johny357 Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 (upraveno) před 2 hodinami, paro napsal: Ahoj. Prosim Vas, neni tu mezi nami nejaky majitel legendarni Hondy CB 750? Jak mi ke staru vsechno mekne, tak bych se chtel povozit na seven fifty a rad bych predtim nasbiral nejake tipy a triky, na co dat bacha pri prodeji, event. se prijel podivat kde a jake svary ma nepadnutna motorka. Dik. P. Sent from my iPad using Tapatalk Jednu ze sentimentu mam, i kdyz na ni uz skoro nejezdim. Kdyztak napis do SZ Upraveno 16. května 2020 uživatelem johny357 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Už jí dávno nemám, byla u mě někdy v devadesátkách, ale pamatuju si sevenfifty jako naprosto pohodovej, nekomplikovanej a bezproblemovej stroj. Tenkrát jsem jezdil hodně, natočil jsem na ní snad 40tkm, bez závady, spotřeba oleje NULA. Všude je dobrej přístup, servis nenáročnej, ventily mají myslím hydroštely, takže netřeba seřizovat. Jen dvě výtky bych měl: pocitově je trochu těžká a po delší odstávce (zima) se poprvé blbě startuje, než natečou karburátory, kohout nemá polohu na volný průtok. I dnes je to hezká motorka myslím:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Xjr, krasna... Presne takovou sem mel, ma prvni. Hned po valce mesic v Chorvatsku, prvni vetsi vejlet... To byli casy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 Dík, jsme se tenkrát mohli potkat cestou, tou dobou jsem jezdil hlavně po rakouskejch alpách, hit tenkrát...:-).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Kdybyste nahodou cirou vedeli o prodeji seven fifty, nebo cb1300, poslete mi prosim SZ. Duvod koupe treti motorky je vsem zdejsim gentlemanum zrejmy. NUTNE JI POTREBUJU Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Dneska to šlo překrásně.Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 V 17. 5. 2020 v 7:41, paro napsal: Kdybyste nahodou cirou vedeli o prodeji seven fifty, nebo cb1300, poslete mi prosim SZ. Duvod koupe treti motorky je vsem zdejsim gentlemanum zrejmy. NUTNE JI POTREBUJU Sent from my iPhone using Tapatalk Mal som CB750 aj 1300, absolutne bezproblemove stroje. 1300 ma pocitovo vyrazne vyssie tazisko. Keby som mal dnes vyberat ako tretiu do partie tak 750, natocil som na nej cez 30tis, motorka nezaludna, pouzitelna na vsetko, jazdi prima, vyzera dobre, zrychluje, brzdi a zataca bez vyhrad v ramci kategorie. Naklady na nu takmer ziadne, spotrebak lacny, vsetko jednoduche a funguje. Honda zo starej skoly. Jedine co asi nema ziadna 750 oproti 1300 je FI a ABS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 a vejdou se na seven fifty i taci, co maji 186 cm a 110+ kg? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 (upraveno) Já myslim, že jo. Tenhle chlapík má 190 cm a v pohodě. I když to je jen CB550. Ale ta by se od 750 neměla moc lišit. Upraveno 18. května 2020 uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Tak ještě ta 750: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Diky, tahle motorka se mi libi uz 25 let. Stejne jako treba Multivan. Nebo moje pani. Sem tam se clovek podiva jinam, ale pak se stejne vrati k celozivotni lasce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 před 6 hodinami, Murphy97 napsal: a vejdou se na seven fifty i taci, co maji 186 cm a 110+ kg? Vejdou..na "novodobou" CB SevenFifty v klidu. Starý CB750Four ze sedmdesátek jsou pravda tak nějak menší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Z CB se navíc daj dělat hezký Café racery. Jinak Martine, u tebe by asi nebyl problém, jestli se vejdeš, ale jestli tě to uveze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Tím nechci říct, že seš “velkej”, ale že je to slabý To neber zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Hned se mi bude lepe usinat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 (upraveno) @Murphy97 ja pred mnoho rokmi, 190cm.. vtedy tak 9Xkg.. edit: zmestil som sa v pohode Upraveno 18. května 2020 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 před 8 hodinami, Geodet napsal: Tak ještě ta 750: To jsou videa od Jindry Faborskyho, fajn chlap, mrknete na jeho kanal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 @instant diky, chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se