Bert Odesláno 8. října Autor Nahlásit Odesláno 8. října ..... Na plakátu vyvěšeném v prostorách VŠCHT se například objevila nepravdivá informace o 680 000 mrtvých v Gaze, což je číslo, s nímž nedávno operovala zpravodajka OSN pro lidská práva na palestinských územích Francesca Albaneseová. Číslo však neodpovídá realitě a nekoresponduje nejen se statistickými údaji o demografii Pásma Gazy, ale ani s daty, která uvádí samotný Hamás. To je obzvlášť zarážející u studentů exaktních věd, u nichž se předpokládá, že jim škola vštěpuje zásady pravidel akademické práce..... Pro připomenutí: převzali data od paní, která tvrdila, že v Gaze zemřelo 380000 dětí. K čemuž nejen já dodávám: tolik jich tam ani nežilo .... 6
Návštěvník eloga Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října (upraveno) Tady to začíná být docela zábavné. Zejména vnitřní a zahraniční politika a události s komentáři chronomagorů různé sběratelské úrovně. Level Žumpa dost dobrý, lepší než Humor. Ovšem ta VŠCHT, to je tedy humus. Upraveno 8. října uživatelem eloga
Bert Odesláno 8. října Autor Nahlásit Odesláno 8. října Před hodinou, H-B napsal: Hele ja nemam az tak hluboky vhled, ale od sirsi skupiny pratel, co podnikaji v pohostinstvi (restaurace, kavarny) celkem jasne zaznivalo, ze to mnoha slape na kuri oka - v tom smyslu, ze se bez uctenek a evidence trzeb proste ruzne smelilo a obchazelo. Jak jsem rekl, neumim posoudit realny prinos na urovni penez, ale registroval jsem realny prinos ve smyslu narovnani nekterych levaren. Takze proc ne Při vší úctě k bojům, které mezi sebou pinglové a jejich šéfové vedou, podotýkám: Příjmy HDP z hostinské činnosti (odečítám ubytování, neb se o něm nezmiňuješ) jsou 1 procento. Kvůli tolik zprofanovanému jevu (opakuji: závist mezi pingly) mi přijde jako ryzí 3,14čovina EET jakkoli propagovat, či obhajovat, byť například ve formě Tvého korektního příspěvku. 2
elloco Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října před 59 minutami, Bert napsal: ..... Na plakátu vyvěšeném v prostorách VŠCHT se například objevila nepravdivá informace o 680 000 mrtvých v Gaze, což je číslo, s nímž nedávno operovala zpravodajka OSN pro lidská práva na palestinských územích Francesca Albaneseová. Číslo však neodpovídá realitě a nekoresponduje nejen se statistickými údaji o demografii Pásma Gazy, ale ani s daty, která uvádí samotný Hamás. To je obzvlášť zarážející u studentů exaktních věd, u nichž se předpokládá, že jim škola vštěpuje zásady pravidel akademické práce..... Pro připomenutí: převzali data od paní, která tvrdila, že v Gaze zemřelo 380000 dětí. K čemuž nejen já dodávám: tolik jich tam ani nežilo .... Toto je naprostá zhovadilost a mělo by to skončit jejich vyloučením, protože co je to jiného, než podpora terorismu. A rektor by měl jít s nimi... 1 1
elloco Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Ta podpora Palestiny mi strašně zvedla pajšl. To můžou rovnou 24.2. vyvěsit ruské vlajky. Anebo 11.9. vyvěsit vlajky Al-Kaidy. Co je tohle za čuráky? 8 1
marecenator Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/slovensko-jan-carnogursky-mariupol-cesta-ukrajina-rusko-valka.A251008_105714_zahranicni_kha Tak to proste je, co prorusak, to curak.
Zlý Jabko Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Děsivý je, že vejška - a zvlášť taková topka jako VŠCHT - má studenty primárně naučit pracovat s informacemi; jak je najít, ověřit, interpretovat. Fail ve fázi 1, 2 i 3. Snad to lze omluvit tím, že tyhle broskvoviny vyvěsili bažanti, čerství prváci, kteří ještě neměli moc času na skutečný používání obsahu lebeně. Seminárka na statistiku tamního konfliktu by je mohla poučit, povinný cvika z etiky řekněme.
YPO Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Studenti jenom papouškujou to co jim někdo naleje do hlavy - žádnej vlastní názor. Možná jeden z deseti. Mám to doma. 1
Zlý Jabko Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Konfrontovat s fakty nebo změnit školu asap. Kristova noho, já doufal že se nám tenhle shit vyhne...
TomTomTom Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října před 2 hodinami, elloco napsal: Ta podpora Palestiny mi strašně zvedla pajšl. To můžou rovnou 24.2. vyvěsit ruské vlajky. Anebo 11.9. vyvěsit vlajky Al-Kaidy. Co je tohle za čuráky? A ze svých daní ani nechci tyhle čuráky podporovat…dlouho mě tak nic nenasralo, jako tohle!
H-B Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října S temahle imbecilama fakt bude sranda: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/petr-macinka-auto-pickup-hrad-buran.A251008_123549_domaci_pmk
H-B Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října před 2 hodinami, Bert napsal: Při vší úctě k bojům, které mezi sebou pinglové a jejich šéfové vedou, podotýkám: Příjmy HDP z hostinské činnosti (odečítám ubytování, neb se o něm nezmiňuješ) jsou 1 procento. Kvůli tolik zprofanovanému jevu (opakuji: závist mezi pingly) mi přijde jako ryzí 3,14čovina EET jakkoli propagovat, či obhajovat, byť například ve formě Tvého korektního příspěvku. Ja muzu jen reprodukovat co jsem slysel a rozhodne to nebylo nejaky pingl zavisti. Spis o tom, ze se mnohdy nepriznavaly velky casti trzeb. 1
obrbobr Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října před 4 hodinami, Bert napsal: ..... Na plakátu vyvěšeném v prostorách VŠCHT se například objevila nepravdivá informace o 680 000 mrtvých v Gaze, což je číslo, s nímž nedávno operovala zpravodajka OSN pro lidská práva na palestinských územích Francesca Albaneseová. Číslo však neodpovídá realitě a nekoresponduje nejen se statistickými údaji o demografii Pásma Gazy, ale ani s daty, která uvádí samotný Hamás. To je obzvlášť zarážející u studentů exaktních věd, u nichž se předpokládá, že jim škola vštěpuje zásady pravidel akademické práce..... Pro připomenutí: převzali data od paní, která tvrdila, že v Gaze zemřelo 380000 dětí. K čemuž nejen já dodávám: tolik jich tam ani nežilo .... je potřeba Bertovi trochu spravit náladu 1
odjinud Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října před 39 minutami, H-B napsal: S temahle imbecilama fakt bude sranda: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/petr-macinka-auto-pickup-hrad-buran.A251008_123549_domaci_pmk Ideální kára pro ministra živ. prostředí, ne?
petr_cha Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Vylhaný stav, díry kam se podíváš a skutečnost vylepšená windfall tax. https://www.idnes.cz/ekonomika/doprava/rozpocet-stavby-sfdi-dalnice-zeleznice.A251007_163354_eko-doprava_cfr?zdroj=sph_hpZa ten titulek na idnesu bych nekomu dal na kokos... naprosto sileny... uz mesic se diskutuje kolik penez dat do fondu dalnic na pristi rok.. v návrhu rozpoctu bylo mene nez letos.. pak to mirne navysili, letos bylo rekordnich 160 miliard.. na pristi rok zatim 145 miliard.. prijde babis, zjisti po rozhovoru s sefem fondu, ze teoreticky je mozno stavet az za 185 miliard, ze je dost pripravenych staveb, ktere by se daly zahajit, a zacne rvat do eteru, ze koalice ukradla 50 miliard na tanky... takze uz lidi zacinaji rvat, ze koalice rozkradla fond dopravy... totalni bullshit...aneb jak udelat chaos a lhat, vid babisu... priptavte se na 4 roky mikromanagementu a tiskovek...https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/nabidku-na-ministra-dopravy-jsem-nedostal-rika-sef-rsd-matl-rozjete-stavby-podle_2510071620_vdv
Bert Odesláno 8. října Autor Nahlásit Odesláno 8. října před 23 minutami, obrbobr napsal: je potřeba Bertovi trochu spravit náladu Velmi děkuji, ale myslím, že ten problém je pekelný. Odhlédněme od specifické problematiky Izrael versus Hamás. Uvědomme si, že žijeme ve světě, kde zpravodajka OSN pro danou problematiku plácá sračky, které jsou vyvratitelné na základě primitivních počtů. Hele, opravdu tohle chceme? P.S. Pokud to byl Tvůj pes, udělal jsi mi radost dvojnásobnou
petr_cha Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Narust stavebnictvi byl mezirocne +17%... i kdyby dolili na dluh dalsich 50 miliard do dalsich dalnic.. kdo to bude stavet.. kde se vezmou delnici.. a to soubezne chteji vyhanet ukrajince.... vice penez na dalnice, vice penez na hypotéky.. nezamestnanost nizka, kapacity omezene a vysledek bude? Narostou ceny.. co jineho... kdyz do neceho se budou cpat penize pod tlakem a na dluh... a nemovitosti to umi rychle..A predpokladam, ze dalsi tyden babis dorazi do zdravotnictvi, zase se jakoze zhrozi a zacne tam slibovat penize.. a dalsi tyden dorazi do... a tak dale..
nickolas Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října ...a zároveň dodat firmám 100000 zahraničních dělníků https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-firmy-ano-chce-privest-firmam-100-tisic-cizincu-cesko-jich-ale-potrebuje-mnohem-vic-288564#dop_ab_variant=1&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=abtest291_sirsi_tt_varCC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Jinak iDnes nikdy nepřestal kopat za Babiše
YPO Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října (upraveno) Mě se líbí jak jsme jako bez ukrajinců v prdeli Kdo stavěl když tu ukrajinci nebyli ? Mimochodem za 300 hodin výuky je z vás zedník jak vyšitej a ještě to za vás zaplatí úřad práce Hurá do toho a konec stížností - nikoho nepotřebujem aneb z kanclů na stavbu a šup. Bude líp? ANO Upraveno 8. října uživatelem YPO 1
petr_cha Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Muzes zacit premlouvat cechy na ulici, at jdou k lopate a zednicke lzici.. good luck..Pracuji tu mongolci, filipinci, ukrajinci a dalsi.. v tom clanku vyse mas konstatovani, ze tu pracuje skoro milion cizincu a stale je nedostatek lidi... vyhanet se budou jen ukrajinci a ANO doveze asi autobusama nekoho ze severniho polu.. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se