Josef01 Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Ať si vláda jezdí třeba v Rollsech, jen kdyby se chovali slušně, nekradli a nepaktovali se s Rusákama. 1 8
Jehlan Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Před hodinou, Pozorovatel napsal: Je to politika, tak tady. Každé jedno slovo
petr_cha Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Az si zase bude ODS stezovat, ze prohrava volby... tohle jsou ty drobky, co proste tvori spatny obrazek...
Bert Odesláno 10. října Autor Nahlásit Odesláno 10. října Petře, tady si ale myslím, že ODS křivdíš. Vysvětlím: špatně není to, že nějak hlasovala. Špatně je to (a sám příspěvek to implikuje), že hlasování vůbec bylo. Pro jistotu cituji: Vzpomeňte se na to (poznámka Bert: gramatická chyba v originále) až budou tyhle strany držkovat o zbytečných regulacích z EU. Tedy hlasování úplně o hovně, a je jedno, jak kdo hlasoval. Chybou je samotné hlasování (regulace), nikoli jeho výsledek. P.S. Za sebe dodávám poznámku: nechci žrát burger z "plant based meat" ..... 1 1
Kotlick Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října (upraveno) Stran EU a jejího fungování doporučuju poslouchat Bruselský diktát od Půra a Housky. Mají hluboký vhled do fungování EU institucí a pak vás často přejde držkování na EU. Ty absurdity tam většinou nosí národní státy a jejich zástupci. Komise EU a byrokratický aparát je často "vylepší" a pošle dál. My si tady myslíme, jak je Uršula a další to největší zlo, ale ona dostane noty od národních států/ministrů ty pak jede. To že je to bláznivá bába nerozporuju, ale je třeba si zamést i před vlastním prahem. Viz. ETS2 a naše předsednictví. Nebo automobilky a rok 2035. Chystám se i na tu jejich knihu, už to vyšlo jako audio. Upraveno 10. října uživatelem Kotlick 1
HN_R200 Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Před hodinou, petr_cha napsal: Az si zase bude ODS stezovat, ze prohrava volby... tohle jsou ty drobky, co proste tvori spatny obrazek... Za mě to jsou ale body plus. Tak jako nemáme pomazánkové máslo, protože "máslo" musí obsahovat alespoň 80 % tuku v sušině, tak prostě burger je pro mě automaticky z masa a když někde vidím burger, nechci zkoumat, jestli někde malým písmem není dodáno, že je to bezmasá varianta. Pro mě je to sjednocené názvosloví, ne zbytečná regulace. 2 1
Kotlick Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Navíc to pomazánkové máslo by šlo možná vyjednat jako vyjímka, kdyby se někdo posnažil. Vrátím se k podcastu Bruselský diktát: Čeští politici/vláda/ministerstva/úřady dlouho kašlali na EU, nic nevyjednávali, nehledali spojence. Nekomunikovali s našimi komisaři. Totální nezájem o dění v institucích unie. A když došlo na hlasování tak čuměli jak péra z divanu. Bohužel za spoustu věcí si můžeme sami. 1 2
YPO Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Přesně ... bych to zaved i u piva ... prostě jenom pivo. Kdo má furt přemýšlet jestli desítku, dvanáctku, velký, malý, tmavý, světlý ...... Prostě pivo a nazdar.... kdo to má furt studovat že jo ?
HN_R200 Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října před 9 minutami, YPO napsal: Přesně ... bych to zaved i u piva ... prostě jenom pivo. Kdo má furt přemýšlet jestli desítku, dvanáctku, velký, malý, tmavý, světlý ...... Prostě pivo a nazdar.... kdo to má furt studovat že jo ? Ale stále ti to splňuje legislativní definici piva, viď? ... pěnivý nápoj vyrobený zkvašením mladiny připravené ze sladu, vody, neupraveného chmele, upraveného chmele nebo chmelových produktů, který vedle kvasným procesem vzniklého alkoholu (ethylalkoholu) a oxidu uhličitého obsahuje i určité množství neprokvašeného extraktu; slad lze do výše jedné třetiny hmotnosti celkového extraktu původní mladiny nahradit extraktem, zejména cukru, obilného škrobu, ječmene, pšenice nebo rýže; u piv ochucených může být obsah alkoholu zvýšen přídavkem lihovin nebo ostatních alkoholických nápojů... Vyhláška č. 335/1997 Sb., § 11. 1 1
petr_cha Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Jj, rekl bych, ze je milion jinych veci k reseni nez hledat pravoplatnou definici burgeru a nechat hlasovat o jejim vylepseni :-)Pochvala naopak za stazeni toho navrhu na smirovaci chat control... stahli Dani v EU na popud odporujicich statu...
petr_cha Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října A z vaznejsiho soudku.. tak kolik da babis na obranu? Kdyz uz ted rve, ze kvuli tankum se nemohou stavet dalnice..
Maro Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října (upraveno) Tak ale touhle logikou by mel mít burger i přesně dané složení, stejně jako špekaček ne? Jako mi je to v celku fuk, Burešův parek je taky parek, i kdyz je v podstate plant based (byť se stopovymi prvky kuřecího separatu), tam to rozlišit umíme, ale na burger nám mentální kapacita nestačí, takze na to potřebujeme regulaci? To by skoro jeden řekl, ze to pravi konzervativci dělají spis nateuc. Upraveno 10. října uživatelem Maro 1
YPO Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října před 6 minutami, HN_R200 napsal: Ale stále ti to splňuje legislativní definici piva, viď? ... pěnivý nápoj vyrobený zkvašením mladiny připravené ze sladu, vody, neupraveného chmele, upraveného chmele nebo chmelových produktů, který vedle kvasným procesem vzniklého alkoholu (ethylalkoholu) a oxidu uhličitého obsahuje i určité množství neprokvašeného extraktu; slad lze do výše jedné třetiny hmotnosti celkového extraktu původní mladiny nahradit extraktem, zejména cukru, obilného škrobu, ječmene, pšenice nebo rýže; u piv ochucených může být obsah alkoholu zvýšen přídavkem lihovin nebo ostatních alkoholických nápojů... Vyhláška č. 335/1997 Sb., § 11. Jasný - poukazuju na to, že už jsme líní si přečíst jídelní lístek a řeší se to v Bruselu. To sme to dopracovali 1 1
Josef01 Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října před 12 hodinami, Pozorovatel napsal: Je to politika, tak tady. V ledasčem má pán pravdu i když zase občas tu svou "jedinou správnou", ale jestli k tomu "blahu" vede tahle zvolená parta minimálně nemorálních a sprostých lidí si nemyslím. Souhlasím s tím, že politika a potažmo demokracie našeho typu je vyčerpaná a neschopná někam svět rozumně směřovat. 1
Pozorovatel Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října @Josef01 samozřejmě, proto jsem tam ani nepsal, že se s tím na 100% ztotožňuji, ale dost se to tomu blíží. Každopádně ten "pán" udělal pro propagaci naší země v zahraničí možná víc, než kdejaký politik a ve svém oboru patří ke špičce (minimálně v herním světě, kde již stovky tisíc až milióny lidí ví, kde je ČR a že tu máme nějaké Trosky kterým to mimochodem brutálně zvedlo návštěvnost a pořádají se u nás různé středověké akce, na které jezdí lidi i ze zahraničí = podobně, jako zase Polsko "proslavil" Zaklínač). Proto mi přišlo zajímavé si ho poslechnout a podělit se o to 1
H-B Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Turek ministrem zahranici je ten nejabsurdnejsi joke okoli letosnich voleb. To je proste neuveritelny.
ragu Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Filip nás v Bruselu nezradí. Teda podruhý už to neudělá. 1 2
H-B Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října před 6 minutami, ragu napsal: Filip nás v Bruselu nezradí. Teda podruhý už to neudělá. Ja uz se hlavne tesim, jak budou kontrolovat a krotit Andreje. O tom jak je ten imbecil vnimanej okolo MZV ani nemluve
Roman I. Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Uvidíme, jestli našemu ministru zahraničí vylítne při státní návštěvě Německa nebo Izraele pravačka, aby jim ukázal, kolik je u nás sněhu. Ale osobně jsem překvapený, jaký vnitřní klid jsem v sobě tento týden objevil. Je mi U prdele politika i ta část Našich spoluobčanů, co to tomuhle paskvilu Naházela. Viděl jsem nějakou statistiku, že je volili důchodci, OK umím pochopit. Jejich životní priority korespondují s tím, co jim nasliboval. Bezpečí a určitou sociální jistoty. Opravdu si to bez jakékoliv ironie dovedu U důchodce zdůvodnit. Druhá největší skupina jsou lidi bez vzdělání, bez zaměstnání. Neříkám já, říkají čísla. Takže to shrnu. Často lemplové, kteří se neumí zajistit a najít práciv zemi s nejlnižší nezaměstnanosti v Evropě. Tohle jim životní úspěch a štěstí nezajistí. Za každé vlády to budou často lemplové, se kterými bych život neměnil. Sečteno a podtrženo. Nezajímají mě oni ani jejich volení zástupci. Já se o sebe postarat dokážu a tyhle nadcházející roky nejsou mým příběhem. 4 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se