kadakii Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Jsou naprosto úžasný Řemen jsem zatím nasadil "Klenoty" z 80'a začínám si na ně takhle zvykat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 večer pod lampou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Jedny červené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Remen zatial nemam. Necakal som, ze pridu do Vianoc Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 (upraveno) PPL dorazila ! A skvělý řemen od mistra Habadeje nasazen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. prosince 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Jsem cekal kdo bude prvni prodavat a ja to nejsem...kdo zavahal-jedny vybehly v prodejnim vlakne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 na safari gumě. experimentovat budu až po novém roce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 V 23. 12. 2017 v 9:30, Jörg8X napsal: Jedny červené PS2bronz.jpg Ty jsou fakt super. Červená byla první verze se kterou jsem přišel a vypadalo to, že by se na to moc lidí nechytlo, imho to jde dohromady moc dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Kuluci šikovný moc pekné to máte , ja stále čakám . Červená im moc pristane ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 V 23. 12. 2017 v 16:47, Lamiczka napsal: Ty jsou fakt super. Červená byla první verze se kterou jsem přišel a vypadalo to, že by se na to moc lidí nechytlo, imho to jde dohromady moc dobře...Taky se mi moc libi Ja vedel od zacatku, ze nechci cerny cifr, takze za me velka spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Ručky, ciferník, naprostá spokojenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Číslo 2 a 19 Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Opravdu se povedly. Jen samé pochvalné názory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 alkohol s lidskou tváří Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Dnes na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 To černý dýnko je pecka. To bych je nosil snad obráceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Musím vám je pochválit. Trochu mi mrzí,že jsem odstoupil. Jsou fak moc pěkný. Gratuluji všem majitelům. Gesendet von meinem E6683 mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Mate to moc pekne kolegove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Diky, jsou peknejsi, nez jsem dozfal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Dnes jsem je měl možnost vidět na živo a nasadit na ruku. Jsou opravdu povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se