kuncák7 Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Strašný, neteř jede že školy a já se klepu strachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 před 1 minutou, kuncák7 napsal: Strašný, neteř jede že školy a já se klepu strachy. Alespoň zde je vše vyřešeno. na rozdíl od Klánovic. Blbá je ale statistika a následná psychologie: Tento čin vždy následovaly podobné činy nebo pokusy o ně. Čin bohužel vždy povzbudí ty, kteří mají stejné myšlenky, ale nemají odvahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 17,45 tiskovka šéfa pčr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 před 9 minutami, safi napsal: Alespoň zde je vše vyřešeno. na rozdíl od Klánovic. Blbá je ale statistika a následná psychologie: Tento čin vždy následovaly podobné činy nebo pokusy o ně. Čin bohužel vždy povzbudí ty, kteří mají stejné myšlenky, ale nemají odvahu. A např. Novinky neváhají zveřejnit identitu a fotku pachatele... k zblití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Tady je to "z prvni ruky" https://zbranekvalitne.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=16730 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Tak 15 už.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 https://zbrojnice.com/2023/12/21/vrah-v-praze-byl-udajne-student-ff-uk-nejmenujte-ho-neukazujte-jeho-tvar-nepomahejte-jeho-proslulosti/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Strašný, nemám slov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Takových a jemu podobných běhá po světě. Co s tím? Nevím a myslím si, že řešení není. Nechce se mi ani dcerku pouštět na trénink, a to bydlím v prdelákově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Strašné. Tiež mám dcéru na univerzite. Neviem si predstaviť… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 (upraveno) před 2 hodinami, tikzot napsal: Tak to je opravdu ten největší problém bože To jsem psal když jsem byl ve voze stojící v koloně bez informací co se stalo jen že se někde střílí tvoje poznámka je mimo mísu Upraveno 21. prosince 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 před 24 minutami, Conrad napsal: To jsem psal když jsem byl ve voze stojící v koloně bez informací co se stalo jen že se někde střílí tvoje poznámka je mimo mísu Jo takhle, takže to tam bliklo náhodou ve stejnou chvíli.. no tak to velkej pardon… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Právě teď, tikzot napsal: Jo takhle, takže to tam bliklo náhodou ve stejnou chvíli.. no tak to velkej pardon… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 2 hours ago, Duke650 said: https://zbrojnice.com/2023/12/21/vrah-v-praze-byl-udajne-student-ff-uk-nejmenujte-ho-neukazujte-jeho-tvar-nepomahejte-jeho-proslulosti/ Rychla reakce od Gawrona. Policajti jeste nepotvrdili totoznost, kvuli devastujicimu poraneni pachatele, ale Novinky uz maj jasno. Fakt hyeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Tiskovka č. 2: policie poklada za pravdepodobne, ze strilel i v klanovicich. Zadna vazba. Nahodna obet. Slysel jsem to spravne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Celej večer při venčení jsem přemýšlel o tom, jestli si tam nezkoušel jaké je to zabit člověka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 před 7 minutami, safi napsal: Tiskovka č. 2: policie poklada za pravdepodobne, ze strilel i v klanovicich. Zadna vazba. Nahodna obet. Slysel jsem to spravne? Slyšels. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Je to na zvracení. Tohle může udělat jedině totální nula a naprostý looser, kterým budou všichni jenom pohrdat.... Klukovi na střední jsme na zítra napsali omluvenku. Přece jen by se mohl pod vlivem adrenalinu někde objevit další sráč, co si myslí, že bude slavný. Bohužel opak je pravdou. Hovno zůstane hovnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 ... nedělat z toho magora celebritu ... https://www.respekt.cz/komentare/bolest-a-sok-ktere-nezmizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 před 15 minutami, Duke650 napsal: ... nedělat z toho magora celebritu ... https://www.respekt.cz/komentare/bolest-a-sok-ktere-nezmizi Bohužel drtivá většina zpravodajských webů je fotkama toho ubožáka doslova vytapetovaná, přece nepřijdou o kliky a prachy za reklamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se