Tea Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Pokud jsem nepřehlédl některý z poptávaných parametrů, tak v nabídce mají fliegery jak s Unitasem (41 mm), tak s ruční Etou (40 resp. 36 mm)T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 (upraveno) Zapomněl jsem dodat, že chci centrální vteřinovku :-). ETU nějak neberu. Ale i tak děkuji za postřeh. Upraveno 19. března 2018 uživatelem AdaMoss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 26. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 To vzadu, co nevidíte, je Kunětická hora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Hodinky po babicce. Kdyby o nich nekdo umel neco zjistit byl bych rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechTwister Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Vždycky jsem tvrdil, že pilotky prostě musejí mít černý cifr. Pak jsem tady na fóru narazil na recenzi Ikarů a musím uznat, že jsou to pro mne osobně nádherný hodinky. A pokaždý, když na ně někde na netu narazím, zjišťuju, že se mi líbí víc a víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Absolutně a bezvýhradně s tebou souhlasím. Ale pokud člověk má/měl Ikary, tak si pak zase říká, že by měl zkusit i klasiku. No a tak furt dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 (upraveno) Ikary jsou moc peknej pocit. Ackoli je mam radej se starym cifernikem = starym logem:-)) Upraveno 27. května 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 souhlasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 souhlasimNo, akorát bych volil něco jiného než nato, podle mě se to k tomuto typu hodinek moc nehodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 (upraveno) Konečne sa trošku ochladilo tak šli na večer na ruku stále mám z nich veľkú radosť, krásne nahlas tiká ten Unitas. Upraveno 28. června 2018 uživatelem McLenin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 No, akorát bych volil něco jiného než nato, podle mě se to k tomuto typu hodinek moc nehodí... jojo, tohle většinou lidi rozděluje:-)za mě je to cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Klasik Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Nechci plevelit vlakno, ale copak tu neni nekdo, kdo ma na ruce chronografy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Pokud mě zrak nešálí, ještě tu nemáme klasiku ? Stowa Antea, pro změnu se starým logem. (data si nevšímejte, jsem líný čtyřiadvacetkrát absolvovat kolečko 12?9?12 ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 krasne puristicky:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) Jo, sice jsem hodil čb fotku, ale ono to ve skutečnosti odpovídá. Ciferník je tedy lehce krémový, jinak ručičky black, Phenomenato taky black (btw zatím nejlepší natostrap, co jsem měl) :-) Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem Tea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 (upraveno) Nicht schlecht: Na vykostěnou 2824 je celkem osvěžující pohled: Černej fliegerřemen se cvočkama k jemnýmu ciferníku optimální neni, ale to brzo napravim. edit: profilový Stowa vlákno sleduje 1 (slovy: jeden) člověk? To je fakt úroveň tohle... Upraveno 22. ledna 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Se ti po pilotkách od Stowy asi dost stýskalo, co? Jinak pěkný je máš.Tak jak mě tenkrát ty tvoje bývalý nějak zvlášť nebraly, tak jim teď přicházím na chuť.Mají fakt dobře udělaný ručky a cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 (upraveno) Ikarus je super - hodně těm hodnikám ubližuje, že jsou lidi fixovaný na echt pilotky, přitom IWC si s tím taky dost hraje. Njn, co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi. Třeba nakonec skončím u základních pilotek - i když bych je radši s normálním rotorem (ne s pseudoarmádními specifikacemi) a bez vyrytého FL blabla na pouzdru. U Stowy s jejich hodně prozákaznickým přístupem je ale pravděpodobný, že by to šlo dohodnout. Prostě musím vždycky oklikou Tohle je lepší:A tu nejlepší variantu sem postnu zítra. Upraveno 22. ledna 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Tady je: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se