blam Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Jasnýýýýý. Škoda Melouna. Přál jsem mu to moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Čekal jsem, ze to daj Melounovi. Kristensen podle mě nebyl moc lepší .Co říkáte na Štafka ? Slušně vypnul Benka. A nějak nevím co se stalo Belemu, nenakoupil žádnou naprimo. Musel se nějak zlomit v hlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 (upraveno) Rád bych se podíval, ale O2 TV vypadla a není šance se přihlásit. Parádní služba - zase sem jí po týdnu zapnul (předtím na slavii) a před tím půl roku nic. Funguje to normálně jen v 50% času? Upraveno 9. listopadu 2019 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 (upraveno) Já jedu ppvhttp://www.oktagonlive.com/live/ Upraveno 9. listopadu 2019 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Jojka přes VPN v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Sama rychlovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Martinek neskutecne zrychlil ruce, a ta první rána . Asi nacala tu čelist . Gabor, ten si za to co se mu stalo si muže sám , desna chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Už koukám. Dobré zápasy. Gabor si ani neškrtnul - koukal jsem jak ten Brazilec s přehledem kontroloval zápas. Ted jsem zvědav- vubec nevim komu to přeju víc, asi nechť lepší vyhraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Martínek perfektní. A Gabor to slušně pohnojil. Chyba jako prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Gabor nesmyslne šel po takedownech a ten osudný neměl vůbec připraveny . Ikdyz jestli někdo viděl zapas Diaze s Masvidalem tak to nechal rozhodčí a doktor tři kola. A ze měl to oko Diaz ránu nad okem otevřenou jak konzervu od sardinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Je to tady! Tak pojď Attilko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 To byl fofrattila yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 To byla rychlost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Dalsi rychlovka, a ted jsem zvedavej na ty jeho kecy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 A Karlos vůbec neví co se děje . Vůbec nevěděl ze ho vypl. Nevěřil tomu když mu to tam jeho roh říkal, ze je konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Presne, jemu to jeste nedoslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Konečně to přišlo,na každého jednou dojde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 TO byl slušný fičák... Karlos šel úplně jinak než v jiných zápasech, ale Vegh ho trefil přesně... ani se mi nechce věřit, že by to bylo tak rychlé (čumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Ja to psal do flejmu z prdele, ze ho da v 1 kole a ejhle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Že já si na Atillku nevsadil blbec!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se