Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 6 minutami, SUZUKIGSXR napsal:

Bert by měl asi přesunout onen super vtip o "plotové želvě" z vlákna "humor" do vlákna např."černý humor".

Hm, koukám, tady roste kvalitní kádr na moderátora ..... 🤣

• Odpovědi 19,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 6 minutami, Prochy68 napsal:

Počkej, tys to ale nějak popletl, teď právě ti seikari budou konečně mít všichni rolády 😉

Vim jak to myslis a jako jo, sranda. Ale kdyz to vezmu z pohledu firem pricucnutejch na vladni strany, no nevim.

Odesláno
před 16 minutami, Maro napsal:

Kamo, tys to realne hodil Dýzlům a máš pocit jak jsi nad tim vyzral... nejsi komous ani extremista? Tak se podívej s kým filcka hlasuje a jaké lidi jsi dostal do sněmovny. Tak asi gratulki no... ale tak co ja vím, treba máš s Borisem nějaký kšeft a nějaký drobeček ti z té vysněné zdravotní reformy kápne, pak se to aspoň bude dát hodnotit jako prospecharstvi a ne jako hloupost.

Takže kdo nevolil Fialu je extremista ,populista, dezolát a proruský, zatím co kdo to dal motoristům je prospěchář nebo hlupák, myslíš to tak ?

• Dát hlas 3
Odesláno
před 16 minutami, Conrad napsal:

Sice nejsem politolog, ale domnívám se, že výsledek voleb by nebyl jaký je , kdyby Fiala všechny co zrovna nebyli z jeho vlády odvázaní neoznačoval jako   proruské dezoláty, ,populisty a extremisty

Souhlasím. Jsem jen nemocniční krysa a pobíječ much, ale jestli něco téhle partě nešlo, tak komunikace. Komunikací a nějakou alespoň bazální dávkou empatie (jak to slovo nesnáším) rozhodně neoplývali.

Jeden můj pacient je policejní vyjednávač. Ptal jsem se ho, jaký z toho má dojem. Cituji: "kdyby byli zticha, tak by to snad bylo lepší, než tohle". 

• Dát hlas 2
Odesláno
před 18 minutami, Conrad napsal:

Takže kdo nevolil Fialu je extremista ,populista, dezolát a proruský, zatím co kdo to dal motoristům je prospěchář nebo hlupák, myslíš to tak ?

Ale vubec ne, jenom ten, kdo volí otevřeně kolaborantske a prospecharske zastupce. Takový človek je pak buď dezolat, kolaborant, prospechar nebo proste jenom hlupák. Ktera z těchto kategorií to je, závisí jen na úrovni uvědomění daného konání.

• Díky 1
  • Haha 1
  • Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)
před 10 minutami, Maro napsal:

Ale vubec ne, jenom ten, kdo volí otevřeně kolaborantske a prospecharske zastupce. Takový človek je pak buď dezolat, kolaborant, prospechar nebo proste jenom hlupák. Ktera z těchto kategorií to je, závisí jen na úrovni uvědomění daného konání.

+Obdivuji se tvém jasnozřivu  ,že Motoristé jsou prospěcháři

Tedy pokud tě správně chápu Stačilo, SPD a Ano jsou kolaborantští, Motoristé  prospěcháři takže   Spolu a Piráti se Stan jsou to pravé ořechové.

Upraveno uživatelem Conrad
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
před 43 minutami, Bert napsal:

Hm, koukám, tady roste kvalitní kádr na moderátora ..... 🤣

Hm, že by ta funkce moderátora byla tak nízko? Jdu shánět lubrikant 🤣🤣

Odesláno
před 41 minutami, Prochy68 napsal:

Počkej, tys to ale nějak popletl, teď právě ti seikari budou konečně mít všichni rolády 😉

A co teprve zaměstnanci Kosteleckých uzenin a Vodňanského kuřete. U PIGEUTA v Praze by měli rozšířit otvírací dobu.

Odesláno
před 2 minutami, kuncák7 napsal:

Hlavně se v prodejně nepřehmátni , hned vedle v regálu jsou sněhové řetězy🤣

• Dát hlas 1
Odesláno
před 8 minutami, kuncák7 napsal:

Za 30 stříbrných tě pustím ve frontě před sebe.🤣

Odesláno

Sice jsme v žumpě, ale i tak bych byl nerad aby došlo ke zbytečnému nedorozumnění ohledně "nálepkování".

Zmiňované "Fialovo Parte" mi skutečně padá do spamu už delší dobu, prokládáno pochybnými screenshoty na téma "Zlý západ" a "Fiala=válečný štváč", zatímco "skvělá soudružka Konečná s SPD nás dovedou až do rozzářené Moskvy" - pro loosery žijící dle hesla "rychle to sdílejte než nám to smažou" je to holt celodenní hobby. 

Že na stejně trapnou notu s kampaní "Nejhorší premiér" při přetahování dušiček naskočil i Bureš je chyba které bude litovat, protože bez uřvaného a nepředvídatelného Pitomia teď stabilní vládu neslepí (stejně když minule vykostil komanče+ČSSD). Stejnou krátkozrakost bohužel projevil i fanclub provládních trpaslíků, kteří se naopak mohli přetrhnout ve vymýšlení "nacistických" nálepek na Turka, aniž by si spočítali že bez nahnání Motoristů do náruče ANO by letošní letošní volby pro Bureše skončily stejným provarem jako minule.

Ale koukám že někteří už tu mají nakoupíno tolik že asi nemá cenu pokračovat :thumbsdown_anim:

• Díky 1
  • Dát hlas 3
Odesláno

Šel jsem před odletem do pohody do hospody na pár škopků, ale dal jsem zklamán pouze jedno a vypadnul... páč se celá hospoda hadala 😖 Nechápu.... jenom blb nad politiky zoufá...

• Dát hlas 2
Odesláno

Chlapi, výsledky nejsou super, ale pojďme se radovat z toho, že tahle země řekla komoušům jasné - stačilo!

To je za mě opravdu skvělá zpráva těchto voleb.

Poté jsem ještě potěšen z toho, že piráti jsou nad notoristy a spd a taky že havlíček nesplnil svoji pražskou kvótu. Jsou to malá vítězství, ale potěší.

• Like 1
  • Dát hlas 6

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...