TomS Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Tak i mimo silnici je to super..Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Po tech proprsenejch dnech a mejch bike akcich jsem se konecne dostal na Kacenu. Neni ulne nejkrasnejsi, ale fakt ji zeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 před 4 hodinami, TLD napsal: Po tech proprsenejch dnech a mejch bike akcich jsem se konecne dostal na Kacenu. Neni ulne nejkrasnejsi, ale fakt ji zeru parada... a jako uplne nejskaredsi taky neni okolo cr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Jako ne, ale kdyz kouknes na ty Lcachty co mas na fotce, nebo starou lc4 adv a o trumpetach co jsem mel predtim nemluve... to je nebe a dudy :). Ale dulezite je jak to jezdi a to je bombice... Vsak vis o cem mluvim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 tak me se libi obe... na druhou stranu, pokud k nam nekdo prisel, tak se vyptaval jen na 950 ... a kazdej den sem mel na taliri : tahle motorka vyhrala dakar... vis kdo to byl Fabrizio? a pak nasledovala povinna prednaska doplnena videi z youtube a vim... 1090 jezdi jak cert.. .. na mokre silnici sem byl obcas rad za ty elektronicky srandy, kery 950 nemaji... kor se "spuntama" .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Pekné to máte, Dakar a jeho motorky sú moja srdcovka. Ale zatiaľ iba túto, pre mňa peknú, starinu. Za 4 dni 700km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Je fuk co mas pod prdeli, hlavne ze to vrci a bavi Te to. Mas to moc pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Ještě k airbag vestám. jedak díky za tipy, všehny mají něco do sebe. Akorát mi jsem zatím nepobral, jak to funguje, pokud je vezmeš pod moto bundu. Což dle prodejců by mělo jít, ale v případě aktivace se to chová jak? Myslím tím, když máš přes tu vestu moto bundu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 před 29 minutami, warann napsal: Ještě k airbag vestám. jedak díky za tipy, všehny mají něco do sebe. Akorát mi jsem zatím nepobral, jak to funguje, pokud je vezmeš pod moto bundu. Což dle prodejců by mělo jít, ale v případě aktivace se to chová jak? Myslím tím, když máš přes tu vestu moto bundu. http://www.motoobleceni-dainese.cz/technologie/smart-jacket Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 @dawe009 Dík. To vypadá dobře, je super, že jde nosit pod/nad bundu i samostatně. Mně akorát vrtalo hlavou, že pokud to máš po bundou, tak to přece musí výrazně limitovat možnost toho nafouknutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 před 7 minutami, warann napsal: @dawe009 Dík. To vypadá dobře, je super, že jde nosit pod/nad bundu i samostatně. Mně akorát vrtalo hlavou, že pokud to máš po bundou, tak to přece musí výrazně limitovat možnost toho nafouknutí. ono se to jako nenafoukne jako balón, ale maximálně to vyplní ten prostor mezi vestou a bundou. Jako samozřejmě to neřeší krk, na to jsou zase jiné systémy, je to takovej prostě hodně dobrej páteřák řekl bych, plus ti to ochrání ramena a žebra. Určitě to není všespásné, ale věřím, že pomoct to ve spoustě situací může.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Jo, rozumím a o smyslu vůbec nepochybuju. Když je hnusně nebo jedu dál beru Büse bundu se všema chráničema, ale v létě když jedu jen na nákup a tak, tak často beru jen vestu se soft pátěřákem a často tak nic. Tohle je tozhodně dobrá alternativa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 ja mam teraz toto: https://www.psihubik.cz/airbagova-vesta-tech-air5/ pod kozenu (a urcite aj inu) bundu sa to vojde ako nic, ked sa z tej bundy da dole chrbtova vypchavka, tak skoro nie je poznat rozdiel. Vo videach na YT hovoria, ze ak chces mat pred kupou istotu, tak si skus pod bundu obliect mikinu. Je to pravda funguje to ale s tym, ze potom uz pod tu bundu ziadnu mikinu nedas, takze ak si predtym zaciatkom/koncom sezony mikinu pouzival ako oteplovak tak ta vesta nehreje vobec... takze pozor na to. Osobne myslim, ze ochrana bude o hodny chlp horsia nez u vonkajsich viest ktore miestom a mierou nafuknutia setrit nemusia ( napr u Helite Turtle, ktoru som tiez chvilu mal) a zvlast markantne to bude v oblasti bokov a kostrce (kde ta alpinka proste vobec nezasahuje) ale zas v tom clovek nevyzera jak udrzba ciest no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Njn, je to hotová věda. Ta tvoje (ALPINESTARS) je dle toho, co jsem četl na Motorkářích, nějaký dvouvaječní dvojče tý Dainese, co má Dawe. Každopádně tydle autonomní modely se mi celkem zamlouvají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Mna popravde na tej trhacke mentalne netrapilo ani tak to, ze by som si ju aktivoval nechtiac na benzinke (lebo to podla mna skoro neide, ak teda nezoskakujes z motorky trojitym saltom vzad) ako skor som si predstavoval situacie, ze mi to v zatacke podklzne a ja poletim po asfalte spolu s motorkou rovnakym smerom dost blizko motorky na to aby som vestu neaktivoval. Ale je dost mozne ze je to len nejaka moja fobia a v reale take situacie vobec nenastavaju. Teoreticky pre paranoikov by nebolo nemozne nosit aj oboje, teda pod bundou elektronicku a nad bundou trhaciu vestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Paranoici by si měli koupi Hummera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Vysočina je prostě boží. Dneska cca 250 km, prostě pohoda, klídek, kochačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Teda ten topcase je jak pest na oko. Nicmene na Vysocine je nadherne, to muzu potvrdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 V 30. 6. 2020 v 13:53, skodna napsal: Vysočina je prostě boží. Dneska cca 250 km, prostě pohoda, klídek, kochačka Prepadla ma nostalgia pri pohlade na prvu foto. Dokonca vo farbe. Moja posledna “nekapitalisticka” motorka. A nerehocte sa na mojej foto! Bol to koniec osemdesiatych rokov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 tiež som mal a pred pár rokmi som ju predal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se