AndyAaron Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Ale deisgnove minto prijde hruza.Ad Lumtec, oni maji vetsinou velka pouzdra, coz se moc nehodi. Ad Unitas, kdyz se dohodnem na mensim pouzdre (40mm), nacpem tam ten unitas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Myšlenka se mi líbí.Udělali by to i v menší velikosti (do 40mm)?Ad automat: Když se z automatu s manuálním nátahem sundá rotor... ;-) No, a po pravdě řečeno: Nešlo by se s nimi domluvit na tom Unitasu?Udelaji cokoli, kdyz jim zaplatime Pokud se ovsem v takhle male serii ma udrzet cena prijatelna pro nekolik desitek lidi z fora, tak vlastni pouzdro asi jedine vlastnima silama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 9. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Udelaji cokoli, kdyz jim zaplatime Pokud se ovsem v takhle male serii ma udrzet cena prijatelna pro nekolik desitek lidi z fora, tak vlastni pouzdro asi jedine vlastnima silama. No, to jsem tušil. Osobně si myslím, že 43mm je prostě moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 (upraveno) Asi bych se vykašlal na otázky vzhledu a strojku a odpověděl si na základní otázky: 1) Je tu někdo ochoten trávit čas organizací tohoto projektu a postarat se o vybrání záloh, nákup dílů, jejich sestavení? (samozřejmě nemyslím osobně, ale zajistit to) (pokud o tom někdo uvažuje, ať probere s tvůrci LE Nautilus co to obnáší, ti si tím prošli) 2) Pokud neexistuje osoba pro bod 1), je tu někdo schopen aspoň oslovit zmíněné firmy a vést s nimi komunikaci o jejich ochotě a možnostech tvořit tuto LE? (scénář Davosa RAF, LE od Primu) Osobně si myslím, že nemá cenu vybírat pro bod 2) modely hodinek, které v základu stojí víc než 1.000 Eur, protože se nesežene dost zájemců (můj názor). Upraveno 9. června 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 S dovolením Vám sem dám odkazy pro možnou inspiraci:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/68149-co-se-nosilo-za-prvn%C3%AD-republiky/ http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1017881-v-dome-woodrowa-wilsona-jsou-k-videni-i-hodinky-od-masaryka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Zorganizovat limitku dle 1) bych asi nepotahl, nemam moc blizko k vyrobe a prakticke hodinarine. 2) bych urcite svedl (pokud me tedy navrh oslovi), cimz se urcite hlasim i k pripravnym pracem, ktere teprve urci podobu navrhu (je tedy mozne, ze po vykrystalizovani navrhu to po mne bude muset nekdo prevzit). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Zatim poprosim Kojotisko o udrzovani variant, to se zatim bude hodit, at uz to bude delat kdokoli v jakekoli variante. Vcetne te s cifrem dle Vita (jestli to bude muset byt zrovna 43mm zjisteme od vyrobce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 12. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Ahoj všichni, vzhledem k rapidnímu zhoršování mého zdravotního stavu v posledních dnech (chronické onemocnění, které se čas od času probudí) se musím vzdát jakýchkoli zbytných aktivit, abych vůbec zvládal práci, která mě živí. Bohužel se to týká i tohoto mého unáhleného nápadu. Omlouvám se.Jinak můj nápad na ciferník pokud jde o ty hranáče: Art deco ciferník, bílý nebo béžovobílý, čísla po levé straně v subdued červeném sloupci, čísla po pravé straně v subdued modrém sloupci, bez vteřinovky, uprostřed decentní nápis stejným fontem "ČSR 1918". Myslím, že by to mohlo vypadat pěkně. Mějte se tu fajn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Estonci to pojali dobře - jednoduchost, zajímavý design-netuctovost, kvalitní zpracování (zřejmě). Jen tedy nevím, jestli bych to chtěl nosit... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Estonci to pojali dobře - jednoduchost, zajímavý design-netuctovost, kvalitní zpracování (zřejmě). Jen tedy nevím, jestli bych to chtěl nosit... :-)Hezke - u mas by tam bylo Cechia? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Hezke - u mas by tam bylo Cechia? Sent from my iPhone using Tapatalkkde si nechal Slovakia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 tohle má naději jen když se toho ujme Financ, jinak navrhuju do ciferníku text pouze - RČS 1918 a vojenský odznak 1.republiky.Ciferník světlý, béžový nebo tak něco, vteřinovku velkou a červenou. chuj na malou vteřinovku, celkově to musí znít a ne se prdlat v detailech co jsou na nic, viz mapka, jen žádnou mapu, to je naprostá zhůvěřilost... Sorry jako za takové náhledy. Celkově je to ovšem jako návrh na limitku velké +.Zmizík dobrý nápad s tou 19/18. Bych si vzal číslo 18.... Pěkný večer.*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Proč vojenský odznak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Hosi, prave premejslim, jaky cisla zvyraznit na limitce k Sametovy Revoluci. Bude to bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 1918 je take myslim vznik ceskoslovenske armady..kdyz pominu orliky tak pro armadu delal prim i pilotky... ty by k 100. Vyroci mohly byt fajn.. kdyz neskonci jako minuly pokus o jejich realizaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 (upraveno) Mě se třeba líbí provedení písmen "ČS", co bylo na prvorepublikových hraničních patnících (a asi i leckde jinde): Myslím to vryté "ČS", ne to černé "C", co na to plácli později. Upraveno 28. června 2017 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Tak 99. výročí máme za sebou, posuneme se nějak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 31. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Bylo by to krásné, ale uvědomil jsem si, že je to nad mé síly, pokud jde o organizaci, grafické návrhy atd. Tj. hrubě jsem je přecenil. Ale stále doufám, že se toho někdo chytne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 A já zase na limitku k výročí popravení 24 českých pánů, což bude cobydup. Chtěl bych mít na dýnku postavu kata Mydláře v akci a místo ruček katovské meče, budou to 24 hodinovky a jako indexy budou, no vždyť vy víte. Ale fakt, bez prdele.A na ty zbylý tři by ses vyflák. Co s nima? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Asi jsem měl tenkrát nějaký zatmění, přitom jsem ty křížky na Staromáku sám několikrát počítal. Dokonce jsem i četl "Paměti kata Mydláře" , který tento svůj majstrštyk perem Josefa Svátka dost podrobně popisuje. No, mně to na rozdíl od kata Mydláře nevyšlo a limitka asi nebude. Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se