Bert Odesláno 8. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března před 7 hodinami, Murphy97 napsal: Ad "kurwa": bojim se dostat treti ban Wole! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Zdá se mi to, nebo se naší bratři na východě, respektive jejich politická reprezentace úplně zbláznila.. V konfliktu na Ukrajině není Rusko agresor, pouze hájí své zájmy. Pro veřejnoprávní Rozhlas a televizi Slovenska (RTVS) to řekl předseda vládní Slovenské národní strany (SNS) a místopředseda slovenského parlamentu Andrej Danko https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-danko-rusko-neni-na-ukrajine-agresor-40463586 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Ja bych rekl, ze uz se nejak smirili s tim, ze jim tam rusak co nevidet vlitne a tak si chystaji politickou pudu. Za par tydnu ocekavam od slovaku "zvaci dopis" ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Co si od toho ta politická reprezentace slibuje? Uznání od Rusů? Prachy? Nebo se jen chová podle preferencí své voličské základny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března To netusim, nejsem politik ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Já teda čtu některé zprávy dost zběžně, ale pokud je to myšleno vážně, tak to tedy už je fakt síla...., diskuze pod tím článkem je taky celkem výživná: Europoslanci schválili nařízení o tom, jak správně otevírat dveře. A bude se to kontrolovat (autosalon.tv) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Před hodinou, safi napsal: Zdá se mi to, nebo se naší bratři na východě, respektive jejich politická reprezentace úplně zbláznila.. V konfliktu na Ukrajině není Rusko agresor, pouze hájí své zájmy. Pro veřejnoprávní Rozhlas a televizi Slovenska (RTVS) to řekl předseda vládní Slovenské národní strany (SNS) a místopředseda slovenského parlamentu Andrej Danko https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-danko-rusko-neni-na-ukrajine-agresor-40463586 Z tohohle je mi smutno a blivno zároveň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Před hodinou, safi napsal: Zdá se mi to, nebo se naší bratři na východě, respektive jejich politická reprezentace úplně zbláznila.. V konfliktu na Ukrajině není Rusko agresor, pouze hájí své zájmy. Pro veřejnoprávní Rozhlas a televizi Slovenska (RTVS) to řekl předseda vládní Slovenské národní strany (SNS) a místopředseda slovenského parlamentu Andrej Danko https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-danko-rusko-neni-na-ukrajine-agresor-40463586 Ale no tak, to je Danko.... tu je par jeho starych citatov pre ilustraciu : „A ja mu vždy hovorím nefeť pleseň.“ „Chskym? Niejá soms, ja vôbec, ja naozaj Tótha akože absolútne vôbec, hej? A preto vám hovorím, že, že viete, ja by som mal problém aj vizuálne Tótha, aj keď vidím v médiách. Chcel by som povedať, že ako ináč vám to má povedať, ako som vám to povedal počas tejto tlačovej besedy, keďže sa dupľujú otázky, chcem vám poďakovať a popriať krásny deň.“ „Ja si nepamätám pozitívnu vec, ktorú by sme dokázali.“ „Ja som tu naozaj tretí rok v politike, nešom ziaden stará tvár.“ „Ja v živote nepoužívam papier keď čítam.“ „Pán Sulík viete čo je v politike tá najväčšia veľkosť? Že my si môžme dať robiť, ale nesmieme si tak zabuchnúť dvere, aby sme si raz nedali kávu.“ „Viete veľmi dobre na stredu je zvolaný ostrouhlý stôl.“ „Vy si niekedy mýlite moju dobrosť s hlúposťou.“ „Žiaden človek nedokáže dať toľko lásky človeku, ako dokáže dať len človek človeku. Ale žiaden iný človek nedokáže rozdať toľko zla, poníženia a urážok inému, je to dané len nám, ľuďom.“ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března (upraveno) před 37 minutami, milomac napsal: Já teda čtu některé zprávy dost zběžně, ale pokud je to myšleno vážně, tak to tedy už je fakt síla...., diskuze pod tím článkem je taky celkem výživná: Europoslanci schválili nařízení o tom, jak správně otevírat dveře. A bude se to kontrolovat (autosalon.tv) Tohle je zrovna dobrá technika, jak předcházet nešťastným událostem a v řadě EU zemí se vyučuje v autoškole a bežně ji lidé používají. Osobně se na tento způsob otevírání dveří snažím nezapomínat. Podobně, jako když otevírám dveře do silnice, tak se vždy podívám do zpětného zrcátka, aneb cyklisti jsem moc ryhlí a často se jim lámou kosti při nárazu do otevřených dveří auta. A navíc je můžou vyvrátit z pantů. Upraveno 8. března uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lafr Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Před hodinou, safi napsal: Co si od toho ta politická reprezentace slibuje? Uznání od Rusů? Prachy? Nebo se jen chová podle preferencí své voličské základny? Mám obavu, že to bude kombinace více faktorů. Např.: 1) Fico ví, že jeho voličská základna má IQ80 a méně, které vzpomíná na "staré dobré" časy pod nadvládou Sovětského svazu (oni se sice neměli ani tak moc dobře, ale jednak vzpomínky zůstanou jen na to dobré a pak taky to nevadí, že jsem se neměl zase tak dobře, hlavně aby ti bohatí se měli zase hůř a ty jejich nakradený peníze se rozdělily mezi nás, pracující lid) a chce u koryta zůstat co nejdéle 2) Fico je v kontaktu s různými "osobami z Ruska", které když udělá to a tamto, tak mu dokáží zajistit, předat tamto a ono.... 3) .... 4) .... . . . 27) Je to bezpáteřní kokot jak vrata... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března před 2 minutami, lafr napsal: Mám obavu, že to bude kombinace více faktorů. Např.: 1) Fico ví, že jeho voličská základna má IQ80 a méně, které vzpomíná na "staré dobré" časy pod nadvládou Sovětského svazu (oni se sice neměli ani tak moc dobře, ale jednak vzpomínky zůstanou jen na to dobré a pak taky to nevadí, že jsem se neměl zase tak dobře, hlavně aby ti bohatí se měli zase hůř a ty jejich nakradený peníze se rozdělily mezi nás, pracující lid) a chce u koryta zůstat co nejdéle 2) Fico je v kontaktu s různými "osobami z Ruska", které když udělá to a tamto, tak mu dokáží zajistit, předat tamto a ono.... 3) .... 4) .... . . . 27) Je to bezpáteřní kokot jak vrata... Je fakt, že minimálně v IT je z lidí pod 35 cca 30-40% ze Slovenska a jsou fakt dobří. A všichni se shodují, že na Slovensku se jim nelíbí tak jako v ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lafr Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Jestli příští volby vyhraje ten ukvičenej sociopat, tak to bude podobný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Ukricenej sociopat ma nastesti svoje ekonomicky zajmy v EU, to je takova pojistka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března před 5 hodinami, safi napsal: Co si od toho ta politická reprezentace slibuje? Uznání od Rusů? Prachy? Nebo se jen chová podle preferencí své voličské základny? Tu treba rozlisovat medzi Dankom z SNS a Ficom zo Smeru. Danko je obycajny idiot ktory tuzi po moci a vplyve a uprimne obdivuje putina, russko aj mini diktatora orbana a ich moc. fico sa momentalne snazi zabezpecit beztrestnost pre seba a jeho ludi a potrebuje aby sa pozornost sustredila niekam inam. Vojna na Ukrajine je na toto skvela tema. Ak popritom izoluje Slovensko, znici jeho povest a privedie ho pod russky vplyv mu je podla mna uprimne jedno, hlavny ciel je nedostat sa do basy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března před 15 hodinami, safi napsal: Tohle je zrovna dobrá technika, jak předcházet nešťastným událostem a v řadě EU zemí se vyučuje v autoškole a bežně ji lidé používají. Osobně se na tento způsob otevírání dveří snažím nezapomínat. Podobně, jako když otevírám dveře do silnice, tak se vždy podívám do zpětného zrcátka, aneb cyklisti jsem moc ryhlí a často se jim lámou kosti při nárazu do otevřených dveří auta. A navíc je můžou vyvrátit z pantů. Holt já už jsem starý pes a s tímhle jsem se doposud nesetkal. Ctím ten postup, že po zaparkování a před vystoupením z auta se vždy podívám do zpětného zrcátka, ale otevírám si vždy levou rukou a současně se pohledem otáčím dozadu. Přes dvacet let jsem služebně denně jezdil a parkoval po Plzni a nikdy jsem ten problém neměl, že by někoho moje dveře byť jen ohrozily. Je to jen o tom, že před vystoupením z auta nezapomínat na pravidlo, že otevřít dveře a vystoupit můžu, pokud atd..... Ale jinak nic proti tomu, raději . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Jezismarna toe dement, píšu takovejhle email a nepohlídám si, komu ho posílám:)) Nojo, ale skoro 40% tam furt je. https://www.novinky.cz/clanek/domaci-ma-deti-babis-si-objednal-slozku-na-lipavskeho-jenze-mail-poslal-kam-nemel-40463733#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest242_shorts_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 7 minutes ago, Micey said: Jezismarna toe dement, píšu takovejhle email a nepohlídám si, komu ho posílám:)) Nojo, ale skoro 40% tam furt je. https://www.novinky.cz/clanek/domaci-ma-deti-babis-si-objednal-slozku-na-lipavskeho-jenze-mail-poslal-kam-nemel-40463733#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest242_shorts_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Supr je ta argumentace na dotaz a na děti. KDyž poslal syna uklidit na Krym, potom co z něj udělal bílého koně aby proti němu nesvědčil. To je fakt morálka sama ten člověk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cin Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Tak kde má hranice teď víme, teď už jde jen o rozsah... Takovejch složek se do koncernovýho archivu vejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Curak Bureš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března V 9. 3. 2024 v 9:24, milomac napsal: Holt já už jsem starý pes a s tímhle jsem se doposud nesetkal. Ctím ten postup, že po zaparkování a před vystoupením z auta se vždy podívám do zpětného zrcátka, ale otevírám si vždy levou rukou a současně se pohledem otáčím dozadu. Přes dvacet let jsem služebně denně jezdil a parkoval po Plzni a nikdy jsem ten problém neměl, že by někoho moje dveře byť jen ohrozily. Je to jen o tom, že před vystoupením z auta nezapomínat na pravidlo, že otevřít dveře a vystoupit můžu, pokud atd..... Ale jinak nic proti tomu, raději . Problém je, že dnes dnes máš na mnoha místech: silnici a podélné parkování a mezitím cyklopruh, nebo tu část silnice s ikonkami cyklistů... A navíc magory na elektro koloběžkách, kteří jedou klidně i 60 a více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se