Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 minutou, kuncák7 napsal:

Strašný, neteř jede že školy a já se klepu strachy.

Alespoň zde je vše vyřešeno. na rozdíl od Klánovic. Blbá je ale statistika a následná psychologie: Tento čin vždy následovaly podobné činy nebo pokusy o ně. Čin bohužel vždy povzbudí ty, kteří mají stejné myšlenky, ale nemají odvahu. 

Odesláno
před 9 minutami, safi napsal:

Alespoň zde je vše vyřešeno. na rozdíl od Klánovic. Blbá je ale statistika a následná psychologie: Tento čin vždy následovaly podobné činy nebo pokusy o ně. Čin bohužel vždy povzbudí ty, kteří mají stejné myšlenky, ale nemají odvahu. 

A např. Novinky neváhají zveřejnit identitu a fotku pachatele... k zblití

Odesláno

Takových a jemu podobných běhá po světě. Co s tím? Nevím a myslím si, že řešení není. Nechce se mi ani dcerku pouštět na trénink, a to bydlím v prdelákově.

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, tikzot napsal:

Tak to je opravdu ten největší problém bože👎🏻

To jsem psal když jsem byl ve voze stojící v koloně  bez informací  co se stalo  jen že se někde střílí   tvoje poznámka je mimo mísu 👎

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
před 24 minutami, Conrad napsal:

To jsem psal když jsem byl ve voze stojící v koloně  bez informací  co se stalo  jen že se někde střílí   tvoje poznámka je mimo mísu 👎

Jo takhle, takže to tam bliklo náhodou ve stejnou chvíli.. no tak to velkej pardon… 

Odesláno
Právě teď, tikzot napsal:

Jo takhle, takže to tam bliklo náhodou ve stejnou chvíli.. no tak to velkej pardon… 

:cheers:

Odesláno
před 7 minutami, safi napsal:

Tiskovka č. 2: policie poklada za pravdepodobne, ze strilel i v klanovicich. Zadna vazba. Nahodna obet.

Slysel jsem to spravne?

Slyšels.

Odesláno

Je to na zvracení. Tohle může udělat jedině totální nula a naprostý looser, kterým budou všichni jenom pohrdat....

Klukovi na střední jsme na zítra napsali omluvenku.

Přece jen by se mohl pod vlivem adrenalinu někde objevit další sráč, co si myslí, že bude slavný.

Bohužel opak je pravdou. Hovno zůstane hovnem 👎

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...