Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 23 minutami, Jarett napsal:

V tom návrhu nešlo o inteligenci, ale o schopnost zpracovávat a třídit informace :) Titul samozřejmě není žádná záruka, ale je tam alespoň potenciál nebýt jako “Fanda” 🤣

Hm, mně to přijde spíš jako další štěpení společnosti. Navíc pokud jde o něco jako volební právo. 

• Dát hlas 1
  • Odpovědi 21,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 15 minutami, Conrad napsal:

I jiné řešení stojí za zvážení . Pokud máš chmury na duší jsou dvě možnosti, Prober to se svým nejlepším přítelem, nebo ještě lépe zajeď do hospody kam jistě už nikdy nepřijdeš, vyber si chlapa, který bude za pivo nebo rum ochoten tě poslouchat ,všechno mu po pravdě vyblej a daleko lépe ti bude na duši, nehledě na to, že pivo a rum vyjde  nesrovnatelně levněji než psycholog 😀

Miluju tyhle rozumy, aneb "máš-li veliké chmury, vyřešíš je za dva rumy"... 

Conrade měl bys na tom postavit alespoň platformu na herohero, to se bude líbit 🤑 

Odesláno
před 3 hodinami, Duke650 napsal:

Fanda vystudoval opraváře zemědělských strojů. S odřenejma ušima, ale mistr ho měl rád.

Hodnej kluk, v hospodě sedává v rohu pod televizí, aby dobře viděl na fotbal a hokej, biatlon už nesleduje.

Hodně se našel v mRNA vakcínách a molekulární biologii. V šesté třídě kreslil trepku.

Úplně přesně neví, proč je 28. října doma, ale v historii Ukrajiny vyniká. Všichni jsou fašisti a začalo to 2014.

Z fyziky propadal, ale je odborník na proudové letectvo, v klidu a fundovaně vám jedním slovem vysvětlí, že F35 jsou píčovina.

Chemie taky nic moc, ale pohledem na trubku dokáže rozpoznat ruskou ropu a plyn. Easy.

Trojčlenku neovládá, ale velmi dobře se orientuje v bitcoinových peněženkách a přesně ví, kde jsou všechny miliardy.

Jeho utajenou superschopností je znalost francouzského školství. Ve středu sice ještě nevěděl, co znamená slovo nostrifikace a Magistra znal jen jako flašku na baru, dnes už má ale jasno, že doktorka Dekroja by měla okamžitě podat demisi.

Potvrdila mu to dokonce i umělá inteligence, takže je to neprůstřelný.

Fanda půjde v říjnu volit. Fandů je hodně.

Pokud nechceš Fandy ve vládě, měl bys jít taky.

před 3 hodinami, Jarett napsal:

Dosti výstižné :)

Nemůžu si vzpomenout kde, ale četl jsem návrh, aby do hlasů ve volbách promlouvalo vzdělání. Se základním by měl volič jeden hlas, se středním dva a vysokoškoláci měli hlasy tři. Myslím, že už jen předvolební kampaně by stály za to :D

Za mě ubohé. Oboje

• Like 2
  • Díky 1
  • Dát hlas 4
Odesláno (upraveno)
před 18 minutami, Bobisek napsal:

Miluju tyhle rozumy, aneb "máš-li veliké chmury, vyřešíš je za dva rumy"... 

Conrade měl bys na tom postavit alespoň platformu na herohero, to se bude líbit 🤑 

Mýlíš se, ty rumy by nebyly  pochopitelně pro tebe, ale pro toho maníka, aby vydržel tě poslouchat

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
před 4 minutami, ragu napsal:

Vážně člověk musí k doktorovi když si zlomí ruku? Nedokáže to fyzicky zdatnej jedinec zpracovat

Ragu, zlomená ruka je diagnóza. "Chmura" diagnóza není.

Odesláno
před 6 minutami, ragu napsal:

Vážně člověk musí k doktorovi když si zlomí ruku? Nedokáže to fyzicky zdatnej jedinec zpracovat sám?

Tohle srovnání dost pokulhává.

Holt moderní je každou hovadinu ventilovat a běžet se za nějakým " odborníkem " hned poradit. A pak se dozvíš, že to zase takovej odborník neni ( pár příkladů by se z nedávné minulosti našlo, ale byla by to podpasovka ). Psychologa opravdu drtivá většina lidí nepotřebuje.

Odesláno
před 1 minutou, Jeronimo napsal:

Tady jsou poslední dvě stránky jeden o voze a druhý o koze. :D

Ses v zumpě, tak co chceš 🤣🤣🤣🤣

Odesláno

Tak nějak. Pokud má člověk duševní nemoc, nepochybně pomoc odbornika potřebuje. Ale běžné chmury? Tam záleží na každém jedinci a jeho nastavení, řekl bych. Někdo potřebuje i v těchhle připadech pomoc, někomu se stačí vykecat kamarádovi a někdo nepotřebuje ani to.

• Like 1
Odesláno
před 2 minutami, Jeronimo napsal:

Tady jsou poslední dvě stránky jeden o voze a druhý o koze. :D

Sorry, moje chyba, za tuhle digresi můžu já :D

Odesláno
před 10 minutami, Conrad napsal:

Mýlíš se, ty rumy by nebyly  pochopitelně pro tebe, ale pro toho maníka, aby to ,co z tebe vypadlo vydržel.

Conrade já tomu porozuměl napoprvé, mě obvykle nedělá interpretace textu problémy. Kdybych myslel na svépomoc, napsal bych "máš-li velké chmury, vyřešíš je dvěma rumy"...

Odesláno (upraveno)
před 5 minutami, martar napsal:

Sorry, moje chyba, za tuhle digresi můžu já :D

Néé, to platí i na mě. :) V hospodě by to celé probíhalo určitě lépe. 🍻

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

Svoje jsem k tomu řekl a nepotřebuju to obhajovat. Jestli všichni spolehlivě rozpoznate blbý nálady od počínající deprese a jste schopni dobře zpracovávat svoje emoce, přeju vám to.

Z vlastní zkušenosti vím, že spousta lidí co jsou navenek tvrďáci pak v reálným životě má problémy se zdánlivě normálními věcmi - nenasirat se kvůli každý blbosti, umět pochválit a přijmout pochvalu, umět prožívat pozitivní momenty a zpracovávat ty nehezký jinak než chlastem a házením s věcma nebo boucháním dveří. 

• Dát hlas 7
  • Hlasovat proti 2
Odesláno
před 1 minutou, Bobisek napsal:

Conrade já tomu porozuměl napoprvé, mě obvykle nedělá interpretace textu problémy. Kdybych myslel na svépomoc, napsal bych "máš-li velké chmury, vyřešíš je dvěma rumy"...

:cheers:

Odesláno (upraveno)

Já si řekl též své, trapné srovnávat zlomeninu s nějakou depresi je mimo a evidentně jsme každej na jiné vlně ( protože jestli někdo nezvládne pochvalu. ..... je evidentně stále něco jinýho, než zlomená ruka. A rady od někoho, kdo evidentně nezvládá své emoce, opravdu není potřeba.

Upraveno uživatelem kuncák7
  • Like 1
Odesláno

Uvědomuju si, že jsem neskutečně naivní trubka. Z nějakého důvodu jsem potlačil v sobě pravdu, že historie se točí ve spirále, opakuje se, jen s jinými kulisami a blbců ve společnosti neubývá.

Fanda má poprvé v dějinách neomezený informační dosah přes ty internety.   Ty internety dělají Fandovi informačním smogem v palici takový maglajz, že musí hledat jednoduchá řešení. Na víc nemá a sebereflexi taky ne. Vše ukazuje, že přijde období ochlokracie a Fandových vymodlených kvazivůdců. Fandu nezastavíš.  A to Fanda netuší, že si na něj v tom jeho neomezeným info světě brousí zuby nová škodná. Zatím nesměle vystrkuje růžky. Vždyť je s námi jen pár let a říká si AI, která se spustí s každým, kdo to s ní hude umět.Za pár let Fanda nebude ani vědět, jak se jmenuje a čí je slouha.  Pánbů s Fandou. Teda s námi. 

• Dát hlas 3
Odesláno (upraveno)

Ragu- zdaleka ne. Jen zaujala hloupost, která vede k rozhodným spekulacím a srovnáním. Asi Al. Jo a jestli jsi si vztáhl poslední větu na sebe, nebyla osobní, spíš je to narážka všeobecna, nebyla adresná.

Upraveno uživatelem kuncák7

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...