Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 261
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky všem za podporu Helveti. Vlákno jsem na delší dobu odkládal, protože jsem na něj neměl moc sílu. Jak to doopravdy chodí tady už napsal Chumpus nebo JaRooN. Za což jim děkuji. JNJ bohužel nemá ve svých představách o fungování AD pravdu, ale diskuze s ním nikam nevede. 

Rád se s vámi o fungování oficiálního prodejce Seika v ČR pobavím soukromě. Není to nejsnazší cesta, ale pro nás jediná správná.

Nechceme totiž nabízet hodinky bez 100% servisu (který dle mého má jenom AD), s pochybným původem / historií, nabízet jenom část z celé palety Seiko hodinek a nebo nemít přístup k limitovaným edicím.

Má to hodně překážek, protože například marketing nás stojí násobně více, než prodejce s nejnižší cenou, který vlastně jinou reklamu nepotřebuje. Nás to ale baví oficiální cestou a na tu šedivou se nechystáme :)

Co se týče SKX, tak to bohužel není šťastný případ, protože tam je cena opravdový "ústřel" a jsou z naší strany téměř neprodejné. 

Jakožto člověk, co se na tohle původně ptal, chci poděkovat za odpověď. Neříkám, že bych si zrovna tyhle hodinky, zrovna za tuhle cenu koupil, ale rozhodně rozumím této strategii a je mi sympatická. Jak už jsem napsal, pokud bych si kupoval "dražší" (samozřejmě relativní pojem), asi bych si rád připlatil za určitou jistotu a servis. A vážím si toho, že se k tomu vyjádříte a rozumně si to vyargumentujete. Pěkný den. 

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Zajímalo by mě, jak to zahýbe s cenami v prodejní sekci :-)

Myslím, že hodně. Na co si kupovat použité pomalu dráž, než nové se zárukou...? :)

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

No, pokud spravne vidim, maj tam od kazdyho jeden kus....

Tak Seiko neprodává v ČR jenom Helveti, že jo... v následujících dnech budou zlevněné u všech oficiálních prodejců.

Odesláno

Myslím, že hodně. Na co si kupovat použité pomalu dráž, než nové se zárukou...? :)

To teda, zaruka, žadny problem s dopravou a reklamacema. Myslím že SKX pujdou tady doost dolu, bohužel i pro majitele SKX  :lol2:

Odesláno

Tak hlavně, že se svět trochu přihnul k normálu. Já už je podruhý kupovat nebudu, ale i tak jsem rád. Helveti jem sledoval od počátků, kdy tady Jirka sondoval, jak by měl/mohl e-shop vypadat a tohle byla nejdrsnější skvrna. Byly to první hodinky, který jsem si tenkrát v Helveti e-shopu ověřoval a hned si je zařadil mezi nesmyslný nenažrance. Jsem rád, že tohle neplatí.

Odesláno

Tak hlavně, že se svět trochu přihnul k normálu. Já už je podruhý kupovat nebudu, ale i tak jsem rád. Helveti jem sledoval od počátků, kdy tady Jirka sondoval, jak by měl/mohl e-shop vypadat a tohle byla nejdrsnější skvrna. Byly to první hodinky, který jsem si tenkrát v Helveti e-shopu ověřoval a hned si je zařadil mezi nesmyslný nenažrance. Jsem rád, že tohle neplatí.

Byl bych nerad, kdyby nás tak někdo vnímal.. Díky, že už to neplatí :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...