, vše hezky popsané, nasvícené, od prvního modelu až po modely 2020 ( včetně elektro :-O ), motory od prvního až po poslední, včetně nákresů, výkonu atd. Doporučuji všem :-) na modelech 2020 se dá i posedět, venku mají dokonce mašinu na válcích, tak se dá i "jet". Docela mi to změnilo pohled na H-D, některé jsou opravdu jako obývák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 (upraveno) A navyse ju tam aj dotlacil.. Upraveno 7. září 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Die Oma je zpátky z lázní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Tak ta je opravdu krasna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 to robili aj v cervenej? cervene C som nikdy nevidel. zaujimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se