sery.vlk Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 No konečně, Honzo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2018 Čas na kávu. Díky tomuto vláknu jsou teď stále v permanenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Letos nejspis padesatiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Tenhle mmx vypadá famózně, co má uvnitř? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Jestli to jsou "Svegliarino", tak by tam mohl být E825. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Tenhle mmx vypadá famózně, co má uvnitř? Díky Jestli to jsou "Svegliarino", tak by tam mohl být E825. Ano, dle mých zjištění Memovox E855 se strojkem 825 a náramek Gay Fréres. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Kavárna office Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Vítáme sektorový model! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Jejda, to je ale paradicka. Mit v hodinkovnici JLC by melo byt ambici kazdyho chronopacose Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 (upraveno) Krásný, Dee Edit: Sery.vlku, já jsem asi věčný začátečník... co znamená v téhle souvislosti výraz "sektorový"? Jako že si modely v téhle řadě mohli kupci nakombinovat podle vlastních představ v nějakém konfigurátoru? Nebo jde o grafické členění plochy cifru? Anebo o přítomnost tachymetru? Upraveno 21. února 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Moc hezky. Jen mi prijde nejak moc velka roztec nozek k prumeru pouzdra ... ale to asi dela ta fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Martar: tomuhle designu na webu vesměs říkali "sector dial". Sem myslel, že to je zaužívaný termit .-) Nejdřív se mi to na základě fotek na webu vůbec nelíbilo - než jsem je viděl v reálu, jsou to moc hezký modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 dee, tohle je fantazie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Ruka je moje, hodinky zatím ne. Tady máte dva věčňáky v oceli. Jinak jsem dnes koukal naživo na všechny letošní novinky a ty Polarisy mě tak ňák vůbec nenadchly. Ale nové modré Reversa na modrém koňovi od Faglianiho, to je teda něco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Ty tmavy jsou paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Tak JLC tyto, už nějaký ten rok...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Na ruce ne, ale lumi dobra ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 tady mas vysvetleni :-) http://www.jaeger-lecoultre.com/ww/en/watches/master/master-control-date/1548530.html Krásný, Dee Edit: Sery.vlku, já jsem asi věčný začátečník... co znamená v téhle souvislosti výraz "sektorový"? Jako že si modely v téhle řadě mohli kupci nakombinovat podle vlastních představ v nějakém konfigurátoru? Nebo jde o grafické členění plochy cifru? Anebo o přítomnost tachymetru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 (upraveno) Na ruce ne, ale lumi dobra )Tvoje ? Ze by uz ? Upraveno 7. března 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Tvoje ? Ze by uz ? JJ, už jsem hodil nějaký další fotky do fotogalerie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se