Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

"...nejsem příznivec rusáka, ale nejvíce agresivních válek na světě vedly a vedou USA..."

Tvl. zase jeden blb, co si myslí, že zakryje zmrdy tím, že ukáže na jiný.

Odesláno
před 50 minutami, HDS1200 napsal:

Je mi fuk, co se tam děje, nejsem příznivec rusáka, ale nejvíce agresivních válek na světě vedly a vedou USA. Kolik sankcí na ně svět uvalil, když třeba humanitárně bombardovali jugošku? Kolika USA sportovcům bylo zakázáno startovat ve světových soutěžích? Hýkala snad polovina světa jednohlasně proti, tak, jako je tomu teď?  

Běž s tím do diskuze na Seznam, tam budeš mít podporu mezi stejně smýšlejícími blby, tady si za kokota.

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, jkba napsal:

Hds1200:

Zkus si napřed o jugoslávských válkách něco nastudovat, než začneš srovnávat.

Musím se přidat, evidentně tu někdo chyběl ve škole. Tohle srovnání kulhá na obě nohy 

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

Jejda, se nám to dneska pěkně rozjelo... Mi to nedá a musím se přidat, protože "kolega" HDS je fakt kouzelnej mazlík. Popírat to, že Russáci páchají to co páchají a ukazovat na amíky, že jsou horší.... O.K. Líbí se mi ty myšlenkový pochody, kdy prý nevíme co se děje a všechno je jistě jinak. Starej William z Occamu řekl "Pokud pro nějaký jev existuje vícero vysvětlení, je lépe upřednostňovat to nejméně komplikované."  To asi stačí k tomu, abych za přehradu a všechny ty sračky na Ukrajině vinil rudé, a ne nikoho jiného. High Boss OSN taky včera řekl, že přehrada spadla primárně díky tomu, že prostě rusáci rozpoutali válku, bez ohledu na to, kdo to udělal (a ukrajinci z toho nemůžou prostě mít nic), takže je to jednoduchá dedukce. A ještě k těm amíkům, je to sice v řadě případů tlupa vidláků, ale mám s nima dobrý zkušenosti z mých vojenských výletů po světě a amík, když podepíše dohodu, tak prostě platí. O rusácích tohle říct nejde.... Spíš naopak. No a teď mazlíku HDS1200, do mě....

Sorry za hovorový text, ale trochu jsem se rozčilil a nejde mi psát spisovně. Howgh....

Odesláno (upraveno)

Pánové nekrmte trolla

Titulek k tomu byl

Rusko lže ve všem. Dokonce i ve vzhledu.“

Nepřipomíná vám ruská královna krásy spíše Marfušu?Fx9CBgkXsAUEZ46.jpeg.jpg.f0f3b4d274442b31704f54a2d8514728.jpg

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno (upraveno)
před 14 minutami, Conrad napsal:

Pánové nekrmte trolla

Z jiného soudku nepřipomíná vám ruská královna krásy spíše Marfušu?

No lebo tie zive fotky upravovali z NATO v ramci hybridnej vojny za pomoci Midzurny, naco asi vyvijali tote AI. Kazdy kto trochu rozumie grafike to zbada, mam grafičku v rodine aj graficku kartu!
Aj Fotošop!

Neveríš, spýtaj sa @HDS1200, ten Ti povie, koho hľadať za takúto, oné, diskreditaciju  ! To sa nedeje od dnes, oni to cielene robia už veľmo rokov!
Len aby Slovanov deho..oné...deformovali!

Upraveno uživatelem M109
Odesláno
před 2 hodinami, Bert napsal:

Nestačím se divit, co ještě může probublat na povrch z temných zákoutí Chronomagu.

Tady bych to tedy nečekal... ale v dnešní době je možné vše... 

Odesláno
před 3 hodinami, Conrad napsal:

Pánové nekrmte trolla

Titulek k tomu byl

Rusko lže ve všem. Dokonce i ve vzhledu.“

Nepřipomíná vám ruská královna krásy spíše Marfušu?Fx9CBgkXsAUEZ46.jpeg.jpg.f0f3b4d274442b31704f54a2d8514728.jpg

To je sice hezké, ale na novinkách promluvil kámoš našeho místního debílka HDS1200, a napsal: Kdo ví jak to škodolibí machři udělali, že tak miss vypadá. A většina tomu věří, že je opravdu tak nehezká. Vše se dá pomocí techniky vylepšit, nebo zhoršit. A protože se jedná o dívku z Ruska........

Takže  Conrade bacha, nic není takové, jaké se zdá být .... 🙂

Odesláno
před 10 hodinami, HDS1200 napsal:

Netvrdím, říkám jen, že když tam ta šipka přiletěla, všichni nejdřív ukazovali prstem na rusa. Stejně tak jak teď, když frnkla přehrada. Ale jak to bylo skutečně, nevíme nikdo.

Věřím nasi ministryni Černochové,  podívala se na neznicena kola  traktoru a valniku Polského rolníka a obrovský kráter a hned ji bylo jasné, že  to není originální tristiva strela systému S 300, která musí vybuchnout před leticim cílem a střepinami cíl zničit, ale náhradní střela vybuchujici s netristivym účinkem, které Rusi používají v nedostatku originální Sovětské munice. Nesmíš HDS1200 věřit Polákům ani Amikum co tvrdi, ale používej vlastní hlavu..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...