xjr1 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 ten bobber je pekny, skoda ze som na take motorky moc velky hmm.. cbx.. japonska klasika extra triedy. take ja mozem hocikedy hocikolko To jsou ale hezý dvojčátka, dobrej nápad, hodit modernu do starejch barev, to se ti povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 To jsou ale hezý dvojčátka, dobrej nápad, hodit modernu do starejch barev, to se ti povedlo je to limitka cb1300, ktora sa dala kupit len v japonsku bohuzial nie je moja, i ked som odhodlany kupit este jedneho nahaca a dat to do takeho laku, kolkokrat tu fotku vidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 moja velryba vyzera takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Když tu vidím ty krásný klasický stroje(angličani prominou),tak se musím taky pochlubit.Doufám,že do jara jí dám dohromady,už se těším na zvuk ze 4 výfuků. (foto mobilem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 ...a ked uz drazdime libido v tomto zimnom case, toto je street combo o ktorom sa da snivat v kazdom veku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Když tu vidím ty krásný klasický stroje(angličani prominou),tak se musím taky pochlubit. Doufám,že do jara jí dám dohromady,už se těším na zvuk ze 4 výfuků. ...azzz ma v sekunde trklo ze sei ale pekne, 4 valce, benelli nie je bezny zivocich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 (upraveno) je to limitka cb1300, ktora sa dala kupit len v japonsku bohuzial nie je moja, i ked som odhodlany kupit este jedneho nahaca a dat to do takeho laku, kolkokrat tu fotku vidim No vida, to jsem ani nevěděl, že tohle vyráběli..je to fakt krásný a neměl by bejt moc velkej problém cébéčko do takovejch barev hodit. No a ta tvoje je pro mě nejhezčí moderní honda, krása. Upraveno 9. prosince 2010 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Když tu vidím ty krásný klasický stroje(angličani prominou),tak se musím taky pochlubit. Doufám,že do jara jí dám dohromady,už se těším na zvuk ze 4 výfuků. Držím palce, ať se dílo podaří, tahle kráska si taky zaslouží láskyplnou péči:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 (upraveno) ...azzz ma v sekunde trklo ze sei ale pekne, 4 valce, benelli nie je bezny zivocich Jo sei to by bylo jiný kafe : na 3:20 a nebo: Xjr1 dík. Upraveno 9. prosince 2010 uživatelem honza1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 No vida, to jsem ani nevěděl, že tohle vyráběli..je to fakt krásný a neměl by bejt moc velkej problém cébéčko do takovejch barev hodit. No a ta tvoje je pro mě nejhezčí moderní honda, krása. cely zivot som mal cierne motorky, toto je prva v inych farbach a nedam na to dopustit. skutocne nadherny stroj. darmo, klasika nestarne. inak je to made in japan only model, a je to poznat. oproti tomu co vyrabaju v europe je to do oci bijuce, ani netreba skladat sedadlo. a k tomu japonsku - oni tam vobec blbnu okolo cb1300. dovolia si vydat limitku aj 100ks, napr. toto je street podoba specialu postaveneho na baze cb1300 pre japonsku zakrslu verziu 24h Le Mans cize Suzuka 8h Endurance Race /s cislom 33 okruhovy special, so svetlami cb1300 type R limited z r2005/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 (upraveno) Tohle je taky moc hezký...mám pocit, že jsem to viděl na nějaký výstavě, lošký Milano? A jedno malý připomenutí, kde mají tyhle závodnický cébéčka kořeny, CB1100R 1981: Upraveno 9. prosince 2010 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 (upraveno) Ta nova reedice je taky krasna. http://www.fasterandfaster.net/2009/11/2010-honda-cb1300s-c-abs-announced.html Upraveno 9. prosince 2010 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 ufff.. pripomina mi to debatu s dcerou na temu "fialova farba", ale to je na dlhsie tato B&W verzia so zlatymi kolesami je nazivo vraj velmi zaujimava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 moja prva :velka: motorka bola CB750. ulietavam aj na klasickych cafe racer-och, ake dnes reprezentuju retro modely typu clubman alebo thruxton. Stare hondy so vzduchovym chladenim maju gule, no a ked sa niekto rozhodne zobrat gumene kladivko a stravit zimu v garazi, potom je to este o dost ine cafe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 kokos jake caferacere kde na to chodite..:-) Máš ještě něco závažného, co bys na tomhle fóru potřeboval říct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 (upraveno) moja prva :velka: motorka bola CB750... He, to je nahodicka, moje taky. Krásná modrá CB750 Four F2 z roku 1977, origo stav, často si na ní vzpomenu.. Tenhle jednovačkovej motor se mi strašně líbí, ani se nedivím stavitelům cafe-racerů že ho tak rádi používají. Nicméně já radši origo stav, maximálně nějakej ten dobovej doplněk:-). Ta moje vypadala nějak takhle (foto jsem si půjčil z webu, tenkrat ještě nebyly digi foťáky, takže mám jen papírový fotky a nechce se mi je scanovat): Upraveno 10. prosince 2010 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francin Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 včerejší radost....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 krasa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 to je teda mňamka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se