Xenomorfus Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Tak nevim. Myslim si, ze by si mel Jirka davat trochu vetsi (narocnejsi) cile, nez "Camino Portugues", jednu z nejlehcich tras. Tedy pokud nezacal hledat boha... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno středa v 14:37 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:37 Jsem si vědomej, že tohle je vlákno MMA, ale Box jsem nenašel, a tohle mi přijde tak asi nejblíž (pokud jsem správný vlákno přehlídl, tak sorry). Nejsem extra zapálenej fanda boxu, ale zápas Mike Tyson x Jake Paul mi přijde natolik specifickej, že si snad v so ráno přivstanu. Sázky vypadají, že se mnohem víc (aspoň u nás) sází na Mikea, nicméně s o dost horším kurzem. Docela by mě zajímalo, jak to vidíte vy....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno středa v 14:50 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:50 Jako taky se těším, ale trochu se bojím, ze to je a bude spis show a bizár, nez klasickej fight. Nevim no. Starej dědek a mladej jůtůber. Ale snad se pletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno středa v 15:04 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 15:04 před 12 minutami, Frantik napsal: Jako taky se těším, ale trochu se bojím, ze to je a bude spis show a bizár, nez klasickej fight. Nevim no. Starej dědek a mladej jůtůber. Ale snad se pletu Tak máme podobně, jsem rád, že v tom nejsem sám. Každopádně bych rád, kdyby mu dědek naložil (což bude asi díky věkový spřízněnosti logický). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno středa v 16:24 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 16:24 Před hodinou, warann napsal: Tak máme podobně, jsem rád, že v tom nejsem sám. Každopádně bych rád, kdyby mu dědek naložil (což bude asi díky věkový spřízněnosti logický). Tak to je jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno středa v 16:36 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 16:36 No.. a myslite ze si to fakt na ferovku rozdaj, nebo to bude ciste domluvena show s jasnym scenarem? Jezismarja ja bych si pral aby ho Tyson zmlatil.. ale muze?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno středa v 16:43 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 16:43 1. Doufam, ze jo (ze to bude na ferovku), 2. Muze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno středa v 17:00 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 17:00 Uvidíme. Je tam nestandardních 8 kol po 2 minutách. Pak mají velký 14 uncovy rukavice. Ale je to myslím vedeny jako profi zapas, tak jsem zvedavej. Je to každopádně zajímavý, aspoň nějaký vzrůšo v boxu, kde jsou 3 dobry zápasy ročně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno středa v 18:15 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:15 Ten jůtuber je celkem schopnej boxer co trénuje s nejlepšími na světě,myslím si, že vyhraje, ačkoliv fandím Mikeovi. Snad to nebude fraška... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno středa v 18:18 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:18 před 2 minutami, shewcza napsal: Ten jůtuber je celkem schopnej boxer co trénuje s nejlepšími na světě,myslím si, že vyhraje, ačkoliv fandím Mikeovi. Snad to nebude fraška... Jako to ja nezpochybňuju, vím ze to neni úplná lama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno středa v 18:19 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:19 Kde nejlíp zkouknout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno středa v 18:27 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:27 Netflix. Dalsi moznosti nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno středa v 18:37 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:37 Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno čtvrtek v 09:24 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:24 (upraveno) Rozhovor s Konečným, zní to docela rozumně (bohužel). Bojim-se-ze-souboj-tysona-s-paulem-je-domluveny-rika-boxerska-legenda Upraveno čtvrtek v 09:27 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno čtvrtek v 10:24 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:24 Popsal to presne, jak si myslim a asi to tak i bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno čtvrtek v 13:28 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:28 Bude to dobrej zápas. Oba mají stejného manažera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno pátek v 09:10 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 09:10 Já doufám že ho Mike rozbije, Jake mi je nesympatický a nemá žádný respekt ke starším lidem A to nejdůležitější ať je to zápas bez zranění Oba borci souhlasili a jdou do toho takže proč ne, ale mě osobně to přijde stejně trapný jak když boxer vyzval klokana nebo liliputa ....prachy vládnou světem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadepirat Odesláno pátek v 09:36 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 09:36 Jasně, že je to domluvený. Mikovi je 58 let. Sestřelil by ho i průměrnej junior. Je to šaškárna a ostuda obou. Mike potřebuje prachy, to je jasný, ale co si chce dokazovat ten druhej? Zaplatit si legendu v důchodovým věku, aby jí zmlátil? No to je fakt borec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno pátek v 09:52 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 09:52 Strasne moc si preju, aby vyhral dedek. Ale asi jako kazdej mam obavu, ze i kdyby na to v ringu mel, tak vi (nebo mozna i nekde primo podepsal), ze vyhrat nesmi. Vstavat kvuli tomu nebudu, ale rano to bude prvni zprava, kterou budu hledat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno pátek v 10:14 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 10:14 před 12 minutami, honza71 napsal: Strasne moc si preju, aby vyhral dedek. Ale asi jako kazdej mam obavu, ze i kdyby na to v ringu mel, tak vi (nebo mozna i nekde primo podepsal), ze vyhrat nesmi. Vstavat kvuli tomu nebudu, ale rano to bude prvni zprava, kterou budu hledat Ja se asi premuzu. Ocekavam, ze pred 5 to nebude, tak se presunu na gauc a budu cekat. Nicmene mladej chce taky vzbudit, zatimco zena nas zaprisahala, at ji proboha aspon v sobotu nechame vyspat . Takze u toho nemuzeme moc rvat ani nadavat. Kazdopadne jsem zvedav … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se