Tom4 Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Trošku mě děsí, že za patnáct minut co jsi to sem posunul je tam 15 hlasování... Rád bych se pletu, ale trochu mi to připadá, jako by tam snad hlasovali ti, co o limitu zájem v konečném důsledku mít ani nebudou...Přece, tohle vlákno sleduje 22 lidi... To bychom měli skoro odhlasovano... Než jsem ti stihl dopsat, je jich tam dvacet... Nechci být příliš podezrivavy, ale je to divné.jsem si toho vědom, na druhou stranu pro hlasování musí být dotyčný členem skupiny, a vidím přesně kdo jak hlasoval úplné nesmysly by to tady neměly být, až o něco skutečně půjde tak už to bude přímo se zájemci/plátci hodinek nějaká data z toho každopádně dostaneme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Tak jelikož mám velmi velký osobní odpor k asociálním sítím , budu si muset počkat na vůli lidu.Volte dobře.To nevadí, pošli mi sz a já to pak připočtu k hlasům, obě otázky jsou tady napsány stejně jako tam Víte prosím taky pošli sz každého hlas se počítá, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 (upraveno) Ten facebook je imho trochu nešťastnej pro lidi co jsou stejně asociální jako já Dovolil jsem si to trochu rozšířit a použít typeform... EDIT: koukám, že než jsem to doklikal, tak se to tu trochu rozjelo, tak dejte vědět, klidně to smáznu... EDIT2: Zatím jsem odstranil odkaz, dokud se nedomluvíme, ať tu z toho není bordel... Upraveno 14. ledna 2018 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Pokud vim, zakladatel vlakna a vsichni admini muzou nastavit anketu tady ve vlakne. Delal jsem to v limitce Nu pogodi. Zkouseli jste to, kluci? Prijde mi to trochu krkolomne, cast informaci tady, cast na facebooku. To uz by byl lepsi nejaky jednoduchy dotaznik / formular pres google docs, ktery se da nasdilet tady, a to prostym odkazem. Ja jen ze i kdyz jsem se prave prihlasil do te facebookove skupiny, tak presto facebook rozhodne neni muj salek caje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Ja jsem udělal ten externi na typeform, kam se dostane každý (pokud se domluvíme, hodím sem ten odkaz). Udělal jsem trochu větší anketu i na velikost, případnou cenu, zájem atd. Jde tam vyplnit přezdívka. J Tikal sem někde psal, že neví jak na to to nastavit zde... Dejte vědět, jestli vám nevadí to odklikat znova, když sem hodím odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Moderátor může anketu nastavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Nebo se dá založit separátní vlákno a při zakládání vlákna se dá vytvořit anketa, což by bylo nejjednodušší. Ve chvíli, kdy anketa splní účel, se vlákno zavře a použijí se výsledky v mateřském vlákně. Na facebook rozhodně kvůli anketě chodit nehodlám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Kluci jsem moc rád, že Tom udělal anketu na FB (přece jen je to více než jsem udělal já, a aspoň se začalo něco dít). Ale v tuhle chvíli je tam cca 50 hlasů... A to mi přijde divné. Kór když tady půlka lidí píše že tam není. Asi nechci aby o hodinkách hlasovali ti, co jen prošli okolo ale ti, co do nich doopravdy chtějí jít. Varianta jak s externím dokumentem tak se soli vlaknem mi přijde ok.Ještě jednou díky Tomovi, za akci. Fakt nechci vypadat, že si stezuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Ok. Hodím to sem...s datama se pak dá hrát různě https://lamiczka.typeform.com/to/ACTxzr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Ještě jednou opakuji - lze udělat anketu zde na fóru. Jak už jsem psal výše. Jestli to hodláte řešit mimo fórum, tak se neúčastním. Má-li to být limitka fóra, tak se IMHO musí řešit tady. Howgh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Honzo, je to jen anketa, která jde navíc podepsat nickem zde z fóra. Imho jde nastavit přívětivěji, byť chápu tvoje obavy. Výsledky sem pak přirozeně hodím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 To nevadí, pošli mi sz a já to pak připočtu k hlasům, obě otázky jsou tady napsány stejně jako tam Víte prosím taky pošli sz každého hlas se počítá, díky Jsem pro variantu 2) protože si myslím, že nic jiného není za rozumné peníze reálně realizovatelné (skládačku z čínských dílů nepočítám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Nejsem na FB a nechci tam být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Tak jestli je problém že je anketa externě, nechci vidět co nastane až se bude řešit třeba tvar vteřinovky Nikoho nenutím jít na facebook, pokud máte pocit že to je jedované pánové, chtěl jsem po Vás aby jste miv tom případě napsali odpověď na ty dvě otázky po sz. Zabere to stejně času jako napsat post zde do vlákna.Nepřišla ani jedna zpráva.Pochopil jsem to tak, že se v tomhle angažovat nemám, chápu a neberu osobně anketu na FB nechám jak psáno do neděle pro sběr dat (ono to že má na vlákno zde 22 lidí zapnuto upozorněníneznamená že to dalších 100 nečte, třeba já si upozornění na vlákna nezapínám žádná), třeba to pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Ok. Hodím to sem...s datama se pak dá hrát různě https://lamiczka.typeform.com/to/ACTxzr Vyplnil jsem to i tam, samozřejmě že i tohle může vyplnit kdokoliv zvenčí. Jenom připomenu - ad limitka fóra - události posledního týdne - když tam nebude nápis "chronomag"tak já z toho budu nadšenej a kdyžtak si ho nechám zbrousit, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Tak jsem vytvořil nové téma a to původní s ním sloučil, abych mohl udělat anketu, ale bohužel autor zůstal stejný, takže fakt netuším, jak na to.Jedině jak psal Honza, můžu založit extra vlákno na hlasování, to pak mohu libovolně upravovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Ok. Hodím to sem...s datama se pak dá hrát různě https://lamiczka.typeform.com/to/ACTxzrmas to tam. ja som striktne za puzdro pod 40mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Viz příspěvek o dva posty výš. ....Nepřišla ani jedna zpráva.-...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Anketa je nastavena dle Lamiczkova modelu. V anketě je videt, kdo jak hlasoval, proto bude fajn, pokud budou hlasovat pouze potencionální zájemci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Tak jsem hlasoval zde i v Lamiczkově typeform. Na FB nemám přístup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se