Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 6 hodinami, tommasini napsal:

Vo Bábě, který něco plácne a pak vždycky 14 dní vysvětluje, že to myslel jinak a že se to špatně interpretovalo ani nemluvim

A přesto mu 46% "lidí" věří a je to 2. nejdůvěryhodnější politik...

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-nejduveryhodnejsim-politikem-je-pavel-pred-babisem-a-okamurou-40466682

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 minutami, lafr napsal:

A přesto mu 46% "lidí" věří a je to 2. nejdůvěryhodnější politik...

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-nejduveryhodnejsim-politikem-je-pavel-pred-babisem-a-okamurou-40466682

Väčšinové Slovensko bolševika nevolí, aj keď to tak môže občas vyzerať😏tento víkend máme dosť dôležité 2 dejstvo v boji za demokraciu a západnú orientáciu, tak nám prosím držte palce. My budeme vo voľbách vám😉, pretože podľa percent dôveryhodnosti to u Vás smrdí poriadnym prúserom, ak sa Bureš s japončíkom dostanú ku kormidlu🤮

Odkaz ke komentáři

pro Campino: Snacha je Slovenka, vnouček 50/50, žijí na Moravě. Slovenského dědu mám jako člověka rád, ale jeho názory, raději nebudu rozebírat. Držím vám palce, ale z obou politických scén a nejen těch, se mi chce🤮

Odkaz ke komentáři

No nic, jdu se kouknout, jestli náhodou na Moravě trochu nezlevnily nemovitosti. 🫤

ps. prodám byt v Povážské Bystrici

Upraveno uživatelem guzmic
Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, Frantik napsal:

Navíc ten Pelegriny není zase zadnej uplnej debil. Nebo diktátor nebo fašista, apod. Jako žádná apokalypsa nenastane. Proste Slováci chtějí tenhle kurz, tak ho mají no.

No jasně,  svobodné volby a Slováci si zvolili toho, kdo je blízký jejím srdcím.

Výhodou bude to, že se nebude dohadovat v předsedou vlády. 🙂

Spíše se popravdě (velice) děsím slováka Andyho co vysírá v Čechách, mohl by jet domu, kde se narodil!!!

Tyhle dva by mu tam nějakou robotu našli. Třeba ministr vnitra, nebo šéf ústavu paměti národa, nebo tak něco a hlavně by si  s sebou mohl vzít Monike ( tu už vlastně asi ne) a Aleše, Karla a Alenku selku s  Malhostovic

Odkaz ke komentáři

Slušná volební účast. Je to jejich země, jejich prezident, jejich rozhodnutí. Mně se to nemusí líbit a mnohým jiným, ale tak to je. Jsem už dost starý na to, aby mě něco překvapilo. Ještě bych rád viděl mimozemšťany👽

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, guzmic napsal:

No nic, jdu se kouknout, jestli náhodou na Moravě trochu nezlevnily nemovitosti. 🫤

ps. prodám byt v Povážské Bystrici

Guzmo Guzmiči, neblbni. Tady bude za rok a půl také Slovák a navíc je to ......... ze všech největší.  Stěhováním bys byl z nejhoršího vevnitř!

Odkaz ke komentáři

Tak měla velká bojovnice Caputova kandidovat podruhé. A Fico měl být dávno za katrem. Prostor pro to tu byl. Nestalo se, teď musíte vydržet tuhle partu, jako my Miloše a Bábu. A svět neshorel, přežili jsme a bude zase fajne

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Jako jo, je to tak...je solidní šance, že tam ti dva předvedou příštích pár let takový mordor, že se vyděsí úplně všichni a za pár let se to srovná.

Jen je děsná škoda, že život je tak krátkej a z toho ještě několik let takhle dobrovolně dojebat...

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Frantik napsal:

Navíc ten Pelegriny není zase zadnej uplnej debil. Nebo diktátor nebo fašista, apod. Jako žádná apokalypsa nenastane. Proste Slováci chtějí tenhle kurz, tak ho mají no.

Je to zmrd, podepíše vládě úplně všechno, což na piču je, na Slovensku žiju a sere mě, že Fico má svého podpisovače na hradě.

Odkaz ke komentáři

před 55 minutami, Frantik napsal:

Tak měla velká bojovnice Caputova kandidovat podruhé. A Fico měl být dávno za katrem. Prostor pro to tu byl. Nestalo se, teď musíte vydržet tuhle partu, jako my Miloše a Bábu. A svět neshorel, přežili jsme a bude zase fajne

Když vyhrožují tvé rodině smrtí, nadávají ti davově do kurev a pičí, tak Ti to moc chuti do politiky nepřidá, je mi jí velmi líto a bude tam chybět.

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, guzmic napsal:

Je to zmrd, podepíše vládě úplně všechno, což na piču je, na Slovensku žiju a sere mě, že Fico má svého podpisovače na hradě.

Jako zmrd to je, to ja nepopírám 🙂 

Odkaz ke komentáři

Tak je to konečná…primitívna časť národa si zvolila po múdrej žene sprostého bolševického buzeranta a Ficovu štetku…konečne sa mu splnil sen …napchal si do riti demokraciu, právny štát a všetkých slušných ľudí. Banda zkurvená komunistická, kemi z toho na🤮🤮🤮🤮

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, guzmic napsal:

Podepisovač na hradě... Vy máte na Slovensku ústavu, kde je veto prezidenta k něčemu dobré? U nás ne. Jo a na hradě ho nemáte 🙂

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...