Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 21tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

"Obecně mi přijde, že tenhle typ lidí nerad dokládá zdroje svých mouder, nebo jsou ty zdroje na první pohled značně smrdutý.."

Já už jsem vzdal přesvědčování, už se omezuju jen na fact checking a vyvracení lží. A tam je argument většinou něco ve smyslu "To tvrdí mainstream" nebo "No dobře, možná to není úplně přesné", případně se to přejde mlčením. Ale vždycky zazní argument "Ale je potřeba slyšet i necenzurovaný názor z druhé strany a nespoléhat se na fyjalovou propagandu". A završí to výrok "Každý si musí udělat obrázek sám, kde je pravda" 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 27 minutami, MMCorsair napsal:

Chtěl jsem něco vložit, ale přes TapaTalk mi to nejde. 

Tak ho na Chronomagu nepoužívej. Stejně největší problémy s double posts a chybnými vložením zde dělá Tapa.

• Like 1
Odesláno

Tak to už je fakt bizár 🤣🤣🤣 ..... Ministr zemědělství Martin Šebestyán má po Agrofertu vymáhat miliardy, podle obchodního rejstříku je však stále v čele spolku, který za holding lobbuje. 

Odesláno
před 2 hodinami, Bert napsal:

Tak to už je fakt bizár 🤣🤣🤣 ..... Ministr zemědělství Martin Šebestyán má po Agrofertu vymáhat miliardy, podle obchodního rejstříku je však stále v čele spolku, který za holding lobbuje. 

Tak, třeba se bude řídit heslem: čím míň od Agrofertu vyberu, tím víc od Agrofertu dostanu. 😃

• Haha 1
Odesláno
před 1 hodinou, guzmic napsal:

Tak, třeba se bude řídit heslem: čím míň od Agrofertu vyberu, tím víc od Agrofertu dostanu. 😃

To třeba bych vynechal...

Odesláno (upraveno)

Reuters - Five takeaways from the Reuters interview of President Trump

MANAGING MIDTERM EXPECTATIONS

The president expressed frustration that his Republican Party could lose control of the U.S. House of Representatives or the Senate in this year’s midterm elections, citing historical trends that have seen the party in power lose seats in the second year of a presidency.
“It's some deep psychological thing, but when you win the presidency, you don't win the midterms,” Trump said. He boasted that he had accomplished so much that “when you think of it, we shouldn't even have an election.”

Ty kráso - na přímo, v oválné pracovně. 
Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Sice hezký čtení, ale kde je dnes Sobotka a kde je Schillerová, potažmo Babiš...

• Sad 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 2 hodinami, JR_2010 napsal:

Sice hezký čtení, ale kde je dnes Sobotka a kde je Schillerová, potažmo Babiš...

Bohužel, to kam DLUŽENA byla opět dosazena je neštěstí.

Odesláno
V 12. 10. 2025 v 0:27, Pozorovatel napsal:

No a ty ruské drony vs L-159, tak to je trochu nadsázka, ale možná ne až tak velká.

Pokud se nepletu, tak se ukázalo, že nadzvukové stíhačky jsou na drony až moc rychlé a jejich nasazení i drahé.

Paradoxně by si s nimi možná lépe poradili letci z druhé světové na Spitfirech (pokud se bavíme o pár kusech a ne celém hejnu). Sestřelovali tak tenkrát třeba německé rakety V1.

Proto mě po druhé láhvi vína napadlo, že ten bitevník L-159 by možná ještě mohl zažít nějakou renesanci 😁

No a je to tady 😜

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/valka-na-ukrajine-stihacky-l159-radary-pavel-zelenskyj.A260117_102334_zahranicni_berr

Odesláno
A nástupce by vybíral předseda, taková menší diktaturka 
Skoro jako klan mafie... kapo a jeho vypalne.. nezaplatis a dostanes cla, vzpiras se a prileti vrtulniky...

A jednoduchy rozbor trumpovo akci.. musi to byt bombasticke, musi to byt rychle a musi to sypat penize...Screenshot_20260118_100107_X.jpg.fc680fd11b5bd49890f0f4b9c48c5a3d.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...