Conrad Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února (upraveno) V 22. 2. 2025 v 13:49, petr_cha napsal: Jaka doprdele babylonska vez... kdyz se sejdou na cviceni nato ruzne kontingenty z ruznych evropskych zemi, tak se asi domlouvaj rukama a posunkama ?.. delejme si prdel z bruselskych uredniku, neschopnych politiku, ale delat blbce z kluku z armady, je srani do vlastniho hnizda.. obvzlast v dnesni dobe... Rozšířit Nemám pochybnosti o NATO, ale o schopnosti EU se něčem rozumném dohodnout, tím se nijak nedotýkám těch co v armádě slouží Upraveno 22. února uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Z včerajšieho protestu v Bratislave 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Moc prdeli do kterejch ještě nevlezl nebude 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porter Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února trumpeta chce všechny uprcat k smrti, tak to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února ze by malo foukalo a svitilo? Jeste, ze se ty moderni zbrane delaj z polymeru..a nebo se Dan bude muset obetovat.. https://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/unternehmen/thyssenkrupp-investor-fuer-stahlwerk-in-duisburg-springt-ab-110311080.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.sage Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února V 22. 2. 2025 v 14:13, Campino napsal: Z včerajšieho protestu v Bratislave Rozšířit By mne zajimalo jestli to tam donesli nejaci diverzanti z česka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Sice dlouhé čtení a poněkud se mi z toho dělá blivno, ale dobře vědět, že "akademik" automaticky neznamená "člověk s morální integritou" https://www.forum24.cz/propalestinske-organizace-na-ceskych-vysokych-skolach-jsou-bezpecnostni-riziko 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.sage Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února FF UK a FSV jsou naprosté levicové peklo....nevím proč mám tohle jako daňový poplatník financovat. Jako ona moje alma mater VSE je zase nakazená klauzismem a pelíšky ODS a taky mi to vadí. Lepší nevědět. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Jsem zvědavý jestli opravdu bude mít německá Konečná a její LINKE +8% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.sage Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února V 23. 2. 2025 v 19:02, guzmic napsal: Jsem zvědavý jestli opravdu bude mít německá Konečná a její LINKE +8% Rozšířit exit poly jsou vcelku zajimave...uvidime po secteni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února ... vychod vs zapad.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února https://nazory.aktualne.cz/komentare/je-to-osobni-vypady-trumpa-vuci-ukrajine-jsou-msta-za-progre/r~2bf91b14f15011efbb77ac1f6b220ee8/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.sage Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února Vypada to jak ustecky a moravskoslezsky vs zbytek republiky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února (upraveno) Šéf dopravní policie Zlý bojuje o život. Zranit se měl při hádce s manželem | TN.cz Manželská hádka v CZ. Není to humor, tak asi sem. Upraveno 24. února uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února V 23. 2. 2025 v 21:08, petr_cha napsal: ... vychod vs zapad.. Rozšířit Je to tak, ale Šumava z druhé strany, okolo Kaiserslauternu, Černý les a části Porúří byly taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února V 24. 2. 2025 v 14:14, eloga napsal: Šéf dopravní policie Zlý bojuje o život. Zranit se měl při hádce s manželem | TN.cz Manželská hádka v CZ. Není to humor, tak asi sem. Rozšířit Nechtěně ho uhodil květinou.... v pětikilovým květináči. Ale jako fakt nechtěně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února Já už ve světě fakt ničemu nerozumím. USA, KLDR a rusáci hlasují společně. Israel absolutně nechápu, proč je proti. Kvůli USA? chudák Ronald. Ten se musí v hrobě točit jak vrtule 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února (upraveno) V 24. 2. 2025 v 18:02, Roman I. napsal: Já už ve světě fakt ničemu nerozumím. USA, KLDR a rusáci hlasují společně. Israel absolutně nechápu, proč je proti. Kvůli USA? chudák Ronald. Ten se musí v hrobě točit jak vrtule Rozšířit JJ, Izrael kvoli USA, zrovnali sa s US liniou. Plus im vracaju tie roky ked Ukrajina hlasovala stale proti Izraelu. Skoro nikdy nie s nim, maximum co dokazali sa obcas zdrzat. Aj ked ziadali o zbrane (ktore nedostali), aj ked im tam poslali Izraelcania polnu nemocnicu a materialnu pomoc. Ludia tam na to hlasovanie celkom nadavaju (v diskusiach). Upraveno 24. února uživatelem M109 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.sage Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února OSN uz je uplne mimo... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února (upraveno) V 23. 2. 2025 v 21:08, petr_cha napsal: ... vychod vs zapad.. Rozšířit To je mapa z voleb do EP Upraveno 25. února uživatelem exell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se