dagou Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 Všiml jsem si toho u několika modelů, ale nejvíce markantní je to u Rolex Submariner a Steinhart Ocean1. Hodinky z opačných konců cenové stupnice jsou zcela totožné vzhledově, oboje jsou swiss made a mají shodné vlastnosti. Chápu, že fake to není, protože to má jinou značku, ale není kopírování invence to samé, jen v bledě modrém? Nerozumím hodinkám natolik, abych to mohl posuzovat a proto se ptám, jaký na tohle panuje názor. Když bych koupil Steinharty a pominul, že nemají inhouse strojek, získal jsem bezesporu nadčasový design, přesný chod a bytelného společníka pod vodu, ušetřím cca 5000$ a budou obdobně spolehlivé jako předloha. Ale pořád mi to smrdí kopií. Jak se k tomu postavit?
klobadysek Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 Všiml jsem si toho u několika modelů, ale nejvíce markantní je to u Rolex Submariner a Steinhart Ocean1. Hodinky z opačných konců cenové stupnice jsou zcela totožné vzhledově, oboje jsou swiss made a mají shodné vlastnosti. Chápu, že fake to není, protože to má jinou značku, ale není kopírování invence to samé, jen v bledě modrém? Nerozumím hodinkám natolik, abych to mohl posuzovat a proto se ptám, jaký na tohle panuje názor. Když bych koupil Steinharty a pominul, že nemají inhouse strojek, získal jsem bezesporu nadčasový design, přesný chod a bytelného společníka pod vodu, ušetřím cca 5000$ a budou obdobně spolehlivé jako předloha. Ale pořád mi to smrdí kopií. Jak se k tomu postavit? Be or no to be, that's the eternal question. Uz se to tu resilo snad tisickrat, velky flame potencial. http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...4&hl=marina http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...2&hl=marina
spiderer Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 To uz je na kazdem co mu vyhovuje, hodne lidi tady bude chtit kdyz uz tak Rolex Submariner, protoze jim o tech Steinhartu i jinych bude chybet prave ta vlastni invence, inhouse kalibr a taky znacka a historie. Fake to neni urcite ale je jen na uzivateli jestli chce model co nejvic podobny "originalu" nebo jestli si koupi original a nebo neco co kraci svou vlastni cestou. Ja jsem si par hodinek podobnych "legendam" koupil, ale prakticky jsem je nenosil, ted uz bych je asi nekoupil..
dagou Odesláno 7. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2008 Be or no to be, that's the eternal question. Uz se to tu resilo snad tisickrat, velky flame potencial. http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...4&hl=marina http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...2&hl=marina Ano, ano. Marina. Ale to je právě to. Marina ke kopie něčeho trochu okrajového. Proto jsem založil nové vlákno, protože mi šlo o pocity z koupě kopie něčeho jako je Submariner..
Malaket Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 (upraveno) ...no a co potom tohle http://www.overstock.com/Jewelry-Watches/I...44/product.html Upraveno 7. března 2008 uživatelem Malaket
klobadysek Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 (upraveno) Ano, ano. Marina. Ale to je právě to. Marina ke kopie něčeho trochu okrajového. Proto jsem založil nové vlákno, protože mi šlo o pocity z koupě kopie něčeho jako je Submariner.. Mrkni na ten druhy odkaz ktery jsem tam dal, prave ze se tyka Submarinu. Upraveno 7. března 2008 uživatelem klobadysek
Hugo14 Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 (upraveno) Ještě bundu Adredas a jít na procházku. Ale ta zlomená korunka ve znaku je prostě šílená... Upraveno 10. března 2008 uživatelem Hugo14
Ondraj Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 Ale ta zlomená korunka ve znaku je prostě šílená... ta uvadla
zdenda Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 http://www.pmwf.com/Watches/WATCHSALES/San...kBlackAug03.htm tady je táta taky jasnej , ale Rolex je opravdu v tuto chvíli nad moji finanční kapacitu tak je nosím jen občas
CzechJoker Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 nejlepší je stejně Relax Tak to je teda dost děsný! Já když na to nemám, tak to prostě neřeším. Nebudu si přece kupovat fake Rolexů nebo Breitlingů jenom proto, že strašně toužím vizuálně patřit mezi "smetánku" a mám přitom holou pr*el? Děkuji, nechci... Stejně tak ten Steinhart, hodinky jsou krásný, ale ta podoba je natolik silná, že bych raději (maje prázdnou kapsu) volil klasiku ve formě Samurajů nebo Archimede Sport Taucher, protože ty jsou svým spůsobem unikátní.
farářskej Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 Relax je hutnej... ideální hodinky na vejlet do Basileje :-)))
zdenda Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 Určitě už to tady proběhlo. Já mám rád určitý vzhled hodinek, konkrétně černý ciferník, arabská čísla nebo indexy. Určitě bych si nekupoval Rolexy v Holešovicích, tedy v Holešovické tržnici u stánku. :)tedy hodinky s nápisem Rolex. Sandoz nebo Steinhart vypadají, tak, jak se mi libí styl hodinek, tak proč ne, nikomu nevnucuju že jsou to Rolexy, nekoupil jsem si je proto že chodím někam, kde se Rolexy nosí, ale jednoduše proto, že ten styl se mi líbí a taky proto, že dolary na Rolexy nemám volné :). A jak píšu výše, otázka zní je look taky pod značkou nebo ne ? Fake, vnímám tak, že koupím Breitling za 1200 Kč v tržnici a bude na nich nápis Breitling a vevnitř asi automat noname, protože pokud to tak bude, asi to i někteří tak vnímají, tak si teda moc věcí,jak původních, nejen hodinek pořídit nemůžou, jak se potom díváte třeba na texasky ?
Návštěvník Kamil Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 nejlepší je stejně Relax Kdes je našel? Já je chci! Je to výborný vtípek - jak název, tak i logo a plastový tah taky nemá chybu.
kubson Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 dneska o nich psal yeoman, web výrobce "upřímné hodinky"
safi Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 dneska o nich psal yeoman, web výrobce "upřímné hodinky" To je roztomilé...skoro má chuť si jedny pořídit :-)
Andreas.ks Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 Tohle jsem viděl na rukách několika mladých "výrostků", když jsem byl před týdnem v Římě... Nápis jsem sice nerozeznal, ale ten plastový průhledný kvazitah mě dostal... žeby nový trend - plážové hodinky???
Mike. Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 (upraveno) nejlepší je stejně Relax Relax s "uvadlou" korunkou a nápisem Quartz. Aspoň se člověk pobaví. Upraveno 10. března 2008 uživatelem Mike.
spiderer Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 RELAX je bomba, kdy budou na chronoshopu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se