Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 1 minutou, kuncák7 napsal:

Strašný, neteř jede že školy a já se klepu strachy.

Alespoň zde je vše vyřešeno. na rozdíl od Klánovic. Blbá je ale statistika a následná psychologie: Tento čin vždy následovaly podobné činy nebo pokusy o ně. Čin bohužel vždy povzbudí ty, kteří mají stejné myšlenky, ale nemají odvahu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 minutami, safi napsal:

Alespoň zde je vše vyřešeno. na rozdíl od Klánovic. Blbá je ale statistika a následná psychologie: Tento čin vždy následovaly podobné činy nebo pokusy o ně. Čin bohužel vždy povzbudí ty, kteří mají stejné myšlenky, ale nemají odvahu. 

A např. Novinky neváhají zveřejnit identitu a fotku pachatele... k zblití

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, tikzot napsal:

Tak to je opravdu ten největší problém bože👎🏻

To jsem psal když jsem byl ve voze stojící v koloně  bez informací  co se stalo  jen že se někde střílí   tvoje poznámka je mimo mísu 👎

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, Conrad napsal:

To jsem psal když jsem byl ve voze stojící v koloně  bez informací  co se stalo  jen že se někde střílí   tvoje poznámka je mimo mísu 👎

Jo takhle, takže to tam bliklo náhodou ve stejnou chvíli.. no tak to velkej pardon… 

Odkaz ke komentáři

2 hours ago, Duke650 said:

Rychla reakce od Gawrona. Policajti jeste nepotvrdili totoznost, kvuli devastujicimu poraneni pachatele, ale Novinky uz maj jasno. Fakt hyeny.

Odkaz ke komentáři

Je to na zvracení. Tohle může udělat jedině totální nula a naprostý looser, kterým budou všichni jenom pohrdat....

Klukovi na střední jsme na zítra napsali omluvenku.

Přece jen by se mohl pod vlivem adrenalinu někde objevit další sráč, co si myslí, že bude slavný.

Bohužel opak je pravdou. Hovno zůstane hovnem 👎

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, Duke650 napsal:

... nedělat z toho magora celebritu ...

https://www.respekt.cz/komentare/bolest-a-sok-ktere-nezmizi

Bohužel drtivá většina zpravodajských webů je fotkama toho ubožáka doslova vytapetovaná, přece nepřijdou o kliky a prachy za reklamu 🤢

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...