Bert Odesláno 24. července 2024 Nahlásit Odesláno 24. července 2024 Je potřeba vychovávat nejmladší generaci. 1 1
Leopold Odesláno 24. července 2024 Nahlásit Odesláno 24. července 2024 Tak to hej . Ale na invalidnej trojkolke?
Bert Odesláno 24. července 2024 Nahlásit Odesláno 24. července 2024 Samozřejmě, uznávám, je to chucpe, ale na mou omluvu snáším dva argumenty: 1. Kolena mne bolí jak prase, tak jezdím aspoň na tomhle. 2. Mašina má skvělý rodokmen.
Návštěvník Strocek Odesláno 24. července 2024 Nahlásit Odesláno 24. července 2024 (upraveno) Tuhle na zasekaný jižní spojce stál někdo s touhle mašinou předemnou. Mezi autama se prodíraly jednostopý mašiny a tenhle chasník tam stál hezky v koloně. Vedro jako kráva až se z koženejch hadrů slík na tričko, myslim že si sundal i helmu aby to tam přežil . Docela mi ho bylo líto jak se tam smažil. Sem si říkal kdyby to vyzal mezi autama, tak já bych mi určitě uhnul, vono to neni zas tak široký, otázka co ostatní, asi se nechětl nasírat. Měl moje uznání e: rukavice by to chtělo Upraveno 24. července 2024 uživatelem Strocek
Bert Odesláno 24. července 2024 Nahlásit Odesláno 24. července 2024 Hm, mazec. Ale konec konců, trojkolka kombinuje nevýhody auta s nevýhodami motorky, a má ještě některé své vlastní Ale jinak je boží!
Návštěvník Strocek Odesláno 24. července 2024 Nahlásit Odesláno 24. července 2024 Tyhle trojky proč né. Ty vobrovský široký tříkolky to už je na mě moc, to si dycky říkám proč si nepořídí kabrio.
cali Odesláno 24. července 2024 Nahlásit Odesláno 24. července 2024 Ja mam s trojkami vzdy dilema, ci sa im spravne este smie vobec mavat, lebo napriklad stvorkolkarom nemavam (a to mavam skutristom)
Bert Odesláno 24. července 2024 Nahlásit Odesláno 24. července 2024 Za mne trike: šetří kolena, může s ním jezdit manželka, která má jen B, a tři kola Ti prodlouží sezónu. No, a abych jen blbě nekecal, oznamuji, že jsem si před deseti minutami koupil další mašinu. Samozřejmě tu z jediné správné fabriky. Hádejte
Návštěvník Strocek Odesláno 24. července 2024 Nahlásit Odesláno 24. července 2024 před 37 minutami, cali napsal: Ja mam s trojkami vzdy dilema, ci sa im spravne este smie vobec mavat, lebo napriklad stvorkolkarom nemavam (a to mavam skutristom) čtyřkolky taky nezdravim, tříkolky jo skůtry taky, stejně jako bábu na bábě pozdravim taky. Koho teda nezdravim je každej kdo má kůžičky na řídítkách, protože to je tak trapný až to bolí a trapáky nezdravim. Jestli to někdo máte sry kluci, ale nemávnem si...
farkyostrava Odesláno 24. července 2024 Nahlásit Odesláno 24. července 2024 Před hodinou, Bert napsal: Za mne trike: šetří kolena, může s ním jezdit manželka, která má jen B, a tři kola Ti prodlouží sezónu. No, a abych jen blbě nekecal, oznamuji, že jsem si před deseti minutami koupil další mašinu. Samozřejmě tu z jediné správné fabriky. Hádejte jawa?
farkyostrava Odesláno 24. července 2024 Nahlásit Odesláno 24. července 2024 Ja si dopřál big black sharka 1 1
Bert Odesláno 24. července 2024 Nahlásit Odesláno 24. července 2024 Paráda! Přiznám se, že jsem si nazpět koupil svou Pan Americu Kluk na ní za rok najel jen 700, dokoupil pětiletou záruku, něco málo přidělal, .... Za mne ok, od pondělí na ni jezdím zase já.
farkyostrava Odesláno 24. července 2024 Nahlásit Odesláno 24. července 2024 před 24 minutami, Bert napsal: Paráda! Přiznám se, že jsem si nazpět koupil svou Pan Americu Kluk na ní za rok najel jen 700, dokoupil pětiletou záruku, něco málo přidělal, .... Za mne ok, od pondělí na ni jezdím zase já. 700? to dojel na servisku a zpátky me na americe vadí právě ty zalomený kolena pod sebe, ale musím říct, že je to kurva rychlá motorka jsme na ni nechtel jet ani za nic, ale "musel" jsem a fakticky jsem prijel s rohlikem jako kráva...
mike123 Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Odesláno 25. července 2024 před 9 hodinami, farkyostrava napsal: Ja si dopřál big black sharka Paradni volba Taky jsem na nej koukal... nakonec vyhral fat bob... At ti dela jenom radost 1
Bukoowsky Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Odesláno 25. července 2024 Prvních 1000 km na novém koni za sebou, garančka za rohem...jsem z ní nadšenej 2
bradda Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Odesláno 25. července 2024 Ja ted pomalu zacal resit novou masinu, kterou bych chtel poridit pristi rok a docela v tom litam. Chci si poridit neco cestovniho a soucasne i svizneho. Hlavni favorit je Multistrada Pikes Peak a nebo V4 Rally. Koukal jsem samozrejme i na novy GS (tam mi asi nejvic vadi, ze na tom jezdi kazdy a ten novy design), KTM 1290 (uplne se mi nelibi, ale zase tam hraje prim cena) a Triumph Tiger 1200. Samozrejme planuju se na nekterych z nich projet, ale budu rad za nazory, pokud nekdo z vas resil podobny "problem".
Americkej Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Odesláno 25. července 2024 (upraveno) Na loňský Multistradě jsem se svezl a moc se mi to líbilo, tu bych si uměl představit. GéeSo má každej a třináctka v holobytu stojí pětikilo, naložená bude přes sedumset. E: koukám, že Duc stojí +/- to samý. Stejně bych po ní sáhnul. Upraveno 25. července 2024 uživatelem Americkej
TLD Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Odesláno 25. července 2024 Ja bych bral Duc. A to me posledni tri masiny bylo 2x trumpeta a 1x kacena :). Posledni GS, ktery bych fakt domu chtel je R100 Dakar s hpn bandou :). Ty nove se me nelibej a i jak pises, 9 z 10ti po Evrope bude GS. Ta velka kachna se me taky nelibi, ten cumec. Jinak to jede jako krava. Podle me je to az moc premotorovany. A tvari se to jako hustej adv bike ( coz pro lidi jako je treba Birch v klidu je), a pritom je to silnicni korab. Na velkem Tigrovi sem nejel, nevim, malej jel fajn, ale nelibej se me oba. A Duc vypada skvele, neni tuctovka, ma to gule a charakter. To byla ma volba, pokud bych neco takoveho chtel. Proste prerostlej motard na cestovani. KTM kdysi mela SM-T a to me prijde stejnej druh. Na preklapeni zatacek v Alpach genialni. BMW ma taky neco takoveho, ale nevzpominam jak se ten model jmenuje.
junior300 Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Odesláno 25. července 2024 Suhlas s kolegami predo mnou, mal som moznost vyskusat a tym vyskusat nemyslim na 2 hodiny okolo komina, ale niekolkodnovy vylet okrem Triumphu vsetko ostatne a Multica je fakt najzabavnejsi HW. Neznamena to najlepsi, ale ked hladas nieco svizne, tak toto bude dobra volba. A o dizajne sa nemusime asi bavit, italka...
Bert Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Odesláno 25. července 2024 Ach ..... Tak od pondělka bude zase doma. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se