Mirek Odesláno 12. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Na fotce výš je zelená, která není khaki, strašně blbě se to fotí, háže odstín do šeda nebo stříbrna, v reálu je to ale tmavě zelená...kdyby někomu nevyhovovala oliva, je tu i tato možnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 nebo černé dno, navi tělo a černá kapsaTakhle by se mi to líbilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 @Mirek Super, dik za info. Promyslim ty barvy a napisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 15. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 S některejma z vás jsme začali batohy řešit po SZ, ty teď ale nejdou, takže pokračujeme na mailu chronomira (uzenáč) gmail.com. Někteří už batohy testují, tak třeba bude brzy i nějaká recenze. A na tašce se pomalu dělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Platí nějak ten zájem projevený tady ve vlákně? Nebo to mám potvrdit mailem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 15. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Platí a pokud nemáš požadavek na nějakou individualizaci, email netřeba...možná by to jen chtělo udělat finální seznam, abych věděl, s kým opravdu počítat...a ještě se vlastně neřešila cena: 20l v základu stojí 1945,-Kč, 25l o litr víc, takže 2945,-Kč. To jsou ceny z katalogu, Chronomag má 10% slevu, takže si to odečtěte...Individualizace se budou kalkulovat individuálně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 finální seznam cena: 20l v základu stojí 1945,-Kč, 25l o litr víc, takže 2945,-Kč. To jsou ceny z katalogu, Chronomag má 10% slevubandicoot, 20L, tělo navy, dno black, nic navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 bandicoot, 20L, tělo navy, dno black, nic navícGarminak, 20L, černé dno, navi tělo a černá kapsa, nic navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 sorry miro, uplne sem na batoh zapomnel, za sebe: Dno: černá Tělo: navi, Kapsa : , šedá, Popruhy: černá, Spona: černá, zavolam ti, diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 (upraveno) Garminak, 20L, černé dno, navi tělo a černá kapsa, nic navícbandicoot, 20L, tělo navy, dno black, nic navícnividic, cerne dno, navi telo, seda kapsa, cerne popruhy a spona.filo-boxer, 20L, tělo navy, dno black, cerna spona. Upraveno 16. dubna 2018 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 17. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Ok borci, počítam s váma a jdu odpovídat na emaily. Jinak teď děláme takový malý žebradlo pro myslivce, kdyby měl někdo zájem třeba k té tašce nebo sólo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 (upraveno) Garminak, 20L, černé dno, navi tělo a černá kapsa, nic navícbandicoot, 20L, tělo navy, dno black, nic navícnividic, cerne dno, navi telo, seda kapsa, cerne popruhy a spona.filo-boxer, 20L, tělo navy, dno black, cerna sponaskalis, 20L rolltop, cerne dno (to zlute dno neni v produkcni verzi mozne? Ale spis vezmu tu univerzalni cernou), cerne telo Mel jsem moznost batoh si vyzkouset. Zitra udelam par fotek za denniho svetla. Je to ten 20L Rolltop. Je super (funkcni, jednoduchy = primerene elegantni), zpracovani pecka, materialove (latka, dno, YKK zip, prezky) i kvalitou provedeni! K tomu par vychytavek jako zadova kapsa na tablet/laptop nebo famozni citronove zlutej vnitrek, diky kterymu ma clovek prehled o obsahu batohu (neni v nem tma). Batohu jsem mel za zivot spoustu od expedicnich az po male jednodenni. Tenhle kousek me fakt chytil. Jsem z neho nadsenej! Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 17. dubna 2018 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 tak sup sem s fotkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Už se fakt teším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 to žebradlo pro myslivce bych asi uživil, mohl bys prosím napsat rozměry a cenu, případně další fotky, jestli jsou uvnitř nějaké kapsy....děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 ten 25l. batoh ma vnutry nejaky priecinok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 .........filo-boxer, 20L, ...skalis, 20L rolltop, ... Ted jsem trochu znejistel. Batoh 20L je automaticky rolltop, richtig? Nebo jsou tam i jine moznosti? Ja jen, ze chci rolltop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Milísek: 20L, tělo navy, dno black. A nešel by mezi popruhama udělat takovej ten malej naštorc? Mám to na motocykl tak aby mně to neklouzalo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 18. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 to žebradlo pro myslivce bych asi uživil, mohl bys prosím napsat rozměry a cenu, případně další fotky, jestli jsou uvnitř nějaké kapsy....děkuju Byl to první vzorek a včera odešel na schválení k zákazníkovi, tak uděláme druhej, nafotím ho líp a dám to sem. ten 25l. batoh ma vnutry nejaky priecinok? Vyloženě přepážka tam není, jen vypolstovaná plochá kapsa a na ní dvě menší na zip, viz. foto Ted jsem trochu znejistel. Batoh 20L je automaticky rolltop, richtig? Nebo jsou tam i jine moznosti? Ja jen, ze chci rolltop. Oba jsou pouze rolltop, jiná varianta zavírání není. Milísek: 20L, tělo navy, dno black. A nešel by mezi popruhama udělat takovej ten malej naštorc? Mám to na motocykl tak aby mně to neklouzalo.... Malej naštorc není problém, uděláme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Oba jsou pouze rolltop, jiná varianta zavírání není. Malej naštorc není problém, uděláme.Supr. Sel by ten majej nastorc udelat sundavaci? Jestli jo, tak bych ho chtel taky. (sorry za vymysleni blbosti ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se