Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Hodím to ještě sem, ale už moc nedoufám...

Pokud někdo chcete nachystanou a krásnou super motorku, na cesty kolem komína i kolem světa, tady je, moje Káťa...

Už bylo mnoho zájemců, volali, předháněli se, posílali fotky balíku peněz, který na ni mají připravený, ale nakonec žádný z nich nedorazil.

Takže poslední pokus a poslední cena, na kterou jsem ochoten jít a to 335tis.Kč. Motorka je v plné výbavě kromě kufrů.

Pořizovačka v téhle výbavě byla 480tis.Kč.

R.v.2017,m najeto 12,5tis.km, nové pneu atd.

Kdybych neměl hypotéku a nepotřeboval ještě dodělat dům, tak ji neprodám, ale prostě v životě je někdy nutné ujasnit si priority...

Více info do zpráv nebo na telefonu 777060480.

Díky.

Martin

post-61293-0-47746200-1567681233_thumb.jpg

post-61293-0-33268600-1567681240_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodím to ještě sem, ale už moc nedoufám...

Pokud někdo chcete nachystanou a krásnou super motorku, na cesty kolem komína i kolem světa, tady je, moje Káťa...

Už bylo mnoho zájemců, volali, předháněli se, posílali fotky balíku peněz, který na ni mají připravený, ale nakonec žádný z nich nedorazil.

Takže poslední pokus a poslední cena, na kterou jsem ochoten jít a to 335tis.Kč. Motorka je v plné výbavě kromě kufrů.

Pořizovačka v téhle výbavě byla 480tis.Kč.

R.v.2017,m najeto 12,5tis.km, nové pneu atd.

Kdybych neměl hypotéku a nepotřeboval ještě dodělat dům, tak ji neprodám, ale prostě v životě je někdy nutné ujasnit si priority...

Více info do zpráv nebo na telefonu 777060480.

Díky.

Martin

...že ty šetříš na nový iPhone? :)

Odkaz ke komentáři

A ty boty.. samozrejme by to bylo lepsi kdyby mel motorkarske ale..je to jako s helmou...Kdyz clovek v kile trefi auto tak je hlava na kasi i v prilbe..To by clovek musel mit tech prileb 10 a 20 bot..Lidske telo neni stavene na havarky na motorce

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

moco> nerozumím... iPhone jsem nikdy neměl a ani po tom opravdu netoužím. Jen bych potřeboval dodělat dům, aby děti měli kde večeřet a spát. Toť vše. Jenže dnes je zvykem si nechat motorku rezervovat, nechat prodávajícího pár dnů čekat a pak se vymluvit na cokoliv a kohokoliv... Bohužel.

Odkaz ke komentáři

moco> nerozumím... iPhone jsem nikdy neměl a ani po tom opravdu netoužím. Jen bych potřeboval dodělat dům, aby děti měli kde večeřet a spát. Toť vše. Jenže dnes je zvykem si nechat motorku rezervovat, nechat prodávajícího pár dnů čekat a pak se vymluvit na cokoliv a kohokoliv... Bohužel.

Jasný, to byl vtípek, sorry :)

V pondělí mají vycházet nové modely a budou zase za ranec, tak proto můj "OT apple post"

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

A ty boty.. samozrejme by to bylo lepsi kdyby mel motorkarske ale..je to jako s helmou...Kdyz clovek v kile trefi auto tak je hlava na kasi i v prilbe..To by clovek musel mit tech prileb 10 a 20 bot..Lidske telo neni stavene na havarky na motorce

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Vždyť helma je jen na to, aby nefoukalo do uší a abych neměl mouchy v ksichtu, ne? :)

Odkaz ke komentáři

moco> však v pohodě... ;-) Já jen jak nemám čas nic sledovat (ale dění kolem Apple a mobilů obecně jsem stejně nikdy nesledoval), protože pořád makám na baráku, tak jsem to nepochopil. :-)

Upraveno uživatelem speslmbcz
Odkaz ke komentáři

Včera jsme byli v H-D muzeu a musím dát teda palec nahoru. Výstava super, vše hezky popsané, nasvícené, od prvního modelu až po modely 2020 ( včetně elektro :-O ), motory od prvního až po poslední, včetně nákresů, výkonu atd. Doporučuji všem :-) na modelech 2020 se dá i posedět, venku mají dokonce mašinu na válcích, tak se dá i "jet". Docela mi to změnilo pohled na H-D, některé jsou opravdu jako obývák. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...