Maro Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Já si teda ještě rypnu... ano, když je motor čínský, motorka je těžko německá. To MPM přirovnání je celkem trefné. Jawa taky není česká (I když jsem si vědom toho, že tam zašli přece jenom ještě o kus dál). Pokud máš svoji fabriku na Taiwanu a vývoj v Anglii, je to za mě ještě OK, je to furt tvoje fabrika. Ale že koupíš stěžejní komponent od Číňana (ktery ho obšlehnul bůh ví od koho) a praskneš na to svoje logo, to OK není. To jsi na úrovni CF Moto. Boxery jsou samozřejmě jiná, to je ta výjimka, o které jsem mluvil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července (upraveno) tak ak by sme chceli byt objektivni, v tom modelovom rade nikdy nemecky motor nebol (a to su prakticky desatrocia). Akurat kym to bol rakusky Rotax, menej to stipalo v ociach ako sojovka. Ale kym sa najde dost borcov co to kupia, preco by to robili inak.. Keby ste niekto chceli motor od cinana, predaju to snad hocikomu - taky V2 moze byt prima upgrade do kosacky alebo do traktora. https://www.loncinindustries.com/en/engine/ProductDetail.aspx?catid=8-15-16-2144280741-2146814482#proFlag Upraveno 12. července uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Vcerejsi povedeny vylet Libereckym krajem a Ceskym Svycarceskem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července V 9. 7. 2024 v 12:33, 2leon napsal: Kotlick někde jsem četl, že ten biosajrajt rozpouští technický pomerančový olej. A pak dávat benzin s ETBE. Díky, ale už mám domluvený servis, přijede si pro to. Nechci se do toho pouštět sám, je to na mě už vyšší dívčí a pak se to musí seřídit atd... Bude to trvat, tak se modlím, ať je koncem srpna ještě nějaké pěkné počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Hotovo! Motorka objednana a zaplacena. Zitra urad. P.S. - Po vsem tom vybiracim silenstvi to bude Suzuki Vstrom 800 (silnicni verze). Guzzi je uzasna, ale jeste si ji nezaslouzim. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Gratuluju, pekna prace. Ja jeste cekam na termin 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Gratulacia, tak nech to jazdi, nie je to ziadne orezavatko. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Taky přemejšlím o tom udělat si na starý kolena Ačko. Na moji Hondu DAX ST125 mi stačí B, ale cejtim velikánský rezervy ve svým skilu. Dneska jdu aspoň potrénovat s instruktorem na na dvě hodinky na elektrický pitbikes https://pitland.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července před 19 hodinami, Waya03 napsal: Taky přemejšlím o tom udělat si na starý kolena Ačko. Na moji Hondu DAX ST125 mi stačí B, ale cejtim velikánský rezervy ve svým skilu. Dneska jdu aspoň potrénovat s instruktorem na na dvě hodinky na elektrický pitbikes https://pitland.cz/ Super to bylo, mužů doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července před 20 hodinami, KFL napsal: Hotovo! Motorka objednana a zaplacena. Zitra urad. P.S. - Po vsem tom vybiracim silenstvi to bude Suzuki Vstrom 800 (silnicni verze). Guzzi je uzasna, ale jeste si ji nezaslouzim. Objednal sis motorku, aniž by ses na ní projel? Pokud ano, tak odvaha Moje žena byla taky takhle odvážná a stojí jí to dost peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 10 minutes ago, marty87 said: Objednal sis motorku, aniž by ses na ní projel? Pokud ano, tak odvaha Moje žena byla taky takhle odvážná a stojí jí to dost peněz. Jojo. Hele, kromě autoškolní kawy jsem na ničem neseděl, takže poznám stejně kulový. Podle všeho je Vstrom univerzál a přívětivej, takže.. snad bude ok . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Tiež som kúpil aby som sa na nej previezol a cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července (upraveno) před 2 hodinami, marty87 napsal: ... Objednal sis motorku, aniž by ses na ní projel? Pokud ano, tak odvaha... Mně teda vytanulo na mysli úplně jiný slovo. Ale co, začít se na něčem musí a za rok dva se uvidí, kam dál. E: Ke složení zkoušky gratuluju! Upraveno 19. července uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Před hodinou, Americkej napsal: Mně teda vytanulo na mysli úplně jiný slovo. Ale co, začít se na něčem musí a za rok dva se uvidí, kam dál. E: Ke složení zkoušky gratuluju! Rok bych viděl jako maximum (vlastní zkušenost). Ale co, je třeba zkoušet a poznávat. Hlavně ať dělá mašina radost!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Ja to nejak extra neresim. Jezdim pomalu a jak priposranej. Buhvi, co bude za rok. Treba to prodam a vykaslu se na to. A jak tu padlo, na necem se zacit musi. Vstrom se mi libi, recenze jsou skvely, tak co.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Něco málo z místních luhů a hájůSent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července před 17 hodinami, KFL napsal: Ja to nejak extra neresim. Jezdim pomalu a jak priposranej. Buhvi, co bude za rok. Treba to prodam a vykaslu se na to. A jak tu padlo, na necem se zacit musi. Vstrom se mi libi, recenze jsou skvely, tak co.. Jestli se Ti libi, tak jsi vybral spravne, kdyztak dokoupis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července Jestli se Ti libi, tak jsi vybral spravne, kdyztak dokoupisPresne . Par dalsich libivejch kandidatu je ve fronte vzdycky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července Včera Mýto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Uhly koncatin pri sedeni na moto su svine a zdaleka nie vzdy plati ze rovnejsi = automaticky pohodlnejsi, preto to chce aspon na chvilu na sucho posediet a idealne sa aj povozit. Kupit len tak podla katalogu je za mna dost odvaha. Ja som napriklad takto raz skusil cbf1000 ktora mala u mna povodne nahradit Bandita s tym, ze bude pohodlnejsia a menej vrtosiva s abs a vstrekovanim.... no a jak som na to v ramci jednej prehliadky raz vyliezol, tak taky krc som dostal ze som myslel ze ani nezleziem a pri tom trebars na Ninji dokazem trajdat cely den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se