Přejít na obsah

Limitka 100 let ČSR

Doporučené příspěvky

Trošku mě děsí, že za patnáct minut co jsi to sem posunul je tam 15 hlasování... Rád bych se pletu, ale trochu mi to připadá, jako by tam snad hlasovali ti, co o limitu zájem v konečném důsledku mít ani nebudou...

Přece, tohle vlákno sleduje 22 lidi... To bychom měli skoro odhlasovano...

Než jsem ti stihl dopsat, je jich tam dvacet... Nechci být příliš podezrivavy, ale je to divné.

jsem si toho vědom, na druhou stranu pro hlasování musí být dotyčný členem skupiny, a vidím přesně kdo jak hlasoval

úplné nesmysly by to tady neměly být, až o něco skutečně půjde tak už to bude přímo se zájemci/plátci hodinek

nějaká data z toho každopádně dostaneme :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 711
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak jelikož mám velmi velký osobní odpor k asociálním sítím , budu si muset počkat na vůli lidu.

Volte dobře.

To nevadí, pošli mi sz a já to pak připočtu k hlasům, obě otázky jsou tady napsány stejně jako tam

Víte prosím taky pošli sz

každého hlas se počítá, díky

Odkaz ke komentáři

Ten facebook je imho trochu nešťastnej pro lidi co jsou stejně asociální jako já :)

Dovolil jsem si to trochu rozšířit a použít typeform...

EDIT: koukám, že než jsem to doklikal, tak se to tu trochu rozjelo, tak dejte vědět, klidně to smáznu...

EDIT2: Zatím jsem odstranil odkaz, dokud se nedomluvíme, ať tu z toho není bordel...

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odkaz ke komentáři

Pokud vim, zakladatel vlakna a vsichni admini muzou nastavit anketu tady ve vlakne. Delal jsem to v limitce Nu pogodi. Zkouseli jste to, kluci? Prijde mi to trochu krkolomne, cast informaci tady, cast na facebooku. To uz by byl lepsi nejaky jednoduchy dotaznik / formular pres google docs, ktery se da nasdilet tady, a to prostym odkazem. Ja jen ze i kdyz jsem se prave prihlasil do te facebookove skupiny, tak presto facebook rozhodne neni muj salek caje.

Odkaz ke komentáři

Ja jsem udělal ten externi na typeform, kam se dostane každý (pokud se domluvíme, hodím sem ten odkaz). Udělal jsem trochu větší anketu i na velikost, případnou cenu, zájem atd. Jde tam vyplnit přezdívka. J

Tikal sem někde psal, že neví jak na to to nastavit zde...

Dejte vědět, jestli vám nevadí to odklikat znova, když sem hodím odkaz

Odkaz ke komentáři

Nebo se dá založit separátní vlákno a při zakládání vlákna se dá vytvořit anketa, což by bylo nejjednodušší. Ve chvíli, kdy anketa splní účel, se vlákno zavře a použijí se výsledky v mateřském vlákně. Na facebook rozhodně kvůli anketě chodit nehodlám.

Odkaz ke komentáři

Kluci jsem moc rád, že Tom udělal anketu na FB (přece jen je to více než jsem udělal já, a aspoň se začalo něco dít).

Ale v tuhle chvíli je tam cca 50 hlasů... A to mi přijde divné. Kór když tady půlka lidí píše že tam není. Asi nechci aby o hodinkách hlasovali ti, co jen prošli okolo ale ti, co do nich doopravdy chtějí jít.

Varianta jak s externím dokumentem tak se soli vlaknem mi přijde ok.

Ještě jednou díky Tomovi, za akci. Fakt nechci vypadat, že si stezuju.

Odkaz ke komentáři

To nevadí, pošli mi sz a já to pak připočtu k hlasům, obě otázky jsou tady napsány stejně jako tam

Víte prosím taky pošli sz

každého hlas se počítá, díky

Jsem pro variantu 2) protože si myslím, že nic jiného není za rozumné peníze reálně realizovatelné (skládačku z čínských dílů nepočítám)

Odkaz ke komentáři

Tak jestli je problém že je anketa externě, nechci vidět co nastane až se bude řešit třeba tvar vteřinovky ;)
Nikoho nenutím jít na facebook, pokud máte pocit že to je jedované pánové, chtěl jsem po Vás aby jste mi

v tom případě napsali odpověď na ty dvě otázky po sz. Zabere to stejně času jako napsat post zde do vlákna.

Nepřišla ani jedna zpráva.

Pochopil jsem to tak, že se v tomhle angažovat nemám, chápu a neberu osobně :cheers: 
anketu na FB nechám jak psáno do neděle pro sběr dat (ono to že má na vlákno zde 22 lidí zapnuto upozornění

neznamená že to dalších 100 nečte, třeba já si upozornění na vlákna nezapínám žádná), třeba to pomůže.

Odkaz ke komentáři

Ok. Hodím to sem...s datama se pak dá hrát různě

https://lamiczka.typeform.com/to/ACTxzr

Vyplnil jsem to i tam, samozřejmě že i tohle může vyplnit kdokoliv zvenčí.

Jenom připomenu - ad limitka fóra - události posledního týdne - když tam nebude nápis "chronomag"

tak já z toho budu nadšenej :) a kdyžtak si ho nechám zbrousit, no ;)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem vytvořil nové téma a to původní s ním sloučil, abych mohl udělat anketu, ale bohužel autor zůstal stejný, takže fakt netuším, jak na to.

Jedině jak psal Honza, můžu založit extra vlákno na hlasování, to pak mohu libovolně upravovat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...