Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechci toho bezmozka s kvérem nijak omlouvat. Mám jen jedno "ale"...

Když jsem byl jako studentský ucho a pak ještě jednou na stáži, tak jsem v půjčovně aut a od mých buddies dostal jako overseas jasné instrukce:

1. papíry voz na palubce

2. když tě zastaví jakýkoli policajt (kdo se má mezi těmi jejich složkami taky vyznat, že), tak zastav, nech obě ruce na volantu, jako první mu řekni, že jsi cizinec a poslouchej ho, co máš dělat. Stěžovat si můžeš pak.

Tak moc nerozumím tomu, že se snažila odjet.

• Dát hlas 1
  • Odpovědi 21,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jenom si sem odložím, ať se v budoucnu můžeme pobavit ....

Filip Turek oznámil, že podá žalobu na ochranu osobnosti proti prezidentu Petru Pavlovi (a požaduje omluvu) 9. ledna 2026 (v pátek) během návštěvy Ukrajiny, konkrétně v Kyjevě, kde doprovázel ministra zahraničí Petra Macinku.

Řekl to novinářům přímo na místě (některé zdroje uvádějí podvečer nebo večer). Reagoval tak na páteční dopis prezidenta Pavla premiérovi Babišovi, ve kterém Pavel zdůvodnil odmítnutí jmenovat Turka ministrem životního prostředí (mj. nedostatkem respektu k právnímu řádu a bagatelizací nacismu).

Přesná citace z Turkových slov (shodná ve více zdrojích): „Jeho zdůvodnění se mě hluboce dotýká. V nejbližších dnech podám žalobu na ochranu osobnosti a budu žádat, aby se mi prezident omluvil.“

Zdroje: iROZHLAS.cz, Seznam Zprávy, Hospodářské noviny, ČT24, Blesk.cz a další média z 9.–10. ledna 2026.

A k tomu BERT dodává:

1. Co je to v nejbližších dnech? 5, 10, 20?

2. Chci vidět, jak to jeho právník napíše vzhledem k tomu, že výroku se prezident dopustil v přímé souvislosti s výkonem své funkce.

3. Ještě rozvedu bod dva. A nebo je Turek takovej debil, že si ve své bohaté knihovně, o níž tvrdí, že je větší, než knihovna Umberta Ecca, přečte něco jako: právníkem snadno a rychle, no a ve své nabubřelosti a za použití toho nejlepšího selského rozumu sepíše a podá žalobu sám 🙂

• Like 1
Odesláno

Jeste takovej dotaz mimo, ale z jakyho titulu jel Turek na Ukrajinu s Macinkou? Predpokladam, ze si tu cestu platil sam, ze? ;)

• Like 1
Odesláno
před 31 minutami, Bert napsal:

Filip Turek oznámil, že podá žalobu na ochranu osobnosti proti prezidentu Petru Pavlovi (a požaduje omluvu) 9. ledna 2026 (v pátek) během návštěvy Ukrajiny, konkrétně v Kyjevě, kde doprovázel ministra zahraničí Petra Macinku.

Řekl to novinářům přímo na místě (některé zdroje uvádějí podvečer nebo večer). Reagoval tak na páteční dopis prezidenta Pavla premiérovi Babišovi, ve kterém Pavel zdůvodnil odmítnutí jmenovat Turka ministrem životního prostředí (mj. nedostatkem respektu k právnímu řádu a bagatelizací nacismu).

Přesná citace z Turkových slov (shodná ve více zdrojích): „Jeho zdůvodnění se mě hluboce dotýká. V nejbližších dnech podám žalobu na ochranu osobnosti a budu žádat, aby se mi prezident omluvil.“

Zdroje: iROZHLAS.cz, Seznam Zprávy, Hospodářské noviny, ČT24, Blesk.cz a další média z 9.–10. ledna 2026.

A k tomu BERT dodává:

2. Chci vidět, jak to jeho právník napíše vzhledem k tomu, že výroku se prezident dopustil v přímé souvislosti s výkonem své funkce.

3. Ještě rozvedu bod dva. A nebo je Turek takovej debil, že si ve své bohaté knihovně, o níž tvrdí, že je větší, než knihovna Umberta Ecca, přečte něco jako: právníkem snadno a rychle, no a ve své nabubřelosti a za použití toho nejlepšího selského rozumu sepíše a podá žalobu sám 🙂

Jo, taky jsem zvědavej za jak dlouho a jak to udělá. Koukl jsem se, co o tom pánovi píše wikipedie. V kolonce Alma mater jsou tedy uvedeny zajímavé vzdělávací ústavy.

Odesláno
před 38 minutami, Bert napsal:

A k tomu BERT dodává:

Počítám a byl bych i rád, že FT bude zastupovat jeho koaliční partner pan právník pan doktor Jindřich Rajchl ( kdo to ještě neví tak je to právník 😂 )  

• Like 1
  • Haha 2
Odesláno

Jj, právníci, to je peklo. T

před 2 minutami, Marapis napsal:

Počítám a byl bych i rád, že FT bude zastupovat jeho koaliční partner pan právník pan doktor Jindřich Rajchl ( kdo to ještě neví tak je to právník 😂 )  

Jj, právníci, to je peklo. Znám jednoho, a na toho občas nadává půlka Chronomagu .... no, možná i tři čtvrtiny 🙂

• Like 1
  • Haha 5
Odesláno
před 31 minutami, AndyAaron napsal:

Jeste takovej dotaz mimo, ale z jakyho titulu jel Turek na Ukrajinu s Macinkou? Predpokladam, ze si tu cestu platil sam, ze?

Je člen zahraničního výboru tuším.

Odesláno

Přesně, všichni ty kreteni tady velebili Ovara za "geniální zdůvodnění" a teď máj problém. Hovno. Miluju selektivní paměť současné vládní úderky a jejich voličů a tak se rad přidám a říkám "jak Miloš, tak Petr" 🙂 

• Díky 1
  • Dát hlas 5
Odesláno

Tyvoe toe zas čurákovárna. Takže ministr nebude, ale bude dělat vlastně to samý, Babiš dělá že neexistuje, Macinka to bude jakože řídit ale vlastně ne.

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-rozhodnuto-turek-bude-vladnim-zmocnencem-pro-green-deal-40557144#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...